Aile & Toplum Yeni bir başlangıç için her şey yıkılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yeni bir başlangıç için her şey yıkılır mı?Yeni bir başlangıçtan eli boş dönmek de var, her şeyi yıkınca ortada kalmakta var... Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ @ilginfulyaa teşekkür ederim 🌷 Yeni bir başlangıç için her şey yıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Gerekiyor evet yıkılır 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaybettiklerine değecek ise evet. Risk almadan bir şeyleri elde edemezsiniz. Başarısız olsak bile "en azından denedim" diyebilmeliyiz. 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben yaparım ya. Yıkmak benim için gözümün kararmasına bakar. Sonunu düşünen kahraman olamaz mantığında olduğum için hayatta. Yaparım. 1 0 Yorumla
MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğer yıkacak gücün varsa yık geç en fazla pişman olursun pişmanlıkta geçiyor bu hayatta. 1 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Giden yakıp yıkmadan gitti ise. Yık gitsin. Ama neyi yıktığına dikkat et :D 1 0 Yorumla
Mean-i-Dakik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeni başlangıç için herseyi yıkmak lazım ki insan yol alsın yikmazsa takılıp kalır 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yıkımlar yeni başlangıçlar içindir yeni başlangıçlae yıkımlar için değildir 1 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl 7. maddeyi uygulamanın vakti gelmiştir 😹 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hajsj 7. madde pek benlik değil ya ben netlik insanıyım, sonundan emin olamadığım işlere giremem 😄 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Sonundan emin olduğumuz iş yok hayırda olabilir şer de olur Yorumla Soran +1 yıl Tabiki hayır mı, şer mi bilemem ama bir işe başladığım zaman içimin rahat olması lazımBir anlık hevesle bir şeylerin arkasından gidebilmek pek benlik bir durum değil Yorumla HokusPokusss +1 yıl Öyle zaten aklıselim olmak düşünebilmek zor zanaat Yorumla Soran +1 yıl Estağfirullah Kesinlikle, özellikle de düşünmek bu hayattaki en zor şeylerden biri herhaldeBir insan düşünürek delirebilir😄 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Sanırım o evreyi geçeli çok oluyor Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yıkmaya gerek yok kötü gelenleri ayıklasak yeter 1 0 Yorumla
SaKalLI_MuVaHhidd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yıkılmaz ise sırta yük, kambur olur. 1 0 Yorumla
aimira Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her şeyi yıkmadan yeni bir başlangıç yapamazsın. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerekiyor evet yıkılır
Kaybettiklerine değecek ise evet. Risk almadan bir şeyleri elde edemezsiniz. Başarısız olsak bile "en azından denedim" diyebilmeliyiz.
Ben yaparım ya. Yıkmak benim için gözümün kararmasına bakar. Sonunu düşünen kahraman olamaz mantığında olduğum için hayatta. Yaparım.
Eğer yıkacak gücün varsa yık geç en fazla pişman olursun pişmanlıkta geçiyor bu hayatta.
Giden yakıp yıkmadan gitti ise. Yık gitsin. Ama neyi yıktığına dikkat et :D
Yeni başlangıç için herseyi yıkmak lazım ki insan yol alsın yikmazsa takılıp kalır
Yıkımlar yeni başlangıçlar içindir yeni başlangıçlae yıkımlar için değildir
7. maddeyi uygulamanın vakti gelmiştir 😹
Hajsj 7. madde pek benlik değil ya ben netlik insanıyım, sonundan emin olamadığım işlere giremem 😄
Sonundan emin olduğumuz iş yok hayırda olabilir şer de olur
Tabiki hayır mı, şer mi bilemem ama bir işe başladığım zaman içimin rahat olması lazım
Bir anlık hevesle bir şeylerin arkasından gidebilmek pek benlik bir durum değil
Öyle zaten aklıselim olmak düşünebilmek zor zanaat
Estağfirullah
Kesinlikle, özellikle de düşünmek bu hayattaki en zor şeylerden biri herhalde
Bir insan düşünürek delirebilir😄
Sanırım o evreyi geçeli çok oluyor
Yıkmaya gerek yok kötü gelenleri ayıklasak yeter
Yıkılmaz ise sırta yük, kambur olur.
Her şeyi yıkmadan yeni bir başlangıç yapamazsın.
Gerekirse evet