Karar veremedim 😂
Cumartesi çalışmak
İzin gününde erken uyanmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karar veremedim 😂
Bu sesle uyuyamamak, uykunun açılması, uyandırılmak daha kötü :D Kükrüyor mübarek 😅 Sonrasında da hem insanı uyutmuyor, hem de üste çıkıyor, böyleleri ömür törpüsü🤣
https://www.youtube.com/embed/5-a5cLXY0C0Lakin şu sesle (01:20'den itibaren başlıyor) uyandırılmak isterim.
"Bir şarkı oldun dudaklarımda, senin ismini söyledim durdum"
Ah işte Metin Akpınar'ın o billur sesiyle uyandırılmak isterim, bu adam nasıl şarkıcı olmamış hayret doğrusu.
https://www.youtube.com/embed/3G2eZIPVsIwBu arada ikisi arasında seçim yapacak olursam cumartesi çalışmak daha kötü bence, sonuçta izin günü tüm gün kişiye ait.
devleti ben yönetseydim cumartesi pazarı tatil yapıp tazminatlarıda sene sonu hesaplara kayıtsız şartsız yatırtırdım patron takımına... ondan sonra bu insanlar neden evlenmiyor çoluk çocuk yapmıyor diye bas bas bağırıyor koca kafa tv lerde... bu gidişle ülkede insanda kalmayacak geçtim çoluk çocuğu vs sini
Aday ol oyum sana 🥺
👌👌👌teşekkürler koca kafa tayyipten yıldık artık allah almadan kurtulamayacaz
Cumartesi çalışıyorum.. izin günüm hiç olmadı 🤷🏻♂️
Pazar çalışmıyorsan şanslıgillerdensin ivar
Pazar çalışılır mı 🙄
Gıcık ivar 🥺 çalışıyorum yarın 🥲
Beni gecenin 12 sinde uykumdan edenler oluyor 🥲 yok ben pazar asla çalışmam bünyem bozulur 🫨🫨
12 de mesaim bitiyor bazen 🥺
Resti cekeyim ben o zaman yarın çalışmıyorum uleeenn diye 😂
Yıllardır kendi işimi yapıyorum 8 iş başı ne zaman bırakqxeğım keyfime 😏🤣 onu diyemiyorsun işte 🙂
Kendi işini yapıp birde çalışıyorum diye şikayet ediyor 🤦♀️
Şikayet etmezsen işler yürümez ticaretin 1 numaralı kuralı 👌🤞🤣
Not aldım 😂 başka? 😂
Halinden memnun olduğunu belli etme yani 🤦🏻♂️🤣 2 numaralı kural ise kazancını kimseye söyleme 👌
Hala kendi işimi kuracak bilgileri vermedin bana 😒
🤦🏻♂️ o bilgi ile olmaz tecrübe ile olur , çevre ile olur arz talep ile olur , sermaye ile olur
Yarın mesai beni bekliyor diyorsun peki peki tamam 🥺
Meslek ne 🤦🏻♂️ ona göre önereyim
Yabancı dil müşteri hizmetleri 🥺
Öneri geliyor hazırım : köleliye devam
Yabancı dile Fransız kaldım 🤦🏻♂️ ama ekstra olarak tercümanlık yapabilirsin 👌 tabi sen çalışmaktan kaçıyorsun zaten 🤦🏻♂️
Dıtt yanlış bilgi çalışmaktan kacmıyorum. Cumartesi pazar köleliğinden kacıyorum 😂
Cumartesi bende çalışıyorum ama pazar ❌❌ ne kadar yoğun olursam olayım pazar çalışmayı doğru bulmuyorum
Tamam müşteri temsilcisini pazar günleri sakın arama belki bizim de pazar çalışmamıza gerek kalmaz😂
İnanki ben 17:00 dan sonra resmi işleri kenara bırakıyorum aramam 🙂 ama arasam da yabancı dilim yok 🤦🏻♂️🤣
Çok doğru hareket bak 👍 özellikle hafta sonu müşterisi aşırı psikopat manyak hiç cekilmiyor yoksa ne zaman izin yaptığım hiç önemli değil.
Yok ben aramayı doğru bulmuyorum.. mesai saati bitikten sonra mail harici kimseye bir şey atmam aramam
Teşekkürler 🤞
Ricalar 🥳
Eig gelmiş harika 💃
Ahahah deli yanlış yere yazdı😂
@softpowerr 🤦🏻♂️ harika tabi de eig sahibi yanlış yerde seviniyor
Delirmek için çok sevep var 😂😂
Özür @ivartheboneless7
@softpowerr soru değil dostum 🤞
İzin gününde erken uyanmak tabii ki 😅😅
Git burdan 😒 hafta sonu çalışmıyorsun tabi dersin
Buradan gidip gidip geliyorum. Yıllar sonra ilk defa hsonu çalışacaktım bugğn. O da iptal oldu 2 gün önce 😁
Tüh bee keşke çalışsaydın 😒
Çalışamk isterdim bak yalan yok😅
Cevap
21Cevap
Bugüne kadar hiç cumartesi çalışılan işim olmadı. Hatta mevcut maaşımin 2 kati maaş alacağım bir yer ile de sırf cumartesi çalışma var diye kabul etmemiştim. Bana göre her şey para değil, kazandığımı yiyecek vaktim yoksa neden çalışayım?🤭
Cumartesi mümkün oldukça çalışmama günü olmalı... en özel gün
Pazar çalışınca ne oluyor peki🥺
İkiside kötü değil. Sağlıklı iken çalışılır hele işini severek yaparsan. İzin günü uyanmak sorun değil öğleden sonra uyursun
cumartesi çalışmak kötü bence. erken uyanmanın bir zararı yok hatta yararı var günü daha verimli geçirmek adına...
Erkan uyanmak
Gözümden uyku akıyor
Çalışmak kötü, erken uyanıp uyanmamak benim elimdedir : ))
Hep erken uyandığım için cumartesi çalışmak diyorum, ama bana farketmiyor cumarteside çalışırım✌🏻
Her gün erken uyanırım öyle alıştırdım kendimi. Böyle daha keyifli..
Hafta sonu evdeyim calismioz izin gunumde 12 kadsr uyurum
Tabiki de izin gününde erken. Uyanmak izin günleri kendi kafana göre rahat rahat yaşamalısin ama cumartesi günleri çalışırsan en azından işin zorundasın ve bı karşılığı var
Bazen eve temizlikçi abla gelir haftasonları ve bu yüzden erken kalkmak zorunda kalırım bu durumda sinirimi bozar.
Cumartesi pazar farketmez 05:45 te uyanırım 😎
Bu gün pazar güya akşama kadar uyuyacaktım saat 7 gözümü açtım yine 🤦🏻♀️😄
İzin gününde erken uyanmak
Cumartesi günü çalışmak 🙄
İkisi de çok kötü 😁
İkisi de kotu ama izin var 10 da yine kalktım yaa
Uyuyacağın gün erkenden uyanmak çok kötü.
İzin gününde erken uyanmak çok kötü
izin gününde uyanmak kötü
çalışmak daha kötüdür ya :D
Bugün çalışmadım güya 7 de uyandım 🤦
Erken uyanmak ki 6.²² de uyandım
Zamanım olmuyor yapmaya 😄
Mesai varsa gelirim
Erkenden uyandım 🤭
Erken uyanmak 🙂
Erken uyanmak en kötüsü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?