Bilmiyorum ama içimi dökmek istiyorum sadece özellikle umudunu kaybetmiş hayata karşı ve kendine küsmüş insanlar için. Lise zamanlarımdı 11. sinif falandim çok depresif bir ruh halindeyim ve bu dönemde kendime zarar verdim daha hala küçükte olsa o ize bakıyorum. İlk üniversitemi kazandığım zaman öyle mutluydum ki en kötü ve iğrenç dönemim üniversite dersleri başlamasıyla başladı. Her derse girdiğimde midem bulanıyordu, kalbim hızlı hızlı atıyordu o süre boyunca 63 den 50 kiloya kadar düşmüştüm. Sonra iyice kötü olduğumu anladım ve bıraktım şu an düşününce iyi ki bırakmışım diyorum. Biraktigim dönemde yine psikolojik olarak çöküntüdeydim. Bir olay beynimi dank ettirdi. Eğer telefonumdaki uygulamanin bildirim sesi olmasaydı bugün toprak altında olacaktım büyük ihtimalle. Sonra bu dönemde bir tane ilişkim oldu sonuç olarak yarabandı olarak kullanılmışım sonradan anladım. Universite kazandım ama dondurmak zorunda kaldım. Yine hazırlandım bu sefer istediğim bölümü kazandım ve kendimi bu bölüme ait hissediyorum. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışıyorum ve oluyor. Dış görünüş ve psikolojik olarak daha güçlüyüm. Ama keşke eski versiyonum bu versiyonumu görebilseydi diyorum. Unutmayın bir şey gecikiyorsa bir hayır vardır. Ait hissetmediginiz bir yerde durmayın insan ilişkileri olsun , kariyer , üniversite olsun.
Yazıdaki kişi, lise döneminde depresif bir ruh haline sahipti ve kendine zarar vermişti. Üniversiteye gitmeye başladığında bu durum daha da kötüleşti. Ancak, sonunda bir dönüm noktası yaşayarak kendi değerini fark etti ve daha iyi bir hayat için mücadele etmeye karar verdi. İlk üniversite denemesini dondurdu ve daha sonra istediği bölümü kazandı. Şu an daha güçlü bir durumda ve dış görünüş ve psikolojik olarak daha iyi hissediyor. Yazının sonunda, insanların ait hissetmedikleri yerlerde durmamaları gerektiği ve zamanın her şeyin ilacı olduğu mesajı veriliyor.
Çok güzel bir yazı. Teşekkür ederim bizimle paylaştığın için bunları. Belki de bunu okuyan benzer durumdaki birine iyi gelmiş olacaksın. 🖤🖤
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım umut olur hepinize. Ben yalnız başıma atlatmak zorunda kaldım bu dönemi bu yüzden bunu yazıp umutlarini kaybetmesinler diye ve cidden eninde sonunda o ışık gözüküyor ne kadarda karanlıkta olsalarda