Aile & Toplum Motor sürmeyi severmisiniz? Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızın tatlılığı Allahtan polis tuttu da düşmedi polis motorun kolunu tuttu :) Güncellemeler+1 yıl Kötü ruyadan uyandım rüyaymış Motor sürmeyi severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Motor almak isterdim bir gün evet 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Motor bana tekerlekli felç veya tekerlekli ölüm gibi görünüyor. İnsanlar kafayı sıyırması gerekiyor bunu kullanmak için. Hele de kentlerde 1 2 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Kaç genç öldü hız yapıyorlar ondan sakin sürseler maalesef Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sakini yavaşı yok, Nevada çölündeki gibi yolda sürülür. Kentte motor kullananlar canından bezmiştir. Yorumla
doubleshot Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Herkes icin uygun değil bence yüksek dikkat gerektiriyor. Soruya gelirsek, tutku benim için motor sürmek. 0 7 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Evet yüksek olmasından dolayı uzun olmaknlazım Yorumla doubleshot +1 yıl Gamsız biriysen tehlikeli olabilir😀 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Panik var anksiyete var Yorumla doubleshot +1 yıl Bunun sorun olacagını dusunmuyorum. Bu haksızlık olurdu. Kullanabilirsin, sadece kendine güvenmen ve tedbirli olman yeterli. Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Tabiki öyle kontrollüyüm hemen topluyoruk kendimi olumsuz düşunce negatiflik veriyi anksiyete ondan aslında enerjisi iyi bi arkadaş istedim Yorumla doubleshot +1 yıl Baya ilgili gorunuyorsun demek ki kafaya koydun kullanmak istiyorsun Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Hehe Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evettt 1 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl 47 misin Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet çok şanslıydı :) 0 2 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Iyiymiş güzel fayda almış o zman Yorumla ATABEY1299 +1 yıl Bence alıp alacağı sadece videoda gördüğünüz kadardır Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Motor almak isterdim bir gün evet
Motor bana tekerlekli felç veya tekerlekli ölüm gibi görünüyor. İnsanlar kafayı sıyırması gerekiyor bunu kullanmak için. Hele de kentlerde
Kaç genç öldü hız yapıyorlar ondan sakin sürseler maalesef
Sakini yavaşı yok, Nevada çölündeki gibi yolda sürülür. Kentte motor kullananlar canından bezmiştir.
Herkes icin uygun değil bence yüksek dikkat gerektiriyor. Soruya gelirsek, tutku benim için motor sürmek.
Evet yüksek olmasından dolayı uzun olmaknlazım
Gamsız biriysen tehlikeli olabilir😀
Panik var anksiyete var
Bunun sorun olacagını dusunmuyorum. Bu haksızlık olurdu. Kullanabilirsin, sadece kendine güvenmen ve tedbirli olman yeterli.
Tabiki öyle kontrollüyüm hemen topluyoruk kendimi olumsuz düşunce negatiflik veriyi anksiyete ondan aslında enerjisi iyi bi arkadaş istedim
Baya ilgili gorunuyorsun demek ki kafaya koydun kullanmak istiyorsun
Hehe
Evettt
47 misin
Evet çok şanslıydı :)
Iyiymiş güzel fayda almış o zman
Bence alıp alacağı sadece videoda gördüğünüz kadardır
Sevmem
Cesaret işi evet