Güncellemeler
+1 yıl
Aylarca beni pire gibi sömürdü emdi kanımı gerçekten çok kötü hissediyorum. Ben ona defalarca para verdim attım bana hiç kendi yardımcı olmadı üstüne hep evden gitmemi beklemiş ya inanamıyorum
Ablamla aynı evde yaşıyoruz kocasını bundan boşandı bende evimi açtım iş gereği seyehat etmek zorunda kalıyorum. Arada ufak ufak tartışıyoruz gizlice telefonuna baktım sevgilisine bu mal kız evden gitse daha mutlu olucam yazmış ben onun en zor zamanında yanında oldum evimi açtım boşanmasında yanındaydım aylarca çalışmadı kira almadım bu bana reva mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırak ablanı terket. Pişman olursun yazık sana yemin ederim
Ev benim üzerime eşyalar onun bana akıl ver napmalıyım ev onun olsun boş ver
Ne alaka? Ev senin sat evi gitsin alsın eşyalarını çıksın gitsin elinde olsa seni evden bile atar
Bırak şu ablanı
Bırak
Offf evet yaa yemin ederim ev onun olsa beni almazdı eve 🙁🙁🙁
Teşekkür ederim öyle yapıcam
Aynen öyle yap. Tavrını koy eşyalarını al git bu böyle olmuyor de. Bunu yap büyük ihtimal sana iftira atacaktır sevgilini mi getircen diyecektir ama ben seninle rahat edemiyorum de getekçe göster istemiyorum yüzün varsa git de.
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim kardeşim
Nasıl abla bu, düşman başına yarabbim...
Napmalıyım
Ablam diye duygusal düşünme o sana bunu yapabiliyorsa, sen de ona onun davrandığı gibi davran. Soğuk yap
Peki ev eşyaları onun ev benim ben napmalıyım şimdi kovmak da istemiyorum eve gelmeyim mi
Ev senin sonuçta eğer ayırabiliyosan ayır evleri
Çok teşekkür ederim
Seyehate cikmaninkast ediyor olmasin
İşte gitsin mal demiş beni. Hakkımda neler neler
O tür konusmalara pek aldırış etme
Dememiştir ya. Düşğnme öyle üzüldüm
Mesajlarını gördüm demek ki gitmemi istemiş hep
Kov gitsin
Çok kötü hissediyorum ya
Ev bana ait eşyalar onun
Kovv
Ev senin daha ne olsun, inan bana benzer durumu yaşadım bazen kan bağı önemsiz kendini ve ruh sağlığını düşün. Ablan bencil nankör biri
Evet doğru söylüyorsun bana zaman ayırıp yazdığın cevap verdiğin için teşekkür ederim sana
Rica ederim gülüm