2 sene calisiyorum aramizda bisey olmadi ama zamaninda onun bana sonra benim ona karsi ilgim hoslantim olmustu sadece anlam veremiyorum 2 ay zaten yoktu birseyde yapmis olamam bir problemim olduğunda mudurume soyluyorum onunlada kpnusmuyorum neden benden kaciyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki etkilendigi için aranızda bişey yaşanmaması adina
Bilmem olabilirmi ki ben hala etkileniyorum zaten ama birsey yapmam. Dun asagi indi ve arabasında bekledi ikimizde asagidaydik yan yana br dutmuyor
hiç muhabbet etmezmi bakıyor mu size
Etmez baktigi oluyor
aranızda yas farkı var mı
35 yasinda 26 yasindayim
is yeriniz ne üzerine faaliyet gosteriyor
Ticaret
Anladım her şey buradan konuşulmuyor neden gizlisin
İs yerinde kotu niyet olmadan bak altini ciziyorum kotu niyet olmadan baska bir erkekle yakinlastin mi
Hayir ben kendi halinde biriyim sadece bir ara mudurum beni patronumda uzak tutmak icin bana karsi fazla ilgiliydi asiri uzerime dusuyordu o zamanda patronumdan yana cok kirilip, agliyordum beni asiri uzuyordu sonra bir ara duygusal bosluktan sadece mudurume karsi asik oldugumu zannettim ama degilmis sknra anladim ve ilgimide axik acik itiraf etmistim baya seyler olmustu Şu an herkese uzak mesafekiyim kendi halimdeyim. Ilk ise girdigimde de oyleydi sadece mudurum ve patronum daha ilk günlerde bile birbirileri ile rekabet ediyorlardj mjdurumle her konuştuğumda patronum ya onu ya beni arardi mudurumde kufrediyordu. Kamera var her yerde zaten oyle sonra patronum elini elime dokunduruyordu bilerek ve daha samimiydi bana karsi sonra zamanla benim patronuma karsi ilgim olustu o surecte biraz belli oldu sanirim ilgim sonrasinda patronum baya mesafe koydu kotu davrandigi bile oldu bende baya uzuluyordum mudurum o surecte uzerime dusunce mudurume karsi ilgifen ote asik oldugumh zannettim itiraf bile etmistim bunlar uzun sure sonra oluyor tabi mudurumde evliyim dedi oda korktu ama hala ilgili ve kiskaniyor neyse sonra zamanla baya aklima oynanmis gibi hissettim yoruldum 7 kere istifa ettim birakmadilarda benimde zaten ise ihtiyacim oldugu icin hele patronumun en ufak israri bile yetiyordu orada kalmama
Yani aslinda en basindan beri patronumun bana karsi ilgisinden sonra brnjm her zaman aslinda patronjma karsi duygularım vardi
Tamam muduru cikar aradan patronla arani iyi tutmak icin cabala kalbini dinle ama once patronu dinle anla
Mudurumle zatem gram alakam yok ilgisi vs umrumda degil
Patronumla aramiz iyi aslinda ama yuz yuze bile geldiğimiz yok ki ysni kaciyor benden
Cesaretini topla git odasina bu sefer kacamaz acik acik konus once sebeb sor sonrasinda kendi hissettiklerini cevabina gore devam edersiniz
Asla edemem kovulurum zaten
Bir daha goremem onu uzaktan seviyorum zaten
Oo senin cesaretin yokmus anlasilan
O zamn uzaktan sevmeye mahkum kal
Yapacaktim sonra evli oldugunu ogrendjm yapamadim yapmamda
Kovulmak bile umrumda olmazdi Şu an gider konusurdum
Ama baskasina ait
Hmm evliyse zaten hic bulasma mudur evli mi
O gizemli ne oldugu belli degil umrumda da degil açıkçası
Neyse mantik evliligi dicektim de insan sirf biraz rahat yasayabilirim diye de sevmedigi biri ile olmasin sen kendi icinde yasamaya devam et elbet biri gelip bunlari unutturur sen hayat devam ediyor bunun bilincinde ol cok karalar baglama
Tabiki oyle biride cikmisti karsima gecen sene oda ayri aklimla ve benimle oynadi gitti. Cok yalniz hissettim degersiz hissettim uzuldum agladim suclu hissettim kusurlu gordum kendimi sebep ne diye sorguladim her seyi yani her sey icin agladim uzuldum ve suanda zaten hasta oldum
Ama sen olaylari cok derin yasiyorsun hayat gecmez böyle bak hasta olmussun
Oyle maalesef cunku paylasim yapacagim icimi dökeceğim ya da anlasildigimi dusundugum kimse yok o yuzden tek basima yaparim cogu seyide zaten
Ben burdayim dinlerim elimden gelen olursa yapmaya çalışırım kendini yalnis hissetme
Tesekkur ederim
Bu sozde değil istedigin zamn dm kutusundan yazabilirsin
Hele birde ayni sehirdensek senin izin verdigin kadar aktiviteler olabilir