Kaynanamla beraber oturuyoruz esimden ayri ev istedim ayirmayacagini soyledi E devlet üzerinden boşanma davası için randevu aldım randevuya gitmesem boşanma davası iptal olur m?
Eşimden boşanmak istemiyorum, bosanmakdan vazgeçtim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaynanamla beraber oturuyoruz esimden ayri ev istedim ayirmayacagini soyledi E devlet üzerinden boşanma davası için randevu aldım randevuya gitmesem boşanma davası iptal olur m?
Eşimden boşanmak istemiyorum, bosanmakdan vazgeçtim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenmeden önce bunları soylucekseniz işte cekinmiceniz haklısın
Soyeldim ayircakati da babası vefat edince evin tek erkek çocuğu diye ablası gil baskı yapiyo, mirastan falan da kaynanam vermem diyo, ablasının eşi annenle anlsamiyorsa döv kapının önüne koy baktım hala aynı bosan deyip duruyo esimi seviyorum o da beni seviyor hiç bir şekilde kötü davrandığı falan yok ama kaynana problemimiz var sadece
kaynana ile yaşanmaz boşan
O kadar haklısın ki 1 yıldır yapmadığını bırakmadı namusuna söz etti, hamileligim boyunca anne olamaz bebek bakamaz ben alır buyuturum falan dogumda zaten hastanede hep doktorum birsye soruyor bebek hakkında o atliyo cevap veriyo bunaldim eşimi de çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum
Karşı taraf istiyorsa bosanirsin
İki tarafda istemiyor, soyle ki bir anlık öfkeyle kızgınlıkla sadece e devlet üzerinden randevu aldim, boşanma dilekçesi falan da vermedim eşim de bende istemiyoruz bosanmak, kaynananam eşimle aramı bozmaya çalışıyordu eşimde evi ayırmam babası vefat ettiği için ablaları annesine bakmıyor bir tek oğlan çocuğu var baksın diye baskı yapıyorlar esimw
T. akp att.
Bazı bilgiler vericem
Gitmeyin
Senden cacık olmaz
Yasal islem yapabilirler
Kadınların kafası zaten gel git olur
Boşan ben kapayım
Soyle dava acmasin