Kayinvalidem kendi kizi bi hastalik ameliyat ya da biseyi olsa hemen bize duyurur benim arayip sormami beklerler bende evliligmin basindan beri hep mesafeli kalmayi tercih ettim cunku cok yapisik ve hayati onlara göre yasamam onlara layik olmam gerekir gibi bi tavirlari oldu hep bana. Bende zor gunler gecirdigimde ne kv ne görumce ne arar ne sorar. Hos aramasinlar sorun degil. Onlar beni bir aricak ben elli kere onlarla ugrasicam. Bu insanlar bana sadece zarar veriyor ve Verdi. Esim icin arada idare etmeye calisiyorum ama memnun olmayan onlar. Aile olmak istiyolarmis falan falan hep sözde. Icraata 0 ama benden cok sey bekliyolar. Onlar Benle polemige girmedigu sure bende memnuniyetsizligmi dile getirmiyorum. Zaten calisiyorum spor yapiyorum vs bide onlarla ugrasamam.
bu konuda tavsiyeleriniz neler? Daha gecenlerde beni elestirdiler bende lafini verdim guzelce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence böyle devam et yoksa yuvan yıkılır içli dışlı olursan
Iste anlamiyolar kötu gözuken ben oluyorum. Uzun zamandir adim atilmadi bana Hic bi sekilde aylar sonra ortaya bi söz attilar daha iyi olmak istiuolarmis falan ama basta bana yasattiklarini asla unutmam yokmusim gibi davrandilar
Benim yuvam gitti hemde 4 aylıkken bu yüzden davranışını bozma hatta aynı şehirdeyseniz ızaklaşın
Inanmiyorum… ciddimisiniz? Cok ama Cok uzuldum adiniza… peki duzelme imkaniniz hicmi yok? Sorun sizin ailenizdenmi kaynakkiydi?
Yok karşı tarafın benim ailem yok aikesiz büyüdüm onlara anne baba dedim olan bana oldu sagılsun baba dedigim kayın pederimin kalp krizi geçirirken hayatını kurtardım geri döndürdüm böyle ödediler vefa borçlarını
Yok imkansız yemedigim iftira kalmadı Allah biliyor beni geri dönemem bir yıl oldu ne o döner nede ben tek bildigim o ailesi için teecih etti soyup donla bıraltı Allahından bulsun o pişman olucak ama eski ben olmıcam kabuş etmicem kısacası
Tabi bunlar yaşanırlen linç ettirildim polise yalan yanlış şikayet ettiler aklandım öok şükür veremicegim hiç bir hesap yok
Cok uzuldum arkadasim. Ne diyebilirum. Yasadigmiz hersey imtihan. Eski esin seni hak etmiyomus. Bide isin olumlu yönune bak. Öyle insanla cocuklarini olsaydi nolucakti? Belki daha Kötu olurdu. Ayni denk aile bulmak Cok zor inan. Kimse kimsenin ne annwsi nede kardesi olabiliyo hep palavra bunlar. Saygi cercevesinde davranirsin okadar.
Benfe zaten aramam sormam Esimin ailesini. Onlara uysam en az haftanin 1-2 gunu surekli onlarla olurum. Görustugumdede beni asla özel hissettirmediler hep sacma sapan davranislar. Öyle oluncada bi kv yi göriyorum esimle buda 2-3 haftada bir. Esimin kardesleriylede fazla bi Araya gelmiyotum
Zaten. Esim gecte olsa anladi ailesinin sorunlu oldugnu ve fazla ailesine duskun degil. Öyle biriyle yapamazdim zaten
Sen allaha yonel hayirlisini iste. Ben hep öyle yaptim rabjim cok iyi bi es cikardi ama ailesi sorunlu bana göre. Kötu olmasakarda uyusmuyotuz. Ben fazla ileri goruslu oluyorum
Ama yaşadıgın tramwalar yüzünden kaç kez hastanelik oldum daha yeni kendime geliyorum adam akıllı namusumla şerefimle sevdim bu muydu diyorum namusumu öte tuttum bir erkeginde namusu vardur tek eşliligi hep savundum savunuyorumda ancak yok etti her şeyimi mahkemelerde geçti yarım yılım bunları hakedicek ne yaptım sevmekmi keşke o mahkemelerde idam denilseydide şerefimle ökseydim boşanmadan diyorum şimdi kendimi kirlenmiş bir kağıt mendil gibi hissediyorum
En önemlisi dpgru insan çıktıgında nasıl yüzüne bakıcam dul bir erkek olarak en çok o öldürüyor beni
Düşüncrsi bile mide bulandırıcı gekiyor
Ama dedigim gibi sende yaşama Allah düşmanımın balına vermesin brn bir ömür unutamam herhal yaşadıklarımı
Sacmalama herkes evlenip bosanabilir bizim toplumumuzda kadini hor görurler evlenip ayrilduysan. Jemen evlilik dysunme zaten. Kendini toparla kendini isine ver, ueni Hobiler arkadaslar edin daha cok gencsin hayat neler gösterir daha. Allahtan umit kesilmez
Cok kötu ya:( inan karsi taraf iyide olsa hep bir mesafe gerekiyor. Ic ice iliskiler bana göre degil ve saglikli degil Hic bi sekilde
Öyle ama bilmiyorum tavsiyelerin için teşekkürler
Hiç bir şekilde değil uzak dur
Bugun bilmiyo olabilirsin ama yarininin ne getirecegni bilemezsin. Bende hep yanlis insanlar tanidim ta ki esime kadar inan
Öylede iste maalesef iki yuzlu olcan. Görustugumde daha politik iki cimle edicem sirf bana bok atmasinlar diye
Öyle tabiki yalandan bir kaö cümle bir çay aonra kalkıcaksın o sofradan daha uzatırsan saba eşine zarar
Evet bende yanlış insanlar tanıdım inandım yaru yolda jaldım umarım dedigin gibi olur
Kesinlikle öyle. Gittigimde yuzume bakan olmadi bende 2 ay sonra gittim bak nadil fark ediliuomus
Uzulme sabret lutfen guzel gunlerin gelicek hayir isleriule ugras sevdigin seyler yap hersey Cok guzel olucak inan