Merhaba ben bi arkadaşımın benim hakkımda söylediklerini öğrendim onu aradım normal sordum sonra bunu ileten kişiyle üçümüz konferans yaptık ve aradaki kişi onu doldurmuş anladığım kadarıyla bana çok yüklendi aslında haksız olduğu halde iğrenç ağır laflar etmesine rağmen kendine bakmadan. Neyse en son bağırdım o konferanstan devamlı çıkıp duruyordu cevap vs pek alamadım sonra beni eşimi annemi falan engellemiş eşiyle eşim halen arkadaş bu bana çok saçma geldi yani eşim sana ne yapsın annem ne yapsın ben den mi korktu yoksa bana nefret mi duydu anlamadım ulaşmak istesem evi belli yeri belli çevremi engellemesi ağrıma gitti sizce sebebi nedir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
saçma bence de
Böyle insanlar ergenlikten cikamamıs insanlar kucukken kanka ben ona küstüm sende küs diyen insanlar yani uzak durulması gereken insanlar sevgiler...
Aynen öyle canım eşim onu takip etmez bişey etmez sanki sarkmış erkekler gibi onu da engellemiş o ağrıma gitti ne düşündü onu ömzemedimben onun hesabından yazarım diye mi yaptı ne alaka anlamadım ki asla yapamzdım
Ekli olmayan insani engellemekte biraz şov sanki 😂😂
Demi 😅 annem de öyle annemden ne istedi 😅 ay zoruma gitti ya napsınlar onu sanki fesatlık ya da ona ulaşacağım dan korktu hangisi bilemedim
ya da şöylede olabilir haksız oldugunun farkindadir ama bunu kızarak gosteriyordur bu taraftanda utaniyordur cevrenden
boş ver öyle arkadaşa gerek yok engellemek insanlarda moda oldu sende engelle
Ah engelleyebilsem erken davranmış hem suçlu hem güçlü
Sen WhatsApp da engelle o bilir resim gidince insanlar basit oldu
Allah baska dert vermesin. Evlilerinde derdi bu oluyor galiba
Yok hayır dert değil anlam veremedim ilk kez başıma geldi sizlere danışmak istedim
Ohoo bacım her çeşit insan var , ben takılmam hiç insanlarn ne dedigine ne yaptığına , kafam cok rahat. Amaann diyip geçiyorum. En dogrusu öyle yapmak
amaaan boş ver. engellesin.
Eşim takip bile etmez annem de sanki eşim sarkıntılık mı etti mesaj mı attı eşim ne alaka ya
size dair hiçbir şey istemiyor demekki.
Tüh ayıp etmiş keşke onlar konuşmaya devam etseymiş
Zaten onlarla iletişimi yok ki niye engelledi çok saçma
Olsun mu istiyorsun
Yok tabiki istemem zaten olmaz ama bana sinirlenip hiç alakası olmayan takip etmediği eşim ve annem ne alaka hani takip etse çıkarır anlarım sanki eşim engel listesinde olmayı hak edecek ne yapmış sanki elin karısına sarkıntılık ermiş gibi
Amman boş ver laa sen nereden bilin eşini engellemiş biriyle kavga ediyorsaniz ilişki bittiyse kişiyi merak edip bakım napmis demeye gerek yok sen yoluna o yoluna
O sinirle engellemiş takma sevin bence 😀
Ne olursa olsun çevrem ne alaka ya
Nerden bilelim düşük iq
Normal ya
Eşim ve annemi de engellemesi mi normal
Hıncını alamamış işte
Guzelll