Ben onu sevdigim icin kaybetmek istemiyorum. Bazen ilgisiz davrandı alttan aldim. Tartışsak sonra hep ben özür diledim. Zaman bile vermiyorum ben adım atıyorum. 3 gün küs duramıyorum hiç.
"Benden ayrı kalinca çok mu üzülüyorsun?" dedi bana. Evet dedim.
Şimdi yine bir inatlaşma oldu 4 gündür yazmiyor aramiyor. Ben de aramiyorum. O beni hiç aramiycak değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrıldığını söylemek için iletişim kurabilir.( mesajda atabilir )
Zaten konumuz ayrilikti. Yani o istanbuldan başka yere taşınacağini söyledi sevmiyormuş istanbulu, kalabalik, iş yoğunluğu, pahalilik, trafik falan bunalmiş.
Ben de ailem burada, kariyerim için İstanbul'da yaşamam lazim ben başka yere gidemem dedim.
O da sevsen gelirdin dedi. Ben de bu yüzden beni terk mi edeceksin dedim. Karar senin dedi.
Ve 4 gündür yazmiyor
Valla ilişkiniz nasıl bilmiyorum. Ama bitmeye gidiyormuş zaten. İkinizde söyleyeceğinizi söylemişsiniz
Aramaz diyosun?
Arar bea son kez fikrini ve düşüncelerini sormak için
Arasan da artık bu ilişki sağlıklı bir ilişki olmayacak
Yani bırak diyosun? O da aramaz mı?
Ararsa düzelecek misiniz sence
Toksit ilişki nedir sorusunun cevabı
Yani o istanbuldan başka yere taşınacağini söyledi sevmiyormuş istanbulu, kalabalik, iş yoğunluğu, pahalilik, trafik falan bunalmiş.
Ben de ailem burada, kariyerim için İstanbul'da yaşamam lazim ben başka yere gidemem dedim.
O da sevsen gelirdin dedi. Ben de bu yüzden beni terk mi edeceksin dedim. Karar senin dedi.
Ve 4 gündür yazmiyor
Benzerliğin bu kadarı. Bir hafta önce aynısını yaşadım. Laf arasında 4 yılım dolsa da Ankara 'dan gitsem dedim. Sen Ankara 'dan gitmeyi mi düşünüyorsun dedi. Elbette, ya memleketime ya İzmir'e ya da İstanbul'a giderim dedim. Bu başladı ben ailemi bırakamam diye. Ben de Ankara 'yı sevmiyorum burada yaşamam dedim. Kız ailemi bırakamam bitsin dedi 😀
Kız haklı. Kimse ailesinden kopmasın. Mutsuz insan seni mutlu edemez
Ben niye ailemden kopayım? Kızın ailesi aile de benim ailem patlıcan mı?
Ayrıca çok aileci kızlarla olmaz. Boşanmaların çoğu ailesi kızların evliliği oluyor.
Iyi de sen onla ilk taniştiğinda Ankara'da yaşıyordun. Ayrica Ankara'da durmayacağim dedin mi?
Aileci kız nedir görmemussin
Aferin aileci kız nedir görmememişsin diyerek daha az aileci olduğunu düşünüp kendini avutuyorsun. Senn sağlam ilişki yaşayamazsın
Sen o kizi biraktin mi?
Evet
Bu da beni bırakir mi?
Sen için ailesini bırakan ailesi için de seni bırakır. Bugün senin için ailesini bırakan yarın başkası için seni bırakır. Ülkede genel bir gelenek var erkek ailesinin yanında olmak zorunda diye. Eğer bir erkeğe ailesini bırak dersen seni bırakır, senin anne babanı düşünmesi gereken erkek kardeşlerin
Ikimizin de anne babası vefat etmiş. Ikimizin de abileri ablaları var.
Ikimiz de İstanbul'da yaşıyoruz. Onun abileri ablaları Ankara'da yaşıyor. O da 3-4 yildir İstanbul'da yaşiyor ev de almiş.
Benim abilerim ablam İstanbul'da yaşıyor. Benim kariyerim gereği İstanbul'da kalmam gerekiyor. Yoksa kariyerimde büyüyemem, ayrica ben istanbulu çok seviyorum. Onunla ilk de burada tanistik bana buradan gideceğim demedi hiç. Taa ki Ankara'ya ablasini ziyarete gitti, dönüşte ben İstanbul'da yaşamam başka şehre giderim demeye başladı. Bursa Ankara İzmir veya Antalya olabilir diyo.
Bu durum bana uygun değil bunu bildirdim ama o inat ediyor. 4 gündür yazmadi
Ankara 'ya gelmeyi düşünüyorsa beyni yok
Benimki de tam tersi İstanbul'da ablam var dayılar kuzenler var. Ben de İstanbul ıstiyorum
İstanbul onu boğuyormuş, yahu Ankara daha mı iyi? Galiba Ablasi aklına girdi
Ankara 'da bir bk yok.
Bunu o algılayamiyor. Bide ne varsa üniversiteyi Ankara'da okuyanlar çok bağlaniyor Ankara'ya
Sizin ilişki nanay