Aile & Toplum Aksaray'da yaşayanlar var mı, nasıl bir yer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Niğde Aksaray Aksaray'da yaşayanlar var mı, nasıl bir yer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hiç güzel bı yer değil ben sevmiyorum ayrıca üniversitesi de Türkiye'deki en kötü 7 üniversiteden biri olarak seçildi hiç tavsiye etmem 1 0 Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Baronlariyla meşhur tabi İstanbul aksaraysa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Yunus__tatlıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Süper Bi yer ünv için sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yes. Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Aksaray gerçekten çok güzel ben her sene gidiyorum oraya hatta bu sene ev alıcaktım olmadı havası kışın sert soğuk olur bu sene çok sıcaktı ama nem yok Yorumla Soran +1 yıl İnsanları nasıl Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Her yerde insanlar bozuk ama orası yine İstanbul a göre iyidir özellikle köyleri daha iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 12 sene yaşadım detay verebilirim? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üniversite okuyacağım tavsiyeniz var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç güzel bı yer değil ben sevmiyorum ayrıca üniversitesi de Türkiye'deki en kötü 7 üniversiteden biri olarak seçildi hiç tavsiye etmem
Baronlariyla meşhur tabi İstanbul aksaraysa
Hayır
Süper Bi yer ünv için sanırım
Yes.
Aksaray gerçekten çok güzel ben her sene gidiyorum oraya hatta bu sene ev alıcaktım olmadı havası kışın sert soğuk olur bu sene çok sıcaktı ama nem yok
İnsanları nasıl
Her yerde insanlar bozuk ama orası yine İstanbul a göre iyidir özellikle köyleri daha iyi
12 sene yaşadım detay verebilirim?
Üniversite okuyacağım tavsiyeniz var mı?
çıktım
B*k gibi bi yer gittiysen geçmiş olsun
Naocan akrçsarayı