Aile & Toplum Sizin için hangi hitap şekilleri samimiyet içeriyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor erkeklerin birbirine "ağa" demesini kıskanıyorum resmen.. samimiyet ya ciddi anlamda Sizin için hangi hitap şekilleri samimiyet içeriyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Karşı cinsin canım demesi.Evet biraz basit. Doğru hatta canımın en tatlı yanı derse sevdiğim.Takılı kalıyorum. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kelimenin samimiyetine inanmıyorum. Davranış üslup mizaçtır samimiyeti veren kelimeler değil. 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. İsmimi desin arkadaşlar arasında hacı, kanka deriz bide böyle tatlı sözler hoşuma gider 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana göre hiçbir sözle samimi olunmaz önemli olan içten söylemesi ve göstermesi 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Resim kitapları düşünsene içinden geldiği gibi boyuyosun hdjd 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. biz Trakyalılar birbirimize derdik tüm ülkeye yayıldı sonra 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kendinden kidemli meslektasina üstad diye seslenen beyler saygili ve samimi geliyor. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ismim serdar bana sedo denilmesi hoşuma gidiyor zaten samimi olduğum kişiler sedo der bana :) 0 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İsmimle hitap edilemesinden hoslanmiyorum birde benden kucuk birinin kardeşim demesi onun harici ne denirse sorun degil 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl erkekler birbirlerine ağa demezler aga derler 😒 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karşı cinsin canım demesi.
Evet biraz basit. Doğru hatta canımın en tatlı yanı derse sevdiğim.
Takılı kalıyorum.
Kelimenin samimiyetine inanmıyorum. Davranış üslup mizaçtır samimiyeti veren kelimeler değil.
İsmimi desin arkadaşlar arasında hacı, kanka deriz bide böyle tatlı sözler hoşuma gider
Bana göre hiçbir sözle samimi olunmaz önemli olan içten söylemesi ve göstermesi
Resim kitapları düşünsene içinden geldiği gibi boyuyosun hdjd
biz Trakyalılar birbirimize derdik tüm ülkeye yayıldı sonra
Kendinden kidemli meslektasina üstad diye seslenen beyler saygili ve samimi geliyor.
ismim serdar bana sedo denilmesi hoşuma gidiyor zaten samimi olduğum kişiler sedo der bana :)
İsmimle hitap edilemesinden hoslanmiyorum birde benden kucuk birinin kardeşim demesi onun harici ne denirse sorun degil
erkekler birbirlerine ağa demezler aga derler 😒
Kişisine göre değişir.
Kendi isminle hitap daha iyi geliyor bana doğrusu
Güzelim
"güzelim"
Kuzum ve canım olmadığı kesin
Beyefendi
Sende de