Yeni tanıştığın birisi seni neden engeller?

Benim sürekli gittiğim bir cafe var oraya sürekli bazen hergün gittiğim oluyo kahve içmeye ordan birisi çalışan garson bana bakıyor (Artık hepsi tanıyor beni) bende hepsine gülümsüyorum garsonlara kötü niyetle değil nezaketen kızlı erkekli gülümsüyorum ordaki kız geldi yanıma konuştuk içeriye gitti geldi intagramımı istedi bende verdim kötü niyet düşünmedim sondasında ise ben çıktım ordan o çocuk istek attı görmezden geldim sabah ben iştyken arkadaşı yazdı bana yanlış anlama lütfen diye uzun uzun yazdı , adını söyleyip istek atıcak Samet dedi (adı Samet) dedi bende tamam dedim attı istek hemen kabul etmek istemedim 2 saat sonra girdiğimde tekrar istek attı mesaj da atmıştı yanlış anlama lütfen, istek attım kabul et, diye yazmış (3 kere istek attı) bende tamam yazdım kabul ettim teşekkür ederimm yazmış bende beğenip çıktım sonrasında o gün değil sonraki gün kafeye gittim yine, acil işim vardı kahve içip çıktım kapıdan çıkarken adımı seslendi poşetimi unutmuşum🤦‍♀️ verdi teşekkür ettim, rica etti, çıktım 10 dakika sonra mesaj attı neden hemen çıktın ki diye bende öyle gerekiyordu dedim, anladkm😊, yazmış bende pembe kalp koydum sabah uyandım beni engellemiş😅🤦‍♀️ neden yani sizce neden engellemiş olabilir olay2 gün önce oldu şu an hala engellenmiş gözüküyorum dün gittim hiç yüz vermedim bakmadım hatta yok gibi davrandım arkadaşım sürekli bana baktığını söyledi neden sizce yorum alabilirmiyimmm?
Çokkk acilllll
Yeni tanıştığın birisi seni neden engeller?