Amcam henüz 43 yaşındaydı cinayete kurban gitti, faillerini hâlâ bulamadık. Yokluğuna hiç alışamadım aldığı oyuncak bebek hep karşımda duruyor hatırladıkça ağlıyorum bununla nasıl yaşayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence geçer zamanla ,
Yaaaa çok üzüldüm başın sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin onları da hem ıslah etsin hem belalırnı versin inşallah pislik heriflerrr çok sabırlar versin inşallah 🤲🤗🥺🥺
Çok sağolun çok üzülüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor
Ah ah maalesef 🥺 eğer istersen yazabilirsin konuşma isteğin varsa 🤗 acil sabırlar diliyorum inşallah rabbim her zaman yanımızda dua et yapacak bişey yok 🥺🤲🤲
şu an tek istediğim faillerinin bulunması. Maddi durumu çok iyide değildi amacamın öyle yaşayıp gidiyordu, bana bıraktığı bir kaç şey kaldı geriye küçükken aldığı çikolatalar ve bebek :)
Anladımmmm inşallah bulunur kısa siredeee
Başınız sağolsun, eninde sonunda cezasını bulurlar.
Allah razı olsun inşallah abi ama bulamıyoruz, canımızı en çok yakanda bu. Öldü ama kim öldürdü belli değil.
Cümlemizden kardeşim. Nasıl bir yerde oldu acaba?
Cesedini depremden dolayı hasar görmüş ve boşaltılmış bir apartmanın asansör boşluğunda bulduk. Yani en büyük oğlu buldu zaten bulduğumuzda baya şişmişti ama olduğu yer hiç gün ışığı almıyor kapkaranlık bir yer. Savcı olay yerine geldiğinde 3,4 günlük ceset olduğunu söylemiş.
Bu en zor, en faili meçhul olaymış. Çok üzüldüm vallahi.
Yani büyük bir deprem zamanında olması ayrı kötü bir olay kardeşim.
Evet çok faili meçhul, birkaç görüntüsüne ulaştık. Son görüntülerine zaten arabası çok uzak bir petrolün orada bulunuyor kilitli bir şekilde. Eşinin yani yengemin haberi yok nerde olduğundan insan arayıp kardeşlerine söyler Mehmet kayıp gidin arayın bir şey yapın diye.
Off ya ne kalleş insanlar var. Allah bilir neler yaptılar daha.
Abi zaten ellerinde bağlanma izi var. İlk başta 12 katlı bir bina olduğu için düşmüş dediler. Amcamın sadece kafasının arkasında ezik var. Düşmüş olsa böyle olmaz o süsü vermeye çalışmış kimse zaten bulunduğunda yüzüstü yatıyormuş ayakları havada dikili bir şekildeymiş. Zaten kuzenim şey diyor babam o kadar değişmiş ki ayakkabısından tanıdım yoksa tanımadım diyor ne kadar acı bir şey şu kelimeyi duymak.
Ya hani diyorum hiçmi koku gelmedi kimseye hiçmi bir şey duymadınız. Bir Allah'ın kulu geçmedimi o caddeden?
Evet 12 kat yükseklikten atsalar hasar artardı bayağı, çok haklısın kardeşim.
Deprem zamanı ya, yıkılma riski olan yer ya belki ondan kimse geçmemiştir, tabi sizler daha iyi bilirsiniz ama.
Yüzme havuzunun karşısı önünden sürekli arabanın geçtiği bir cadde. Kamera kayıtlarında sürekli insanların geçtiği görülüyor. Bulduğumuz görüntüde binanın önünde, arabasının içinde 4,5 dakika kadar bir boğuşma yaşıyor biriyle. Sonra kapıyı açmaya çalışıyor açamıyor tekrar çalışıyor yine açamıyor en sonunda açıp hızlıca çıkıyor ve hızlıca binaya giriş yapıyor. Yarım saat kadar sonra binadan çıkıp arabasını geriye çekiyor.
Yani amcan mı arabasını geri çekiyor sonra ne oldu acaba? Tekrardan binaya mı geldi?
Galiba tekrar giriş yapıyor
Anladım kardeşim
Parmak izi de süre içinde gidiyor diye biliyorum.
Bir tane adam bulduk abi. Cesedi görmüş manken zannettim demiş ve şu an uyuşturucudan hapiste sence böyle bir adam merak edipte dokunmazmı? Ve yani o ağır kokudamı gelmedi sana?
