ders çalışmaya çalışıyorum birazdan ilacimi icerim sonra dişlerimi fircalar uyurum planim bu kadardi tşkler djxjd

ders çalışmaya çalışıyorum birazdan ilacimi icerim sonra dişlerimi fircalar uyurum planim bu kadardi tşkler djxjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tam şu an da bu soruyu cevaplıyorum.
AA bende gelişim çalışıyorum Marcia'dayım
Bulent hoca iyidir
Evet iyi ama fazla uzun. Ben Ömer Hoca'dan dinliyorum 17 video süreleri 40-50 dk arası genelde 3 videom kaldı gayette yapıyor ve anlıyorum. Eksik anlatmıyor o da çok iyi
kolay gelsin kuzucum 🌸
Sağ ol sanada
İşdeyim
Oo en kaliteli koca sesi muazzam yumuşak ve anlatış mantık içinde
Uzandım elimde telefonum gelen mesajları okuyorum bir yandan da hayatı sorguluyorum 😀😆
Uzaniyom senin sorunu şu an cevaplıyorjm
Tv izliyorum sitede takılıyorum
bu hoca çok iyi ya anlatımına hayranım
Sarıyo
kesinlikle
Uzandım yorum yapıyorum sen ne yapıyorsun
Yatsı namazını kılacağım
İbadetin gizlisi makbul
Kötülere açıkta yapılıyor kötü örnek olunuyor ibadetlerimizi açık yapalım güzel seyleri özendirelim 🙂
Doğru
🫠
Ibadet edicem
Kiliseye gidip gunah mi cikarcan
Benim dinim kolaylik dinidir
Dininin ne oldugunu sormadim zaten
Evde ibadet
Kolaylik dini İslam degil mi ya
🤷♂️
Taklitler aslini yüceltir
Hristiyanlik daha once vardu
Ve tahrif edildi. Geçerliliği yok
Kime gore neye gore
Senin adin neden ahmet mesela
Matta markos luka veya yuhanna degil ama Ahmet
Yanlis anlama Ahmet çok guzel ve cok özel bir isim. Ama hakkini cermek gerekiyir
Adimin hakkini hakikati savunarak veriyorum
:D
Seni dinime davet ediyorum
Şüphesiz Allah katında hak din İslam'dır.
İnanmiyorum dedigine
branşın ne
Dkab
eğitim çalışmak için geç mi kaldım
Yok be neden geç kalasin ki ben sirayla gidiyorum. Her ay 1 alan 1 kpss 1 de egitim dersi bitirmeye calisiyorum. Egitimden Rehberlik bitti gelisimi yariladim
anladım hocam alan ve eğitim çalışsam gky boynu bükük kalıyor ona çalışsam eğitim aksıyor napıcam bilemiyorum 😅
geçen sene gelişim sadece konu çalışıp hiç soru çözmedim öyt de aynı şekilde, soru çözmeyi sevemiyorum konu videoları sarıyor ama 😅 şimdi tekrar konu çalışmam gerekecek. Soru çözmeyi nasıl alışkanlık haline getirebilirim pekii
Soru çözmeyi neden sevmiyorsun önce bunu anlamaya calis bence. Örneğin soru cozmek sıkıcı geldiği için istemiyorsan sen de bunu eglenceli hale getir. Mesela hafif müzik eşliginde soru çözmek gibi. Ya da diyelim ki cok fazla yanlisin cikiyor ve modun düşüyor bu yuzden soru cozmekten kaciniyorsan konuyu tam olarak anlayamamissin demektir ki bunda da konuyu iyice sindirmen gerekecek.
himm teşekkürler evet çok sıkılıyorum, peki buna uygun müzik önerilerin var mıdır hocam
kendi alanım olan soruları çözerken sıkılmıyorum fakat sözel derslerde sıkılıyorum eğitim ve gk gy bu yüzden zor geliyor sanırım
Sevdigimin fotoğrafına bakıyordum
Aga be
Çalışıyorum
Dizi izliyorum...
Görüntülüdeyim