Aile & Toplum Eviniz kira mı size mi ait? zenginbiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kira kendimin kaynımın babamın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl yine süper soru sormuşuz be ya Eviniz kira mı size mi ait? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Kira değil, 1 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Aile evi ama tek yaşıyorum, deprem geliyo diye istanbuldan satıp, izmirden almayı düşünüyorum 1 3 Yorumla zenginbiriii +1 yıl İstanbul'da yaşanmaz artık ben de bursaya taşınmayı planlıyorum Yorumla Coolguy86 +1 yıl Bursada bay etkilenicek büyük marmara depreminden, bence başka bi şehir tercih edin Yorumla Coolguy86 +1 yıl Baya* Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Annemde kalıyorum annemin evi. Benim ev kirada, evlenmeden ya da Allah korusun annem rahmetli olmadan kendi evime geçmeyeceğim. Kira yiyorum. 1 2 Yorumla zenginbiriii +1 yıl Allah uzun ömürler versin annemize kardeşim Yorumla psychoparadıse +1 yıl Amiin. Çok teşekkür ederim kanks. Her şey gönlünce olur inşallah. Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile evi ama kira. 1 2 Yorumla zenginbiriii +1 yıl İnşallah kendi eviniz de nasip olur kardeşim σвѕєѕѕívєdrєαmєr +1 yıl İnşAllah. :)
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kaynımın seçeneği? 1 5 Yorumla zenginbiriii +1 yıl heee kdcjaıo Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla zenginbiriii +1 yıl kaynın evi dimi kjcxajks Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl bu seçenek çok nadir bir seçenek. hayır değil. Kira ama eklemeniz çok komik geldi. Yorumla zenginbiriii +1 yıl Zaten komik olsun diye ekledim abim 😅 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Anamın evi benim evim 1 4 Yorumla zenginbiriii +1 yıl evde kaldın pardon evde kalıyorsun yani jkasbdf Yorumla 6buse6 +1 yıl Evlilik yaşadım ve tövbe ettim evde kalmak daha iyi 😂 Yorumla zenginbiriii +1 yıl hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı Yorumla 6buse6 +1 yıl Evet Yorumla
mervesalman Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl evi rahmetli babam tırnaklarını kazıya kazıya kendisi yaoptı şaka değil 1 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bize ait 4 8 Yorumla zenginbiriii +1 yıl iç güveysiye bakış açınız nedir asdask Yorumla zeynepaydas +1 yıl Normal Yorumla zenginbiriii +1 yıl ne ka güzel :) Yorumla zeynepaydas +1 yıl 😂😂 Yorumla zenginbiriii +1 yıl Valide hanım hazretleri nasıllar 😅 Yorumla zeynepaydas +1 yıl İyiler iyi 😂😂 Yorumla zenginbiriii +1 yıl Ohh ohh ne ka güzel ne ka güzel 😇 öylesine sormuştum zaten 🙄 alınma hiç amanmm alınma Yorumla zeynepaydas +1 yıl Sorun yok Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evim bana ait 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kendi evim 1 1 Yorumla zenginbiriii +1 yıl klavyeden emoji de atamıyorum ama gülücük :) Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. bize ait 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kira değil,
Aile evi ama tek yaşıyorum, deprem geliyo diye istanbuldan satıp, izmirden almayı düşünüyorum
İstanbul'da yaşanmaz artık ben de bursaya taşınmayı planlıyorum
Bursada bay etkilenicek büyük marmara depreminden, bence başka bi şehir tercih edin
Baya*
Annemde kalıyorum annemin evi. Benim ev kirada, evlenmeden ya da Allah korusun annem rahmetli olmadan kendi evime geçmeyeceğim. Kira yiyorum.
Allah uzun ömürler versin annemize kardeşim
Amiin. Çok teşekkür ederim kanks. Her şey gönlünce olur inşallah.
Benim satıcam ya yakında alan varsa buyursun
Aile evi ama kira.
İnşallah kendi eviniz de nasip olur kardeşim
İnşAllah. :)
Kaynımın seçeneği?
heee kdcjaıo
😂😂😂😂
kaynın evi dimi kjcxajks
bu seçenek çok nadir bir seçenek. hayır değil. Kira ama eklemeniz çok komik geldi.
Zaten komik olsun diye ekledim abim 😅
Anamın evi benim evim
evde kaldın pardon evde kalıyorsun yani jkasbdf
Evlilik yaşadım ve tövbe ettim evde kalmak daha iyi 😂
hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı
Evet
evi rahmetli babam tırnaklarını kazıya kazıya kendisi yaoptı şaka değil
Bize ait
iç güveysiye bakış açınız nedir asdask
Normal
ne ka güzel :)
😂😂
Valide hanım hazretleri nasıllar 😅
İyiler iyi 😂😂
Ohh ohh ne ka güzel ne ka güzel 😇 öylesine sormuştum zaten 🙄 alınma hiç amanmm alınma
Sorun yok
Anamın evi yani benim evim
Evim bana ait
kendi evim
klavyeden emoji de atamıyorum ama gülücük :)
Bşze ait
kirada oturanlar hâlâ yaşıyor mu ya
Bize ait
bize ait