Bu olayın temelinde yatan sebep nedir?

Bu olayın temelinde yatan sebep nedir?

Bilinçaltı olsa gerek , birisini bilinçli yapıyorsun diğerini ise refleks olarak yaptığın için acı çekiliyor olabilir 😂 bilemedim şimdi senin varya o dilini ısırırım bak bu nasıl soru böyle cevap bulamıyorum 😂
Bilmeden ısırdığımız zaman basınç daha çok oluyor sanırım.. yani sanki yemek yiyormuş gibi tam güçle ısırırız.. ama diğer türlü bildiğimiz zaman birden ısıramıyoruz bu yüzden olabilir.. ya da beyin bildiği için o şok etkisi olmuyor da olabilir.
Yine muhtesem bi soru ile karsimizdasin 🤣😝🥳🥳
Tabi haklisin, bakan gozlere, okuyan agiza, algilayan kafaya gore degisir olay 😊😝
Heheeee 🥰😇
Her türlü acır sendeki dil bozulmuş 🤔🤣
Bozuk dil heee :D ulen yaaa
😂
Cevap
7Cevap
Yo denedim benim her iki türlü de acıyor novel
sen değişiksin demek :D
Bilmeden ısırmak acı verir bilerek ısırmak zevk için yapılır çünkü 😬
Çünkü dilini bilerek ısırmaya hazır olduğun zaman dil kaslarını kullanırsın yani canımın acıtmayacak şekilde hareket edersin ama diğer türlü habersiz ve istemsiz olarak meydana gelir.
İstemeden ısırdığında beyin otomatik olarak kendini korumaya alıyor bir refleks gibi. Ama bilerek ısırdığında ısırdığın kadar canın yanıyor bunu bile isteye yapıyorsun.
Habersiz ısırdığımızda genelde azı dişlerine denk geliyor. Isırığın şiddetini ayarlayamadığımız için çok acıyor.
günaydınlar bilmeyerek ısırdığında daha çok sert olur bilerek yaparken o kadar sert yapamazsın kendi kendini frenlersin
Bilmeden ısırmak adı üstünde farkında olmadan olduğu için dilimize daha çok bastırmışızdır
Bu tongaya her defasında düşüyorum yav 😅
Evet 🤦🏻♀️😅
Yok acımadı. Çünkü ben kendime acıdım. Haberim olmasa acımazdım, o zaman da acırdı.
Saygılar sevgiler 😅
Hehehehhe
sabah sabah ağır bir soru
He neden acaba bende bilmiyorum :D
Bence beyinle alakalı bir mesele bu 😃
ben 😀
çünkü bilmeden ısırınca şiddetini ayarlayamıyoruz ama bile isteye yapınca hafif ısırıyoruz bana göre sebep bu 😂
Hoş geldin aramıza :)
Tamamen refleks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?