Benim sürekli gittiğim bir cafe var oraya sürekli bazen hergün gittiğim oluyo kahve içmeye ordan birisi çalışan garson bana bakıyor (Artık hepsi tanıyor beni) bende hepsine gülümsüyorum garsonlara kötü niyetle değil nezaketen kızlı erkekli gülümsüyorum ordaki kız geldi yanıma konuştuk içeriye gitti geldi intagramımı istedi bende verdim kötü niyet düşünmedim sondasında ise ben çıktım ordan o çocuk istek attı görmezden geldim sabah ben iştyken arkadaşı yazdı bana yanlış anlama lütfen diye uzun uzun yazdı , adını söyleyip istek atıcak Samet dedi (adı Samet) dedi bende tamam dedim attı istek hemen kabul etmek istemedim 2 saat sonra girdiğimde tekrar istek attı mesaj da atmıştı yanlış anlama lütfen, istek attım kabul et, diye yazmış (3 kere istek attı) bende tamam yazdım kabul ettim teşekkür ederimm yazmış bende beğenip çıktım sonrasında o gün değil sonraki gün kafeye gittim yine, acil işim vardı kahve içip çıktım kapıdan çıkarken adımı seslendi poşetimi unutmuşum🤦♀️ verdi teşekkür ettim, rica etti, çıktım 10 dakika sonra mesaj attı neden hemen çıktın ki diye bende öyle gerekiyordu dedim, anladkm😊, yazmış bende pembe kalp koydum sabah uyandım beni engellemiş😅🤦♀️ neden yani sizce neden engellemiş olabilir olay2 gün önce oldu şu an hala engellenmiş gözüküyorum dün gittim hiç yüz vermedim bakmadım hatta yok gibi davrandım arkadaşım sürekli bana baktığını söyledi neden sizce yorum alabilirmiyimmm?
Çokkk acilllll
Çokkk acilllll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adam senle komusmaya çalısmıs sende görün kalkmıs musade etmemişsin
Öyle olmadı beyfendi ben tepki vermedim sonrasında engellendim nedenini. Anlayamadım o yüzden sordum yinwde saolun
İşte bende sıcak yaklaşmadığın için istemediğini düşünmüş
Öylemi diyorsunuz?
Peki görüşünüz için teşekkürler
Rica ederim
çok rahatsız biri uzak dur
Neden öyle dediniz
E gereksiz samimiyet gösteriyor sonra engelliyor sonra bide sana bakiyor daha nolsun? Tam dayaklık bi tip. Bi abin falan varsa ona anlatsan kafeye yanda seninle gelse sonra bide öyle baksın bakalım yiyecek mi
İyi niyetin için teşekkür ederim nedenini anlayamadığım için sormak istedim takmadım ama merak ediyor insan nedenini yinede teşekkürler
hala ondan beklenti icinde misin? Bi anda sogudu desen neden donup sana tekrar bakiyor? Belli ki embesilin biri iste
Hayır hayır öyle bir şey değil öyle birisi değilim ben beklenti içine asla girmedim girmemde sadece nedeni nedir çok aptalxa bi hareket o yüzden sormak istedim
Evet iste cok aptalca bir hareket. Bu yuzden ucu acik bir soru kimse sana net cevabini veremez. Bilmen gereken sorunlu birisi oldugu ve uzak durman gerektigi
Anladım çok teşekkürler görüşünüz için
Hayal kirikligina ugradigi icindir
Uğratacak bir şey yapmadım desem
Bi kac nedeni var
Sıralasan?
Profil gizli
İnankş olmuyo burdan yazsan çok iyş olur ya
Xper kac
Düşğk olduğu için kurtarmıyor burdan yaZsan çok makbule geçer ya
Üzgünüm
Peki saol
begenmemistir seni