İşgalci Siyonistler, Filistinlilerin arazilerini kendi elleriyle sattıklarını ve kendilerinin de buraları almak için büyük paralar ödediklerini söylüyorlar. Peki, sattıkları araziler karşılığında büyük paralar alanların bugün gittikleri ülkelerde mülk edinmiş ve rahat bir hayata kavuşmuş olmaları gerekmez miydi? Bunların hepsi de herhalde o kadar büyük miktarlarda paraları birkaç günlük zevkleri için çarçur edecek ya da kumarda kaybedecek kadar aptal değillerdi. Oysa Filistinliler zikrettiğim yerlerde kurulmuş mülteci kamplarında tam anlamıyla sefalete mahkûm durumdadırlar ve uluslararası yardım kuruluşlarının ellerine bakmaktadırlar. O insanların yaşadıkları hayatı ben gözlerimle gördüm. Arzu edenler gidip görebilirler. Bir insan kendi öz mülkünü kendi eliyle satıp da sefaleti tercih eder mi? Bu durum o insanların, arazilerini satarak değil de tehcire zorlanarak topraklarını terk ettiklerinin akli bir delilidir.
İsrail sempatizanı Oğuzhan Uğur'un yaptığı paylaşım sonrası, Hüsnü Mahalli isim vermeden yaptığı açıklamasında “Ulan ruh hastası ben bununla alakalı 550 sayfalık kitap yazdım. Bana birisi gelsin desin ‘Filistinliler toprak sattı’ desin. Ben bu mesleği bırakıyorum. İsrail Devleti 1948’de kuruldu. Bu tarihte kurulduğunda İsrail, Yahudilerin Filistin’deki tapulu malı Filistin’in yüz ölçümünün yüzde 5.7’si kadar” ifadelerini kullandı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer