Ben de seviyorum. Düş temizlik ve işleri hallettim bugün sabahtan akşama kadar alışveriş gezme, atak tırnaklarım acıyor desem, o kadar yaniii 😄☺️ Bir süre evde kalayım dedim
ya su akrabalar bir turlu insanin iyiligini istemez hep mi yaniltir insani bikdim artik usandim ben hep iyi niyyetli oluyorum onlara karsi ama onlar hep saygisizlik hep guvensizlik
Burada küfür eden dışarda da edebilir, küfür edeni de istersen tanıma imkanın da var. Reelde de bir ton küfür eden insan var. Burası sanal olabilir ama her insan reel hayatı olan gerçek bir birey. Bu bireyler sadece burada biraz daha rahatlar, istediklerini çekinmeden dile getirebiliyorlar... Ayrıca, unutma ki; sen de yıllardır buradasın...
Onun fenomenlikle alakası var desem.. benceler , sorular, çsg ler extra xper veriliyor. Ben yoksa xper falan kasacak kafa yapısında değilim. Hiç işim mi yok sanki :))) umurumda bile değil
Genelikte pazar gunlerim sakin ve yorgun gecer cunku tum hafta boyunca yani 6 gun activim dir gerek is olsun spor olsun alisveris nebilim bir suru isler iste yoruluyor insan sizin gununuz nasil gecmekte.
hızlı geçti anlamadım gitti kahvaltı yaptım dışarı çıktım eve geldim yemek yedim baktım saat 11 olmuş uyuyim dedim uyuyamadım 12 olmuş bakalım kaçta uyuyucam dkdkdkfl