Hiç gulesim yoktu ya temsili fotoğrafa bittim yumurta topuk kundura koymuş bir de yaa😂😂😂 rahmetli dedem ve dayım giyerdiler harici başka ayakkabı giyemezdiler dedem zaten köy ağası gibi yeleği siyah gömleği kaytan bıyıklar ceketi köstekli saati kasketli şapkası acayip karizmatik bir adamdı ve ne hikmetse normal yürüme temposunda arkası ezilir o ayakkabınin ancak önemli bir an durumda normal olarak duzeltilirdi hep hala gülüyorum fotoğrafa 😂😂
Yaptıkları kekoluk mu desem sandelet niyetine mi kullanıyorlar desem son kabadayı Seyfo dayının ruhunu mu yaşatmak istiyorlar amaçları bu mu desem bilemedim. Marka ayakkabıya da bu zulmü yapıyorlarsa artık ayakkabı bunalıma girip terlik miyim ayakkabı miyim ben neyim şimdi hakettiysem eyvallah deyip fazla geçmeden yirtilsa ya 😂😂😂
Bide karşılaşıyoruz her sabah selamaleykum der insan , mağara da yaşıyorlar sanki, kızına tebessüm ettim öküzün baktığı gibi baktı ondan sonra bende bakmadim suratlarına
Belli ki mağaralarindan dünyaya yeni açılmaya çalışan evrimini tamamlama aşamasındaki primat seviyesinde olmamış varlıklarla ne muhattap olacaksın ki boşversene her iki ayağının üstünde durana insan gibi davranmak zorunda değiliz bence
Hayatım boyunca böyle şeyler yapmadım ve yapanlarla da iletişim asla kurmadım.
Ben acil evden çıkacasam dahi ayakkabı çekeceği ile 2 saniyede adam gibi giyer çıkarım bu kadar basit. ya da terlik sandalet düz taban ayakkabı alıp evden acil çıkacakları durumlarda giyen çorap felan olmadan giyenlerde bana itici gelir.
Ben hem ayakkabıma hemde ayak bakımıma önem gösteririm.
Doğal olarak çorapsız topukları kurumuş çatlamış arasına pislik dolmuş insanlar bana tiksindirici gelir hemde ayakkabı ömrü kısalır bunlara hiç gerek yok.
Ben özel ayakkabı yaptırdım yıllarca kıyafetime göre renk renk ve model model giyerim. Şimdi topuğuna bassam o ayakkabı uzun süre dayanmaz ki.
Kısaca medeniyet güzel bir şey ve medeniyetten yoksun insana selam dahi vermem asla.
Aciliyet degil bence, önce adamı görürdüm ilk tasindilar dedim rahatsızdır, sonra baktim karısı çol çocuk geldi, baktim hepsi ayni, güzeli marka spor ayakkabinin arkasın basıyor kızı lise öğrencisi, karisida eğitimci kadında ayakkabinin arkasina basıyor, ama eğitimci olunca insan hani biraz daha düzgün örnek insan gibi görmek ister nebiliyim🤣🤣🤣
Ayak topuk çatlağı konusuna da sesli güldüm ona bende çok dikkat ederim, bazen bayanları görüyorum aralarına benim parmağım girer cidden kötü görüntü temizlik bu yani Allah vergisi değil.
Çatlak topuklar temizlik ve basit bir kreme bakıyor. komşularına gelirsek benimde benzer tanıdıklarım olmuştu ve maalesef ki eğitim sistemi meslekleri karakterlerini değiştirmiyorlar. Hani derler ya ilk eğitim ailede başlar diye. Yani aile neyse şu an onlarda onu sergilemekte.
Hadi erkekleri anladım da kadın ve kıza ne oluyor. Çok ilginç. Ayrıca en sevmediğim şey. İş ayakkabısını bile öyle giymem. İş yerinden giyenlere de kızarım.
Ben bu şekilde giymem hiç.. çocukken yapmışımdır sadece ama her zaman tam giyer öyle giderim belki de eski olduğu içindir ya da küçük geliyordur ya da belki de öyle takıntıları vardır ama tuhaf