19 temmuzda bulduk hâlâ otopsi raporu bile çıkmadı şaka gibi
Hakikaten çok enteresan bir olay ya. Çok da zaman geçmiş.
O binaya giriş çıkış yapan bir çok kişi var kesinlikle birisi gördü ama söylemiyor.
Evet belli oluyor.
Zaten abi kesinlikle bu bir kişi tarafından tasarlanmış bir olay değil birden fazla kişi. Ve hani yanlış anlama abi beni ama, benim amcam çok dirençli bir adam oradan yaralı çıkar ama yine çıkardı yani bir kolu bir bacağı kopar yine çıkardı asla bir kişiyle alt olacak bir adam değildi.
Haklısın anlıyorum, aslında devletin eli uzun işine geleni bulur da. Olan masum insanlara olur hep. Dağdakini bile buluyor yeri geliyor.
Binanın önüne gelen arabalar felan hepsi belli hatta dikkat çekende var. Koskoca ülkede cinayet işlenmiş ama failleri yok.
Evet evet benim merak ettiğim şehir merkezindeki bir cinayet neden hâlâ yanıtsız.
Evet çok saçmalık hakkaten. Ne kadar şüpheli varsa yakalamak lazımdı.
Yalnız bunu yapanlar mükemmel bir şekilde tasarlamışlar. Abi hatta amcamın telefonunu bulduk cinayeti işleyen kusursuz davrandı zannediyor ama biz telefonunu buluyoruz sinyallerine ulaştık. Belli bir yerde sürekli gidilip geliniyor telefonla. Zaten cebindeki parayı felan komple almışlar.
Yanında maket bıçağı bulmuşlar amcam onu bile zorla aldırmış adama. İçi boşaltılmış yatak buldular hatta.
Galiba amcamı içine koymak için yapmışlar.
Benim çok yakınım olan birini dolandırdılar banka bilgilerini ele geçirip, Allah'sız kitapsızlar profesyonel herkesi kandırmışlar.
Ama parası geri döndü en sonunda.
Bunlar da bu işin uzmanı olmuş Allah'sız kitapsızlar.
Yani sana diyeceğim, etme bulma dünyası burası. Ne ektiyse eninde sonunda onu biçecekler kardeşim.
Olması gereken şey zaten ortada bir suç var bulunması gerekiyor. Dağ başıda değilki şehrin ortasında işlenmiş cinayet. Parmak izinden bulmaları gerekiyor elin pigmentlerinden adamın dnası çıkar bunlar hangi devirde yaşıyor bilmiyorum ki.
Evet bence de.
Çekerler değilmi ben her zaman dua ediyorum. Bunu yapan kimse benim amcama yaptığının bin katıyla ölüm acısı çeksin. Bir insanın canını bu şekilde almak ne demek ya sen bu kadar mı canileştin? Her gece kafanı yastığa koyup nasıl huzurla uyuyabiliyorsun nasıl bir vicdan var sende.
Ama abi benim hedefim zaten hukuk inşallah kazanırsam, mesleğime geçiş yaparsam ben bu işin peşini asla bırakmam kimse bulamasa bile ben bulacağım.
Benim ahımın günü gününe tuttuğu bir soru paylaştım geçenlerde. Bir bak istersen. Elbet bulacaklar kardeşim sen müsterih ol. Amcan şimdi Allah'ın huzurunda. Şehit gibi düşün. Benim dayım kovidden öldü diye sevinen diğer düşman akrabalarım bilmiyor ki dayım Allah'ın huzuruna gülerek gitti.
Sizi üzen veya ağlatanlar, cezasını çekti mi? ↗
Evet şimdi baktım ya bu dünyada çekecekler ya da hesapları ahirete kalacak ama ben istiyorum ki bu dünyada çektiklerini göreyim. Ben mezarının başından kalkamadım abi amcamın, tabutuna sarıldım başından gidemedim. Elime aldığım her toprak parçasına göz yaşım karıştı, son kez kıyafetlerine baktım, baktım durdum. Son kez gülümsedim canım amcama. Ondan bana kalan tek hatıra ise bana aldığı oyuncaklar, fotoğraflar. Birde küçükken aldığı çikolatalar. :(
Sen üzülme bol bol duanı et, onlar zaten dünyada bulacaklar birbirinden bu şaşmaz. Mezardaki amcanın ahını alanlar abad olmaz.
