Aile & Toplum Evde kimin sözü geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kim söz dinlettiriyor?Evdekiler benden korkuyor kdkgldlgmm😂 Evde kimin sözü geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Benim çünkü başka kimse yok. 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. anamın sözü geçiyor peder kılıbık biraz çok şükür ona benzemedik 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Benim geçmiyor onu biliyorum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Adı üstünde, mekanın sahibi Hande Hanım 👍 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim değil o kesin 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Annemin sözü geçiyor 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı. Annemle benim🫢 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek yaşadım için evde benim sözüm geçer :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim 😎Dermişim 0 5 Yorumla JoaFel +1 yıl Bizde inandık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JoaFel ashshshd Yorumla JoaFel +1 yıl Ama güzeldi espirin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JoaFel teşekkürler mösyö 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Benim 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl memet şimşeğin 0 1 Yorumla mngkargo +1 yıl ekmeğimi çalıyor merkez başkanı karıynan beraber Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Parası olanın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim çünkü başka kimse yok.
anamın sözü geçiyor peder kılıbık biraz çok şükür ona benzemedik
Benim geçmiyor onu biliyorum
Adı üstünde, mekanın sahibi Hande Hanım 👍
benim değil o kesin
Annemin sözü geçiyor
Annemle benim🫢
Biz monarşiye karşıyız. d
Tek yaşadım için evde benim sözüm geçer :D