Aile & Toplum Günaydın uyandınız mı🌸? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soruu 💜🌸 Günaydın uyandınız mı🌸? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günaydın uyandım ✨🌸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸✨
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çoktan uyandım. Duşumu aldım mis gibi ve çıplak şekilde evin içinde koşturuyorum mahallenin delisi gibi asdjdk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Udjsj 🌸✨ Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Çoktan, ancak bugün günüm aymadı. Hem hastayım, hem de üzgün ve kırgın. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok geçmiş olsun kimse için üzülme günaydın 🌸✨ Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🩷 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm ☺️🌸 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Günaydın, gün doğuşunu havada hafif sis üstünde izledim ☺️🌞 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸 çok iyii ✨ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl uyandıkmı mı? 3.5 saat oldu, işimizin başındatız. akşam oldu bile.. tembel.. sen kalk artık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 kalktım bende abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙂 tembel dedim , kızmadın. teşekkür. Yorumla Soran +1 yıl Sorun diğil 🌸 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Coktan uyandim sabah 6da kalkip 20dk yuruyup dusumu aldim ise geldim 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Günaydın mı :/ Gün bitti abam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın abi yine de 🌸✨ Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Sağol abııımmmmm tişkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm ☺️ Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl :) Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Günaydınlar hayırlı cumalar olsun 👋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸 hayırlı cumalar dilerim size de ✨ Yorumla Semih6934 +1 yıl 🌸😇 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Günaydınn 🌸 yes güzel uyandık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu saatte uyunur mu hiç 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Günaydın 💓 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok şu an rüya görüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın jsjsj 🌸✨ Yorumla Nüklofizo +1 yıl Günaydın 😄 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Günaydın çok oldu uyanalı ☺️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla Nur29290 +1 yıl 🌺🌺 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. çoktaaaansaat 5 te uyandım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla builder +1 yıl günaydın cannnn Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Günaydın canım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın tatlış 🌸✨ Yorumla Yzlmm +1 yıl DM yaz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günaydın, işe bile geldik de fotoğraf ile ilgili geri dönüş alamıyoruz iki gündür:( 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ alırsınız umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yazmak istesem kızar mıydın? Yorumla Soran +1 yıl Kızmam abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kutun kapalı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öhöm... Yorumla
Doğukannn88 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğdu güneşim günaydın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸✨ Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yatak keyfi yapıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi, günaydın 🌸 Yorumla mceviz +1 yıl Teşekkür ederim sanada günaydın🌹 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bazı zamanlar her şeyi çok kafaya takıyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Günaydın , Evet 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla
rdvntorun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uyanmadım daha dur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyann uykucu ✨ Yorumla rdvntorun +1 yıl Uyanamam çok işim var Yorumla Soran +1 yıl Uykucusun Yorumla rdvntorun +1 yıl Evet Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Öğlen olduu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın bişi olmaz 🌸 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Günaydın 🌷 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günaydın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla cakir2607 +1 yıl Nasılsın Yorumla Soran +1 yıl İyi siz? Yorumla cakir2607 +1 yıl İyim teşekkürler Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. 6 da uyandık :( 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın:( 🌸 Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Aymıyor gün valla Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl Günaydın 🌸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸✨ Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Coktannn 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınlarr🌸✨ Yorumla THATMAN +1 yıl Günaydın 😊 Yorumla ßŔᑎᗩᗩ57 +1 yıl Günaydın Yorumla ßŔᑎᗩᗩ57 +1 yıl Evet günaydın Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸 Yorumla ßŔᑎᗩᗩ57 +1 yıl To_Be_Honest : Sağol. Sende olmasan kimsenin karşılık vereceği yok ne iyisin Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok uyanmadım rüyamdan yaziyorum bu yorumu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅🌸 Cevap sahibi +1 yıl Eiclik bir yorum olabilir bence
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Daha uyumadım 1 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. maalesef evet 1 0 Yorumla
Dσɳ_Kiʂσt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ben hiç uyumadımki 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Çalıştım Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum 🌸 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Sen zaten zeki ve tatlı birisin..🌹 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ediyorum 😊🌸 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Çok rica ediyorum 🥀 Yorumla
Mstf481903 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet uyandukkk😊🤗 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla Mstf481903 +1 yıl Size de günaydın 🖐️🤗❤️ Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet tabiki 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. Çoktan güne başladım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Günaydın uyandım ✨🌸
Günaydınn 🌸✨
Çoktan uyandım. Duşumu aldım mis gibi ve çıplak şekilde evin içinde koşturuyorum mahallenin delisi gibi asdjdk
Udjsj 🌸✨
Çoktan, ancak bugün günüm aymadı. Hem hastayım, hem de üzgün ve kırgın.
Çok geçmiş olsun kimse için üzülme günaydın 🌸✨
Teşekkür ederim 🙏🩷
Rica ederimm ☺️🌸
Günaydın, gün doğuşunu havada hafif sis üstünde izledim ☺️🌞
Günaydınn 🌸 çok iyii ✨
uyandıkmı mı? 3.5 saat oldu, işimizin başındatız. akşam oldu bile.. tembel.. sen kalk artık
Günaydın 🌸 kalktım bende abi
🙂 tembel dedim , kızmadın. teşekkür.
Sorun diğil 🌸
Coktan uyandim sabah 6da kalkip 20dk yuruyup dusumu aldim ise geldim
Günaydın mı :/ Gün bitti abam
Günaydın abi yine de 🌸✨
Sağol abııımmmmm tişkürler
Rica ederimm ☺️
:)
Günaydınlar hayırlı cumalar olsun 👋
Günaydınn 🌸 hayırlı cumalar dilerim size de ✨
🌸😇
Günaydınn 🌸 yes güzel uyandık
Günaydın 🌸✨
Bu saatte uyunur mu hiç 😁
Günaydınn 🌸
Günaydın 💓
Yok şu an rüya görüyorum
Günaydın jsjsj 🌸✨
Günaydın 😄
Günaydın çok oldu uyanalı ☺️
Günaydın 🌸
🌺🌺
çoktaaaan
saat 5 te uyandım
Günaydın 🌸✨
günaydın cannnn
Günaydın canım
Günaydın tatlış 🌸✨
DM yaz
Günaydın, işe bile geldik de fotoğraf ile ilgili geri dönüş alamıyoruz iki gündür:(
Günaydın 🌸✨ alırsınız umarım
Ama yazmak istesem kızar mıydın?
Kızmam abi
Ama kutun kapalı ki
öhöm...
Doğdu güneşim günaydın
Günaydınn 🌸✨
Yatak keyfi yapıyorum
Çok iyi, günaydın 🌸
Teşekkür ederim sanada günaydın🌹
Bazı zamanlar her şeyi çok kafaya takıyorum
Günnaydınn uyandıkk 😂🥳