En büyük umut kaynağım Allah o en büyük adalet sahibi biliyorum. Onları cezasız bırakmayacak biliyorum. Ondan başka dayanağımız yok ki.
Aynen öyle kardeşim 👍
Bizim kötü günümüzde yanımızda olmayıp düşmanlık edenlerin hepsi sıkıntı yaşadı gözlerimle gördüm diyorum.
Bir tanesi ayrıca kaza yaptı sevinmedim ama üzülmedim de açıkçası.
Neyse beni dinlediğin için çok teşekkür ederim abi çok iyi geldi. Allah razı olsun senden umarım senin ahını aldıkları gibi benimkinide alırlar. Kendine çok çok iyi bak. Bir gelişme olursa haberdar ederim.
Bize iftira attılar ve arası çok geçmedi cezalarını çektiler.
İstersen habere YouTubedan bakabilirsin.
Estağfurullah kardeşim ne demek. Dertler bölmek için. Gelişme olursa buralardan bana haber verirsen ben de rahatlarım.
Ne anlamda bir iftira yakınınmı attı?
Evet.
Sonradan nasıl öğrendiler peki gerçeği?
Tarla bölme olaylarında kendileri haksızlık yapıp bize dövüş planı yapma iftirası attılar. İkisi kaza yaptı. Diğerleri de farklı yollardan çekti uzun sürer anlatması.
Rahmetli dayımın bile ahını aldılar. Hiçbiriyle konuşmuyoruz artık.
İftira olduğunu herkes biliyordu zaten deli saçması şeylerdi.
Bizi haksız çıkarmak için kendileri battı yani.
Haber dediğin yorumu yeni gördüm kardeşim, var mı linki?
Hepsi hakettiğini bulmuş akraba bile olsa herkes hakettiğini çeksin.
Atayım abi
Link ekleyemiyorum, Gaziantep su kuyusunda ceset bulundu yazarsan çıkar abi.
Aynen öyle kardeşim 👍 tamamdır sağol hayırlı geceler 👋
Sanada abi tekrardan sağol beni dinlediğin için. 🙏
Ne demek kardeşim sen de sağol selametle 👋
Zamanka diniyor. Bende babami kaybettim yakın zamanda. Konuşmak istersen ben buradayım dinlerim seni
Failleri bulunamadı ilginç
Başın sağolsun
Çok sağol abi Allah razı olsun, evet hâlâ bulamadık koskoca ülkede cinayet işleniyor ve hâlâ bulunamıyor. Onlarda elini kolunu sallayarak geziyor.
Bulunsa ne olacak ki ülkede adalet mi var.
Abi benim amcam avukat savcı kuzenlerim var. Buna rağmen bulunamıyor. Bulunsa günyüzü göstermeyecekler.
Maalesef tüm yasalar suçluları korumak ve iyileri bitirip toplumu çökertmek amaçlı düzenlenmiş. Hakim savcı avukat da olsalar asla adalet yerini bulmayacak maalesef. Neyse başın sağolsun.
Çok sağol umarım bulabiliriz. Öyle tanınmayacak bir hale gelmiş ki bulan oğlu bile ayakkabısından tanımış yoksa tanımazdım diyor. Ne kadar acı bir şey yüzünü bile tanıyamamak. Ellerini kollarını sallayarak geziyorlar ya şaka gibi.
Bu mal millete müstehak ama maalesef arada amcan gibiler araya kaynıyor.
Çok haklısın abi. Öyle işler dönüyor ki yapan kişi olayı örtbas bile etmeye çalışıyor olabilir. Eli kolu uzunsa.
Bir tane adam bulduk abi. Cesedi görmüş manken zannettim demiş ve şu an uyuşturucudan hapiste sence böyle bir adam merak edipte dokunmazmı? Ve yani o ağır kokudamı gelmedi sana?
Kuranı Kerim oku
Ve gündüz çık gez
Nasil vurdular
Vurulma değil, cesedini bulduk maalesef asansör boşluğunda.
Belki kalp krizi geçirdi
Kafan rahatlatmak istermisin
Kalp krizi değil kardeşim hâlâ çözemediler ama cinayet. Bileklerinde bağlanma izi var.
Bu gidişle sen çözecek gibisin
Muge anlıya söyle