Ya ben askerdeki sevgilimden 5 gündür haber alamıyorum teslim olmaya giderken en son yazmıştı akşam ondan sonra gitti galiba askerlik yerine ama beş gün oldu telefon veriyorlar demişti ama asker hattı ile olan telefonlardan veriyorlar demişti ama hala aramadı 5 gün oldu ve kendisi Bolu'da askerlik yapıyor acaba Bolu'da askerlik yapan birileri bana bilgi verebilir mi çok önemli Allah rızası için yardım eden birisi özelden yazabilir mi veya askere gitmiş birileri varsa kaç gün sonra telefonu veriyorlar askerceel olan sadece arayabilinen telefonlardan yani kaç gün sonra veriyorlar lütfen birisi banaa bilgi versin Bolu'da askerlik yapan birisi varsa veya yapmış olan birisi varsa bana yazabilir mi farklı yerde askerlik yapan birileri de varsa bilgi versin bana ne zaman arar tahminen veya ben nasıl arayabilirimm onuuu oranın komutanını arayamıyormuyizz hangi bölümde oldunu bilmiyorum ama boludaki bütün askerlik şubelerini arasam bulurlarmi acaba 😞😞
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka 1 aylığına gitmiş sakin ol. Savaş falan yok 😂😂
Askerlik alt tarafı. 3-5 güne ayarlar telefonu diye tahmin ediyorum.
Kanka bir aylığına değil bir aylığına gitti geldi bir haftalik tatil yaptı zaten şu an 5 aylığına gitti ://
Askerlik de savaş falan çıksa onları gonderebilirler savaşmaya diye düşünüyorum ://zaten şu an haberlerde falan savaş cikiyor gibi şeyler deniliyor korkuyorum hani tam sevgilim askere gitti savaş cikmaya basladı İsrail ile Gazze arasında galiba Türkiye'ye de vurabilirmis falan diyorlar of korkuyorum boluya kadar gelmezler heralde
Anladım keenks. O savaş bizim savaşımız değil rahat ol, bize ancak ekonomik olarak bir zarar verebilir. Savaşa, askerdeki yeni kişiler gitmez merak etme, tecrübeliler gider. O yönden için rahat olsun. Seferberlik ilan edilirse ancak eli silah tutan herkes gider. O da çok çok çok düşük bir ihtimal. Dediğim gibi bizim savaşımız değil bu. İleride bizim savaşımız olursa bir şey diyemem ama 😂 Diğer ülkelerde kuş uçsa gelip bizim ülkeye tuvaletini yapıyor çünkü :d
çok haklısın bu arada ancak ekonomiye zarar verirler shkshsjs ama merak ettim aramadığı için ne bilm nöbet tutarken bu terorisit falan gelir vurur diye ama nöbet tutma gibi görev yoktu glb sadece eğitim veriliyor akşam da uyuyorlar heralde öyle biliyorum
Bolu da ne teröristi kanka 😂 Bir şey olmaz, sen geldiğinde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirme anılarına hazırlan alkjdhflkdfas
Ya sence bütün askerlik şubelerini arasam ismini versem cagirlarmi?
