Yurtta kalıyorum peteğin üstünde kıyafet kurutuyoruz banyoda odadaki kızlardan biri bayağı kirli bildiğin akıntılı olan iç çamaşırını peteğin üstüne atmış çamaşırdaki kirli yerler peteğe değiyordu bende bunu görünce delirdim kızdım falan niye bu kadar tepki gösteriyorsun dedi deterjanla peteği boydan boya yıkadım sinirden sizce tepkim yanlış mı?
Sen haklısın
Arkadaşın haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Haklısında peteği niye yıkadın ya da kıza yıkattırsaydın.
Bir de bana kızıyor insan gibi söyle diye şaka gibi nasıl söylememi bekliyorsun dedim sustu
toplu yaşamlarda böyle şeyler olur, haklı olsan bile abartılı tepki vermeyi bırakmalısın
Kusura bakmayın da onun özel banyosu değil ben pislik içinde yaşamak zorunda da değilim elbette tepki gösterecem
anladım
insanlarla bir odada yaşamak kadar iğrenç bişey olamaz hele bide pis pasaklılarsa. s. s
Cidden bugün midem kalktı
Kesinlikle haklısın ve kyk da kalan arkadaşlara sabır diliyorum.
Haklısın ne pis kızmış arkadaşın ya
Atılması gereken donu
Kirlilerini attığı yere atsın unuttum diyor her şeye insan kör olamaz bu kadar da ben her duştan sonra boydan boya banyoyu yıkıyorum bu sefer onu görünce midem kalktı peteği de yıkadım
Çöpe atılır o
Götürüp dolabına attı
Sapına kadar haklısın.
Gece gece midem kalktı sinirlendim.
Tiksinç durum gerçekten.
Başka kurulayacak yer yok muydu peki?
Neyi kurulayacak?
Çamaşırı
Balkon falan yok mecbur bu mevsimlerde petekte kurutuyoruz
Tamam da o petek borusuna varsa ona da asabilir, biz askerde öyle yapardık.
Kirli iç çamaşırını mı assın oraya anlamadım
Hayır boruya asabilirdi belki hani alternatif bir yer varsa, hani senin dediğin zaten bence de doğru, petek kullanılan bir şey.
Ayrıca temiz yıkanmıyor mu? Onu da anlamadım.
Boru falan yok petek var zaten kutu gibi yer zar zor kıyafet asacak yer buluyoruz bunu görünce delirdim
Haklısın ne denir ki?
Anlamıyorlar ki diyecek söz mü kalmış
Ben böyleleri yüzünden temizlik hastası oldum askerde.
Afedersin de tuvaletin duvarına elim değse en az 10 kere yıkarım.
Olması gereken o tuvalet adı üstünde bende Domestosla yıkıyorum 1 saat tuvaleti Domestoslu bekletiyorum mikroplar ölsün temiz olsun diye
Aynen öyle ama fazla içine çekmek o deterjanlar da sağlığa zararlı.
Herşeyin bir zararı var işte. Adamlar tuvaletten çıkıp da elini yıkamıyor gel de delirme arkadaş.
bence sen haklısın
Iyy kokar
Bilmiyorum sadece gördüm cinlerim tepeme çıktı midem de bulandı
Niye sen yıkadın ki
Bir de bana kızıyor hanımefendi insan gibi söyle diye şaka gibi nasıl söylememi bekliyorsun dedim sustu midem bulandı yıkadım o da uyumaya gitti
Unutmuş olabilir mi
Kalbi kırıldı mı acaba
Unutmuş mu kirli iç çamaşırını temiz kıyafet kuruttuğumuz yere bırakması normal mi yani
Kalbi kırıldı mı diyorsun hala inşallah aynısını yaşarsın da görürüm o zaman seni
Bence abartıyorsun tatlım.
1 kere unutmuştur. Daha unutmaz umarım 😊👍
1 kere yaşandığını nereden biliyorsun bunun benzeri olaylar kaç kez daha olmuştu bu ilk değil yani
Kızma tatlım
Gizli kız
Sen haklısın öyle. olmaz ayıptır hani
Kızlar titiz olur derler geçen sene de aynanın önünde hep erimiş kalıp sabun bırakırdı kaç kez uyardım geçen gün ped bırakmış açık şekilde alsana bunu diyorum temiz o unuttum onu orada diyor
Böyle olanlarda varmış dwmekki takmak kafana
Nasıl takma ya yaşıyoruz biz bu alanda herkes dikkat etmeli
Tabiki haklısın insan anlamayınca mal. olunca böyle oluyor o yüzden dedim benim bildiğim de kizlar temiz narin olur
Aman aman ne temiz gerçek yüzleri çıkıyor işte tanıyınca ben biraz takıntılıyım temizlik takıntım var deliriyorum resmen
O konu bende de var maalesef burada yani bizim kaldığımız yerde sizin kaldığınız her gibi ama daha büyük sürekli tartışıyorum çöp bırakma bilmemne iste
Bir yerden sonra mikrop kapar insan ben buna göz yumamam
Aynen öyle bende askerim bizde toplu yerde yaşadığımız için sıkıntı sizde toplu yerdesiniz
Yurtta kalıyorum 4 kişi birlikte kalıyoruz
Orasida toplu yaşam alanı sonuçta temiz olmak zorundasın bizde de aynı keza te. izlik. onemli
Gel de anlat işte
Yani
Bu arada isim neydi ben murat tanıştığımıza memnun oldum