• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Gece uykumda çan sesi?

MehmetCan266362
MehmetCan266362 Takip Et
Xper 1 Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Uyurken anlık gözüm açılıyor ve yan odadan çan sesleri duyuyorum evde kimse duymuyormuş sebebi nedir

Gece uykumda çan sesi?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Akhenaton41
    Akhenaton41 Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 100%
    +1 yıl

O rüyaları not et, kimi zaman lüsidik deneyimler yaşarız ki normal rüyadan farklıdır. En belirgin özelliği, çok gerçekçidir, bir hafta boyunca o rüyaların etkisinden çıkamazsın. Renkler, kokular her şey gerçekçidir. Normal rüya sen uyandığından 5-10 dakika sonra detayları hızla unutulurken lüsidik rüyada 2-3 saat hatırlarsın detayları. Rahmani olanları da vardır şeytani olanları da.

Lüsidik rüyanın diğer özelliği işte senin dediğin şey. Uyanırken boyut farklılığından dolayı kimi sesler duyarsın. bazen vakum sesi, bazen çan sesi, bazen sudan yüzeye çıkıyormuş gibi bir ses.

(Çok farklı bir ezan sesi -ki ezan vakti değildir daha ya da deprem oluyormuş gibi hissi vardır bazen. Bazen rüyada peygamberimizi görürsün ya da başka dini bir rüya ve uyandığında bulunduğun ortamda çok güzel bir koku duyarsın 6-7 saniye)

Hani bilgisayarda ardarda film izlersin, ram bellek dolar, pc yavaşlar, sen tarayıcıyı kapattığında hala filmin sesi gelir 5-6 saniye. İşte onun gibi.

Tavsiyem, bir rüya defteri tut ve uyandığında bu tür sesler duymuşsan o rüyaları deftere not et. O rüyaların verdiği mesaja bak, seni korkutuyor mu huzur mu veriyor. Seni kötülüğe mi yönlendiriyor iyiliğe mi. Korkutucu olanların tabiri yapılmaz, ama o huzur veren rüyanın tabirini araştırırdım yerinde olsam.

0
    6 Yorumla
    • MehmetCan266362
      MehmetCan266362
      +1 yıl

Sağol hocam yani normal mi böyle olması bazen dediğiniz gibi titreşim oluyor

Yorumla
    • Akhenaton41
      Akhenaton41
      +1 yıl

Normal, ama sıklıkla rastlanan bir rüya türü değil...

Yorumla
    • Necmiyeyase
      Necmiyeyase
      +1 yıl

Merhaba yukarida tarif ettiginiz fenomenleri 23 yasimdan beri her ruyamda olmasa da araliklarla yasiyorum. Şu an 40 yasindayim. Once kulaklarimda yogun bir ogultu sesiyle basliyor sanki hortum gibi ya da denizin derinliklerine daliyormusum gibi bir basinc hissediyorum. Bazrn bu basinc oyle yogun oluyirki sanki catirdamalar 9 seiidetind ebir deprem Bu adeta lusid ruyaya inisiye olus evrem. Bu ogultuyu duyunca zihnim aciliyor ve evet diyorum artik lusite geciyorsun ruyadasin ancak bilincin acik. Ardindna kulaklarimda bir cinlama sesi isitiyorum

Yorumla
    • Necmiyeyase
      Necmiyeyase
      +1 yıl

Yanlislikla gonder butonuna tikladim imla hatalari icin ozur dilerim.9 siddetinde bir deprem oluyormuscasina yarilma sesleri geliyor bazen. Cinlama sesinden sonra bazi geceler gozumun onundeki ekrana civiltili karincali parazitli kareler gelmeye basliyor. Hani 90 larda trt kanallari kapandiktan sonra ekrana verilen bir goruntu vardi ya o goruntunun benzeri bir goruntuyu ekranimda goruyorum. Zihnim cok acik bunun bir ruya oldugunu biliyorum. Sonra karmasik sesler duymaya basliyorum. Eger o sesler bir Kurani kerim veya ezan sesine donusurse korkmadan dinliyorum ve huzur buluyorum. Bazen o parazitli ve karmasik sesler korkutucu oldugunda bildigim sureleri okumaya basliyorum ve zihnim berrak oldugu icin surelerin TR manalarini da aklimdan geciriyorum guc alabilmek adina. Bu surecte ekranimda karanlik bulutlar veya girdaplar olusabiliyor ancak okudugum sureyle beraber kulagimdaki basinc azaliyor ve gordugum siyah girdap da yok oluyor. Ancak bu tur ruyalarda enterasan bir durum uyandigim da da duydugum ses veya gordugum goruntulerin eser miktarini 1 ya da 2 sanjye gibi bir sure icinde bulundugum gercek dunyada yani nesneler dunyasinda bazen duyumsayabiliyorum bu biraz urkutucu olabiliyor. Bu durumun bir aciklamasi var midir? Benzer deneyimleri yasayanlar var mi acaba?

