Biri var aynı İşteyiz. Hoşlanıyoruö oda ekledi tanıştık. Ve bir arkadaşımın arkadaşı herkesi tanıyor. Arkadaşım rica etti adama hani sevdiği sevgilisi var mı, böyle şeylere çok dikkat ediyor öyle bir şey varsa uzak duracak bir araştıraana demiş benim için adamı. Oda gitmiş sormuş falan. Sonra düşündüm ya bana sen hayırdır der o kafaya girerse çok üzülürüm.
Başıma geldi ya sevgilisi varken konuşmaya çalışankar o yüzden bilmek istiyorum
Başıma geldi ya sevgilisi varken konuşmaya çalışankar o yüzden bilmek istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İyi yapmışsın da havaya girebilir bu kötü
Evet ya böyle istemiyorum
Adam daha cevap vermedi mi?
İşte sor duracak olan kişi gidip yanına konuşmuş ama daha ne konuştular haberim yok 🥲daha söylemedi.
Derse sen niye sordurtuyon diye
Sordurtma amacım ilk flört gibiydik birden uzaklaştı mesaj atmıyor çok nadir mesela
Benim de aklıöa direkt biri var ya evli ya sevgili şüphesi geldi
Eğer uzaklastiysa boşa sormuşsun evet ya evli ya başkası var
Başka ihtimal zor
Uzak dur bence
Ya bir de belki başta arkadaş kalmak istiyor. Sıkmamak istiyor. Ekleyen yazan sana baktım diyen kendisi ama çook nadir mesaj atıyor. Bende emin olmadan kurmak istemem.
Ya Allah aşkına hangi insan sikmamak için birden soğur öyle olsa başta daha yakın olmazdı sen hoşlandığın için ortadaki durumu iyiye yormaya meyilisin
Emin olucam işte şizofren gibi de davranamam 🤦🏻♀️her şey gelecek cevaba bağlı.
Yalan bir cevap gelir ve sen bunun üstüne ilişki kurarsan ne olacak
Çevresine de bakacaklar bakalm. En azından araştırdğımı anlayacaktır diye düşünüyorum. Eğer aynı devam ederse onu geçmişte bırakırım.
Aklıma eskiler geldi benim hakkımda da araştırmalar yapılırdı şimdi araştırmayi kızlar kadınlar daha az yapıyor ama demek sen araştırma kültürünü devam ettiriyorsun😃
Yarı yolda kalmak ya da kandırılmak gibi bi niyetim yok. Oynamasına izin vermek istemiylrym tabii kii
Bak mesela yanaşan biri vardı başka. Elinde ne yüzük var ne bir şey. Konuşmasım ama beni araştırtmış. Ben araştırınca evli çıktı. Reziller yani