Yaaaa ne bilim o gitti savaş cikmaya başladı mk bu kadar şansızlık olmaz bence yani Hwlxhslsh ayrıca şarjör değiştirmek mi dhdhdh helikopterden helikoptere bide oha
Böyle eğitim mi olur * yaaa of şaka gibi
1 hafta oldu ama aramaylı bu nasıl eğitimdir insan aramasına izin verir dimi yani ://
O şekilde çağrı usulü iletişim mümkün diye biliyorum da nasıl işliyor süreç hiç bilmiyorum. Ama bence sal biraz, daha oraya alışması gerek. Acemi birliği ortalama 1 ay sürüyor. Daha ilk haftasını tamamlamamış sakin ol hele. Dediğim gibi 3-5 güne daha aramazsa sen ararsın, konuştururlarsa konuştururlar, olmazsa bekleyeceksin walla
Ayrıca şaka gibi değil şaka zaten sldkjahflasjkd Bu askerlik anılarını abartacak olan veya abartan kişiler için söylenen bir tabir, öyle bir eğitim yok yani 😂
Acemi birliğindedir şu an
Valla ben acemi Birliği'nde ailemi zar zor aramıştım ama bizde cep telefonu yoktu
Off gerçekten mi o kadar sıkı mi bu askerlik yeri yaa bir aylığına gittiği yerde her gün yazardı telefonu gizlice sokmuştu acemi birlikte galiba boluya gitti şimdi beş aylıgina dağılım yapıldı öyle şimdi beş gün oldu aramadı telefon verceklerer demişti askerceel hattli telefonlardan ama aramadı bende merak ettim
Sen nasıl arayabildin bu arada oranın telefonu falan mı vardı sırayla mi arayabiliyor herkes ailesini falan veya o askerceel telefonlarını ne zaman veriyorlar
Ordaki ankesörlü telefondan aradım kuyruğa girip ama şimdi nasıl bilmem rahat heryer çünkü
Hmm anladım çok zormus ya kuyruk falan kesin sıra bile yoktur ya veya telefonlar verilmedi daha askerceel hatlı olanlar pazar günü de izinleri varmış belki arar
Peki bişe daha sorucam oraya böyle teröristler falan baskın yapabiliyor mu? veya savaş çıkar mı sence savaş olsa veya onları gönderirler mi savasmalari için :///
Sanmam savaşa boş adam gönderilmez. Ne bu hanım evladicilik biz ona beş ay yapmışız altı ay yatıp gelirler
Bekle bakalım bi 3 5 gün daha. Askerlik bu her an her istediğini yapma şansın yok.
Of evet haklisin ama üç dört gün sonra da aramazsa aklıma kötü kötü şeyler gelir korkuyorum yani ama orada eğitim verilmiyor mu sadece yani savaşa falan gitmiyorlar heralde inşallah gitmezler dağda taşta falan nöbet tutmuyorlardir dimi yaa://yani aramazsa dediğim gibi bütün askerlik şubelerini aricam Bolu'daki başka çarem yok ceza falan verdiyseler ona
Acemi birliği orası ne savaşı 😂 acemi birliği biraz sıkıntılı geçebilir yerine göre değişir tabi de aklına kötü bişey gelmesin
Yaa çok teşekkür ederim vallaha savaş falan yoksa iyi ya başka ne olmuş olabilir telefonu mu vermediler veya pazar günleri tatilmiş zaten belki telefonunu alabilir disari çıkınca çarşı izni falan varmış yani alabilir mi sence telefonunu falan arar mi 😞
Bu arada sevgilim ilk ay gitti sonra geldi bir haftalık izne şimdi yine gitti beş aylıgina galiba bu acemi birlik mi oluyor ilk bir ay gittiği degilmiydi acemi birlik?
Yani ona bişey diyemem telefon vermemiş olabilirler. Acemi asker kısıtlıdır çoğu şeyi. Çarşı izni de olduğunu sanmıyorum. Anca yemin töreninden sonra çıkar çarşıya. Her yer aynı olmuyor bazı şeyler biraz esnek olabiliyor bazıları da çok disiplinli oluyo.
İkinci 6 aya gittiyse acemi değildir.
1 aylığına gitti geldi o zaman acemiydi galiba sonra bir hafta durdu gitti yine dagitim yapmışlardi yani dağıldılar öyle boluya gitti ve haklısın galiba sıkı yönetim var yazamıyor vermediler veya inşallh arar bir kere de olsa yoksa bütün şubeleri arayıp adını araticam gibime geliyor :/
Sakin ol bişey olmaz Bolu'da diyosun orada ikinci altı ay için gittiyse ekstra eğitim veriyo olabilirler
Haklısın çok teşekkür ederim yaaaa beklicem vallaha