AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kadının kocasına üzüldüm. Kadın resmen kocasını kadına şiddet istatistiklerinde birinci sıraya yerleştirmeye niyetli. Tamam şiddetin hiçbir bahanesi olmaz ama bu kadının yaptığının da caydırıcı bir cezası olması gerekiyor.
Arkadaşça görüşmek istiyorsa olabilir. Ancak duygusal anlamda bir yakınlık varsa sesizce uzaklaşın derim..
Hiç tavsiye etmem.
Duygusal bağ geliştirirsen çok büyük sıkıntı
Diğer turlude evli biri sonuçta vicdanen rahatsız olur insan en azından ben öyle düşünürüm.
Sen bilirsin reis
Bu soruyu görünce belirli bir çözüme ulaşacaktır 😊
Yollun cehennem sen bilirsin o
teşekkürler
Görüşün. Esra Erola malzeme lazım 😂😂
Evli ise sıkıntı bence dikkatlo ol
çekiniyorum
Dikkatli ol tedbirini al
Sonra g0t altina sen gitme senin istedigin bir noktada buluş görüş
İğrenç bir şey evli bayanın bunu yapması
kendine yakışan neyse onu yap
Görüşmeyi reddet🙄
Cevap çok basit görüşme
Reis burada hiç yok nasıl buluyorsunuz
Duygusal biriysen hiç bulaşma
Gorusme bro
Kocasına söyle bi güzel benzetsin
Bence görüş ne olacak ki
Görüşmeyeceksen bana pasla kanka :)
:)
Nicki nedir bi bakayım ;)
Görüş 😂
Görüsme
yakalanırmıyız yoksa bela olur mu basıma bilemiyorum
Ikisi
çekiniyorum bende o yüzden
Günah
Samimi olma
Olan var buyur sorayım
Evli biriyle düşünmek mantıksız
Biri var ama
Sana uygun olanlarla görüş dünyada kadınmı kalmadı
Ben değil olan var
olduk artık epeybi paylaşımımız oldu
Kocasına şikayet et
Yıl olmuş 2023 aldatmayı önlemek için de devletler artık caydırıcı cezalar getirmeli. Hem kadınlara hem de erkeklere eşit ve caydırıcı cezalar gelmeli çünkü aldatma konusu insanı zihnen hasta edebiliyor ve aldatılan kişiyi işkenceci veya katil bile yapabiliyor.
İşte aldatmak öyle bir şey ki kesin bir fiil şeklinde olmayabiliyor her zaman ben hukuk okuyorum bahsettiğin gibi bi cezayı yürürlüğe koymak ve uygulamak mümkün değil
Nasıl yani şu madde bir insanın aldatılmasını az da olsa engellemez mi?
Eğer bir eş, eşini başka bir insanla aldatırsa 2 ile 5 yıl arası hapis cezasına hükmolunur. (Atıyorum kafamdan bazı kelimeler belki yanlış olabilir)
Eşinden veya bağlılık sözü verdiğin kimseden başka biriyle kendini düşünmek dahil aldatmak kapsamına girer ve bunu kanıtlayamayız
Fiziksel aldatmaktan bahsediyorsan zaten cezası var ancak tazminat cezası ağır suç olmadığı için hapis verilmez
Fiziksel aldatmayı kastettim tabiki sen hiç haberlerde karısını kendisini aldatmayı hayal ettiği için öldürdü diye bir şey gördün mü 😅
Ancak şöyle bir durum var başkasının yanında daha mutlu olacağını hisseden kadın ya da erkek evliliğine eskisi kadar önem göstermediği için belirli sorumluluklarını eski titizlikle yapmaz bu sebepten dolayı tartışmalar çıkar ve eşi dediğimiz kimse de bunu hissetmesi ile geri dönülmez ağır zararlar verebilir kendine veya çevresine
Aman gerçi müslümanlığa göre devlet kocasını aldatana idam cezası bile verse (suudi arabistan gibi) yine de erkekler kendileri hüküm verip kadını darbediyor veya öldürüyor. Kanunlar müslümanlık ve benzeri dinlerin olduğu bölgelerde hiçbir işe yaramaz. Haklısın. 😐
Ha kadını veya erkeği yani bir insanı öldürene idam cezası verirsen tıpkı Amerikadaki gibi bir nebze cinayetleri azaltabiliriz.
İdam cezası Türkiye’ye gelirse siyasetçiler birbirlerini asarlar kendi gibi düşünmeyen herkesi asarlar bu amaçlar için kullanılmaz
Evet köklü değişiklik olması lazım bu iktidar idam cezasıyla beni bile asar 😉😅