Yorumla
    • Akhenaton41
      Akhenaton41
      +1 yıl

@Necmiyeyase rüyalar bana göre ruhani bir yolculuktur. Aynı zamanda insan beynini bir alıcıya benzetirim. Decoder olmadan ruh bunları yorumlayamaz. Yorumlayamadığı zaman da "glitch" dediğimiz anlamsız sesler olarak duyarız. Lüsid rüya ile ilgili İngilizce yabancı bloglarda da bu "glitch" ifadesine rastlamıştım.

Mesela kulağımız çınlar uyanıkken ve hep şunu söyleriz: ""Biri beni anıyor." İki sebebi vardır bana göre, ya fiziksel olarak kulağııza su kaçmış ve iltihaplanmış, ya da zihniniz decoderi olmadığı için çözemediği bir dalga frekansı yakalamıştır.

Üstte anlattığım uyanırken duyduğumuz sesleri rüyanın başındayken duymak daha doğrusu duyduğunu hatırlamak zordur, dediğiniz gibi bilinçli rüya düzeyine geçmiş olmanız gerekir. Çünkü uyandığınızda boyutumuzu değiştirdiğimiz gibi göz kapaklarımızın hareketlendiği rem devresine geçerken de bir boyut farkı vardır. Bir odadan çıkmamız için önce o odaya girmemiz gerekir öyle değil mi?

Yorumla
    • Akhenaton41
      Akhenaton41
      +1 yıl

Resulullah (s. a. v.), vahiy alırken çeşitli şekillerde alıyordu bu vahyi. Hepsini saymayacağım, sadece bir türünden bahsedeceğim. İslam alimlerinin "salsaletü‟l-ceres" adını verdiği bir vahiy türü var. nedir bu? Çan sesi şeklinde gelen vahiy. Bu vahiy türünde vahyi getiren bir melek yok. Ama resulullah, o vahyi anlayabiliyordu.

Şunu söylüyorum... İnsan beyni, dış mesajlara açık bir alıcı. Ama bu dış mesajlar kimden? İlahisi kaynaklı olanı da var, İblis'in ya da kişinin kendi nefsinin verdiği düşünceler de var, cinlerin verdiği vesvese de var, telepati yeteneklerine sahip olan insanların ya da dünya dışı varlıkların birbiriyle iletişimi de var, yabancı gizli servislerin üzerinde çalıştığı ve insan zihnini kontrol etme amaçlı "MKUltra" gibi gizli deneyler de var, kişinin kendi bilinçaltının kalıntıları da var.

Meselenin bir başka boyutu Binarual ritimler ya da sesler. Bilmiyorum hiç meditasyon çalışması yaparken bunları da gizliden ya da açıktan eklenmiş olduğu müzikler dinlediniz mi? Tıpta da kullanılır insanların ağrılarını azaltmak için. Ama en çok astral seyahatte. Uzman kontrolünde beyin dalgalarını iyiye doğru değiştirir. Ama kişi bilinçsiz olarak kullandığında kendi zihnini yıpratır, beyin kimyasını olumsuz değiştirir. Öyle ya da bu seslerle çok senli benli olduğunuzda artık uyanıkken de o frekansları duyarsınız. Bunu ben de sık yaşıyorum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yüce isa seni çağırıyor evladım. Artık uyan ve gerçeği gör incili kabul et kiliseye git Tanrı seni izliyor bunu bil. Onun o kadar sevgili bir kulusun ki sana işaret gönderiyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Cin çarpmış knk seni, akşam seni sünnet etmeye gelecekler

0
    4 Yorumla
    • MehmetCan266362
      MehmetCan266362
      +1 yıl

Tövbe tövbe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet KŞm gelecekler, biri elleirnden diğeri ayaklarından tutacak, biri de çükünü kesecek

Yorumla
    • MehmetCan266362
      MehmetCan266362
      +1 yıl

Dalga geçme kardeşim be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sünnet olursun işte bedevaya, daha ne

Yorumla
  • NastyNasty
    NastyNasty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Uyku iflici

0
    0 Yorumla

Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gece uykumda çan sesi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uyurken tuhaf sesler çıkarıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN? 10 cevap verildi
Uyumak istediğimde garip sesler duyuyorum? 10 cevap verildi
Gece yatınca kulağım uğulduyor... 8 cevap verildi
Her gece duvarin icinden tik tik sesi geliyor saatlerce uyuyamiyorum bu neyin sesi? 2 cevap verildi
Gece uyumadan önce sesler duymak? Şizofren mi oluyorum? 11 cevap verildi
Tam uykuya dalicak sıra gercekte olmayan sesler duymak? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