Gün içerisinde bunun gibi kaç tane mesaj alıyorsunuz ve bu tür yardım isteyenlere inanıyormusunuz? Belki gerçekten yardıma ihtiyacı var ancak ben inanmıyorum beni buna inandırabilecek hiç bir insan da yok...
Dogrulanabilir yanlışlar ile yanlışlanabilir doğrular arasında yaşıyoruz.. İnanç olmadan güven olmaz güven olmadan samimiyet olmaz samimiyet olmadan sosyal ilişkiler sığ olur. Sığ olan iliskilerde ait hissetmeyiz. Ait hissetmezsek benlik şuuru sekteye uğrar.
Çoğu insandan masum olduğumu düşünüyorum Dert keder bu dünya için sonrasını dünya aklı ile anlamak mümkün değil. Ama şunu biliyorum yokluğum kimsede bir eksiklik yaratmaz zaten var iken de yok gibiyim...
Yaşım yazıyor doğrudur. Evet kayıplarım oldu ama hiç böyle kendimi kaybetmemiştim. Hayır olmadı zaten ailemle doğru düzgün konuşmam benim neler yaşadığımı kimse bilmez ben içe kapanığımdır dışarıdan buz gibi ama içerimde volkanlar kaynar...
Çok oldu 10 yılı geçmiştir belki de ama en çok son 1 yıldır o kaybın acısını çok daha iyi hissediyorum. Nedenini sormadan anlatayım. İçimde en son kalan umudu sevgiyi hayali güveni sadece tek bir insan a bağladım ve inandığım her şey ile yerlebir oldum o zamana kadar az da olsa yaşıyordum ama o gün öldüm ben 😔
Ooo hayat bir kişiye bağlanır mi.. Can Yücel ne güzel söylemiş bağlanmayacaksın oyle koru körüne.. Herkes herkessiz her şeysiz yaşar.. hayat devam eder dünya dönmeye güneş doğmaya devam eder. Yeniden yağmış yağar yeniden toprak kokar..
Yok estafurullah Yardımcı olmaya çalışıyorsun anlıyorum teşekkür ederim temiz ve güzel bir kalbin var belli Allah soldurmasın hiç bir zaman Ama solan bir çiçeğe istediğiniz kadar su verin yeşermez 😔 Keşke en başta olduğum insan olsam yine ama artık mümkün değil
Ben hasta değilim ki hasta olan insanlar beni bu hale getirdi bence uzmandan yardım almaları gereken onlar olmalı ben hayat ile alıp vereceğimi kapattım benim savaşım bitti ben kaybettim artık sadece bekliyorum 😔
Guzel baktığınız için tesekkur ederim.. Ama önceki insanda sizdiniz simdi yine sizsiniz.. kalbiniz değişmedi sadece bazen tüm vücut error verebilir. Bu duygular cok insanı.. lütfen kendinize gelin bir kişi sizi soldurabiliyorsa.. başka biri yesertebilir.. umut var olun. iyi düşünün iyi şeyler olsun..
Eskiden inanırdım 😔böyle şeylere eskiden sevginin herşeyi yeşertebileceğine her türlü zorluğu aşabileceğine her türlü sorunu çöze bileceğine o kadar çok inanırdım ki 😔belki de bu inancım şu an inançsızlığımın nedenidir bilmiyorum 😔 Artık bir şey istemiyorum keşke o istek olsa İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah sizi benim durumuma sokmaktan korusun ve hep iyi insanlar ile karşılaşmayı nasip etsin...
🥀🌹❤️Yardımların ve önerilerin için çok Teşekkür ederim ama ben iyim gerçekten sadece artık yaşama isteğim çabam inancım yok tek isteğim huzurlu bir ölüm