Sevgilim askere gideli 5 gün oldu aramıyor askerceel hatlı telefonlar verilmedi mi acaba bilgisi olan yazabilir mi?

Ya ben askerdeki sevgilimden 5 gündür haber alamıyorum teslim olmaya giderken en son yazmıştı akşam ondan sonra gitti galiba askerlik yerine ama beş gün oldu telefon veriyorlar demişti ama asker hattı ile olan telefonlardan veriyorlar demişti ama hala aramadı 5 gün oldu ve kendisi Bolu'da askerlik yapıyor acaba Bolu'da askerlik yapan birileri bana bilgi verebilir mi çok önemli Allah rızası için yardım eden birisi özelden yazabilir mi veya askere gitmiş birileri varsa kaç gün sonra telefonu veriyorlar askerceel olan sadece arayabilinen telefonlardan yani kaç gün sonra veriyorlar lütfen birisi banaa bilgi versin Bolu'da askerlik yapan birisi varsa veya yapmış olan birisi varsa bana yazabilir mi farklı yerde askerlik yapan birileri de varsa bilgi versin bana ne zaman arar tahminen veya ben nasıl arayabilirimm onuuu oranın komutanını arayamıyormuyizz hangi bölümde oldunu bilmiyorum ama boludaki bütün askerlik şubelerini arasam bulurlarmi acaba 😞😞
Sevgilim askere gideli 5 gün oldu aramıyor askerceel hatlı telefonlar verilmedi mi acaba bilgisi olan yazabilir mi?