Yoksa erkeklerin bir uydurmasımıdır?
Karikatürlere bakılırsa çok fena 😂

Yoksa erkeklerin bir uydurmasımıdır?
Karikatürlere bakılırsa çok fena 😂

Hayır benim için yok.. çünkü ben eşimi ya da sevgilimi dinlerim her zaman.. aynı zaman da arkadaşım varsa onu da dinlerim.. yani onları dinlemekten sıkılmam.. sadece sevmediğim ya da samimi olmadığım insan çok konuşursa sıkılırım ki onlar da zaten kadın erkek olması ile ilgisi yok.. bence değer vermek ile ilgili insan değer vermediği kişiden sıkılır çok konuşmasını istemez
Hayır yok tabiki.. Bu erkeklerin bir uydurmasıdır.. Çok konuşan kadın değil anlamayan erkek vardır.. Bir kere de tek defada anlayın dediğimizi ama yok anlamıyorsunuz.. Sonra biz anlatmak için ayrıntılı konuşuyoruz, anlatıyoruz.. Sonra işinize gelmeyince kadın dırdırı ortaya çıkıyor.. Kadınlar zeki insanlar.. Siz erkekler işinize geldiği gibi davranıyorsunuz..
Eşinin konuşmasından sıkılıp dırdır ediyor diyip pavyondaki kadınlar konuşsun diye para saçan var.
Bence erkekler işlerine gelmediği şeyleri dinlerken kadın dırdır ediyor diyorlar. Evin ihtiyaçları tamir edilmesi, çocukla ilgili şeyler, perde takılması hep dırdır gibi görülür.
Erkek işine geldiği gibi yorumluyor işin özeti bu bence.
Kadın dırdırı değildir karşısında onu anlamayan, anlamak istemeyen biri vardır. Sürekli aynı şeyleri söyleyip, isteyip buna duyarsız kalan karşı cins bir angut vardır. Bir şeyleri düzeltmeye, onarmaya, iyileştirmeye çalışan kadın konuşur. Susmuşsa şikayet edin bence tabii ondan sonra bir işinize yarar mı bilemem
Kadın konuşuyorsa boş konuşmaz, dinleyin diyosun 🤔 Her kadın için diyebilir miyiz bunu?
Karikatürler hakkında ne düşünüyorsun 😂
O kadınları unutmayın ki siz o hale getiriyorsunuz beyler 🙄
Kabak ne zaman beylerin başına patlayacak diye bekliyordum 🤔
Görüşümde de belli ettim halbuki
Biraz geç anlıyoruz : ))
Bazılarınız anlamak için çabalamıyor bile
O bazılarımızın sorunu : ))
Öyle tabii. En azından diğer kısım anlamak için çabalıyor da anlamıyor djsjs
O diğer kısım ben oluyorum😂
Sen de aralarındasın demek 😅
Diğer kısım anlamak için çabalıyor dedin ya 😂
Hıhım evet 😃
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim 🙂
Cevap
4Cevap
Var dır 😂
ahahahahhaha kahkaha attım karikatürlere ya 😂😂 dırdırcıyız yapacak bir şey yok
Karikatürlere dikkat eden ve kadın dırdırını kabul eden tek kadınsın😂
farkımız o işte 😀
Anladım, ben senin bildiğin kadınlardan değilim diyosun 😂
Bi sus diyorsunuz bi susma bizde anlamıyoruz artık erkekleri 🤷♀️
Dengesizlik erkeklerde mi : ))
Sorunun konusu dengesizlik değil ki 🙂
Bir sus, bir susma deniliyorsa bir dengesizlik vardır 🤔
Yer mekan zaman olarak değişkenlik gösteriyor. Evet işinize gelmedimi sus diyorsunuz diğerini açmayacağım 🤔
Bir erkek işine geldiği gibi mi davranır diyorsun 🤔
Sen dedin ben onaylarım🤷♀️
Ben demiyorum ve tüm erkekler adına konuşmuyorum : ))
Hemen savunmaya geç zaten 😅 bende diyorum ki keyfinize göre hareket ediyorsunuz dengesizlik değil sizde ki keyfiii 💁♀️
Soru sahibi olarak tarafsız olmak zorundayım : ))
Tebrikler. Diyecek bişey yok 🤷♀️
Bence kadının çenesi çok değil erkek anlamadığı dan tekrar tekrar anlatmak zorunda kaliyoruz herşeyi
Olabiliyor tabi “ bazılarında”
Dediğimi uygulayın ses etmem 😂😂
kesinlikle var
Yok diyorlar, siz bizi anlamıyorsunuz diyorlar 🤔
Evet var
Yok diyorlar, anlaşılmamaktan şikayet ediyorlar 🤔
Erkeklerin uydurması
Kısa ve net cevap : ))
Evet
Çenesiyle adam öldüren kadın gördüm ben.. 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?