Aile & Toplum Kariyer Hedefi Olmayan Kız Var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 10 kuruş maaş alıp, onu da kendine harcayarak erkeklere Kafa tutmaya çalışmayan kızlara saygım sonsuz.youtube.com/shorts/dTITXQuJ0lE?si=7VizKQzXyQxpL12w Kariyer Hedefi Olmayan Kız Var mı? Cevapla Maaş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. vardır evet 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Teşekkür ederiz💕 0 0 Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Trabzona taşınmayı düşünen de sensin dimk Yorumla Nosad +1 yıl Yok o ben degilim Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı. varmış, 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Görebiliyoruz heralde Arizona kertenkelesi Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl görebilseydin arizona kertenkelesi diyemezdin, Yorumla Soran +1 yıl Niye çok mu güzelsin Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl öyle bir şey demiyorum, Yorumla Soran +1 yıl Rabia ben senden ayrılmak istiyorum Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl kabul ettim, ayrılabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Çocukda sende kalsın ona iyi bak Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl çocuğu öz annesine teslim et, o daha iyi bakar Yorumla Soran +1 yıl Ulan ben seni tam unutmuştum pazardan geçerken, manav hıyar 5 lira diye bağırdı yine aklıma geldin Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl hıyar 5 lira olamaz, rüyadasındır, rüyalarına bile giriyorum demekki Yorumla Soran +1 yıl Tarlaya gel sana bedava veryym Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl saol ya sende olmasan hıyar göremeyeceğiz, Yorumla Soran +1 yıl Aynaya baksan görebilirdin aslında. Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl sen varken aynaya bakmak aklıma gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Gözlerime bakınca yansıma dan kendini gördüğün içindir Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl gözlerine bakınca yansımaya gerek kalmıyor, Yorumla Soran +1 yıl Aşıksın anlıyorum Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl yanlış anlıyorsun o halde, Yorumla Soran +1 yıl Git kendi eksikliğin ile boğuş Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl anlaşmamız var, boğuşamam Yorumla Soran +1 yıl Boş yapmak bir marka olsaydı sen kesin markanın yüzü olurdun Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl imza için sıraya girmen gerekiyor, Yorumla Soran +1 yıl İmzamı iki göğsünün arasına atıcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
vardır evet
Teşekkür ederiz💕
Benim
Trabzona taşınmayı düşünen de sensin dimk
Yok o ben degilim
varmış,
Görebiliyoruz heralde Arizona kertenkelesi
görebilseydin arizona kertenkelesi diyemezdin,
Niye çok mu güzelsin
öyle bir şey demiyorum,
Rabia ben senden ayrılmak istiyorum
kabul ettim, ayrılabilirsin
Çocukda sende kalsın ona iyi bak
çocuğu öz annesine teslim et, o daha iyi bakar
Ulan ben seni tam unutmuştum pazardan geçerken, manav hıyar 5 lira diye bağırdı yine aklıma geldin
hıyar 5 lira olamaz, rüyadasındır, rüyalarına bile giriyorum demekki
Tarlaya gel sana bedava veryym
saol ya sende olmasan hıyar göremeyeceğiz,
Aynaya baksan görebilirdin aslında.
sen varken aynaya bakmak aklıma gelmiyor
Gözlerime bakınca yansıma dan kendini gördüğün içindir
gözlerine bakınca yansımaya gerek kalmıyor,
Aşıksın anlıyorum
yanlış anlıyorsun o halde,
Git kendi eksikliğin ile boğuş
anlaşmamız var, boğuşamam
Boş yapmak bir marka olsaydı sen kesin markanın yüzü olurdun