Aci cekmemeyi, güvende olmayi, umut etmeyi, arkadaşlarimi ozledim.

Aci cekmemeyi, güvende olmayi, umut etmeyi, arkadaşlarimi ozledim.

Ben de geçen seneyi çok özledim, ama maalesef geçmişe dönmek gibi bir imkanımız yok. O yüzden yaşadığımız ana odaklanıp o anda elimizde bulunan güzelliklerle hayatımızı tatlandırıp kendimizi mutlu etmek zorundayız...
Ben de zaten elimden geldiğince öyle yapıyorum.
Yaşım ilerledikçe şunu çok daha iyi anlıyorum: Bir insan hiçbir zaman dört dörtlük bir hayat yaşayamıyormuş, hayatında illaki gönlüne göre olmayan şeyler oluyormuş. Dört dörtlük bir hayat yaşadığı zaman ise şımarıp kuduruyormuş...
Nerede yer bulmaya çalışıyorsun?
Ben de fazla arkadaş sevmem. Geçen sene İzmir'de bir dershaneye gidiyordum ve oradan 3-4 arkadaş edinmiştim, ama onların da birçoğu şehir dışına üniversite okumaya gitti. Şu anda tek başıma geziyorum.
Kaldığım yurdu da sevmediğim için sabah yurttan çıkıp akşama kadar ya okulda duruyorum veya biraz okulda durup sonrasında gezip dolaşıyorum.
Cevap
10Cevap
Bunun sebebi yaş ilerlemesindendir eskiden hicbir şeyden haberimiz yoktu ekonomi insanların bu tahammülsüzlüğü vs ve bu tip olayları yaş geçtikçe anlıyoruz bir nevi yani o yüzden eskiler bugüne göre daha güzeldir
@everkeğii aynen
özlemedim. aslında geçmişim harikaydı. daha iyi olabilirdi ama yine de güzeldi. sadece özleyerek nostaljik ve romantik bunalımlara girmek istemiyorum. şuana değer vermek istiyorum
Anne baba yaşlandıkça anlıyo bunu insan. We hayatımda hiç olmadığım kadar yumuşak birine dönüyorum
Geçmişte yaşamıyorum
Hiçbir şeyi özlemiyorum
Özlerim her şey güzeldi
Evet..
Eskiler eskiden Güzeldi…
evet çok özledim
Ozlemedim kimseyi
Özlenir elbette
Eski asklari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?