Aile & Toplum İstanbul'da yunus polisler nerede var? Ben hiç görmüyorum? Hepkazikyiyenkiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl YAW YETER SORUMDA BENIM KELIMELERIMI DEGISTIRIP SORUYU KOYMAYIN !!! İstanbul'da yunus polisler nerede var? Ben hiç görmüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Polis zor ya bence ve de çapkınlık var onlarda 1 2 Yorumla Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Olsun o beni ilgilendirmez kendi ozel hayatlari sonucta. Yorumla Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Sadece hic görmedim bizim burakarda yunusu ama herkes yunuslari cok goruyor nerede calisiyor bu adamlar diye insan merak ediyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benle konuşan çok var 1 2 Yorumla Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Bizim buralarda hic gorev yaparken görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taksim meydanındalar Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kaçamak mı istiyorsun? 0 1 Yorumla Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Bos bos ahlaksizca cevaplar verip durmayın herkesi kendinizle karistirmayin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben varım neden sordun 0 3 Yorumla Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Sizi İstanbul'da göremedim hic nerede calsiiyorsunuz diye merak ediyri insan Cevap sahibi +1 yıl Anladım tabisabilir mıyız Hepkazikyiyenkiz +1 yıl Hayır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Polis zor ya bence ve de çapkınlık var onlarda
Olsun o beni ilgilendirmez kendi ozel hayatlari sonucta.
Sadece hic görmedim bizim burakarda yunusu ama herkes yunuslari cok goruyor nerede calisiyor bu adamlar diye insan merak ediyor
Her yer yunus Beyoğlunda 😅
Benle konuşan çok var
Bizim buralarda hic gorev yaparken görmedim
Taksim meydanındalar
Sokaklarda var aslında ya
Kaçamak mı istiyorsun?
Bos bos ahlaksizca cevaplar verip durmayın herkesi kendinizle karistirmayin
Ben varım neden sordun
Sizi İstanbul'da göremedim hic nerede calsiiyorsunuz diye merak ediyri insan
Anladım tabisabilir mıyız
Hayır
Buyur DM at