Öncelikle saldırmak yerine güzelce anlatabilirsiniz kendi düşüncelerinizi. İlk olarak bir çok ülke ve şehir gezmiş biri olarak gözlemlerimi yazmak istiyorum. Orada yaklaşık bir 10 yıl kadarda yaşadım. En basitinden başlamam gerekirse kızlara hala hiç kız görmemiş gibi bakıyorlar (açık kapalı farketmez). Fiziksel engelli arkadaşım var ve fiziksel engelli birini gördükleri zaman acımasızca çok yorum yapıyolar buna doğuda 10 rastlarken batıda 1 rastladım. Güneşe alerjim var iken yanımdan her geçen şemsiye taşıdığım için mal mı bu saalaaak mı bu duyumlarını çok aldım. Neden böyle düşüncesizsiniz. Bunlar en basitleriydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak eklemek istiyorum aşırı inşam yargılıyorlar. Yabancı arkadaşlarım geldi yok dövmesi var yok tırnakları böyle diye kız bir şey demesinler diye saklaya saklaya hareket ediyordu
Başlık parası, altın, erkeği sömürüyorlar Kürtlerin bu kadar cahil olmasının tek sebebi Kürt kadınlarının kendi gibi cahil bir nesil yetiştirmesidir. Üniversiteyi okuyan Türk kızlarıyla evlenip kurtuluyorlar benim sevgilimde Türk az kaldı bir evlenelim batıya yerlesecem
Valla Türk erkekleri bile Türk kızlarını sevmezken, bizim Kürt erkekleri Türk kızları için ölüp bitiyorlar. Onlarla evlenmek için çırpınıyorlar ve Kürt Türk evliliklerinde Kürt erkek Türk kızı oluyor. Bu çok acı bir durum.
Karakterinizi ben söylemeden zaten ortaya koyuyormuşsunuz yazdıklarımda ne kadar haklıysam artık bu arada oradakiler annene de bakıyorlar haberin olsun bunu iyi ya da kötü anla sen annene laf attığımı sanarsın ama halbuki sizin erkekleriniz öyle :)
Sen ilk yanıtı vermeden önce Ben sana sadece Arap mısın Suriyeli misin diye sordum. Sonra sen ağzını bozdun. Sana hakaret ettim mi. Valla dua etki doğulular sana tecavüz etmemişler. Tam bir zillisin çünkü.
Araplari mi küçümsedin. İftira atma. Ben arap kqrdeslerimi de severim. Tam tersi ben sana suriyeli misin arap miskn diye sorunca senin zoruna gitti. Çünkü kendini bişey zannediyorsun. Anne babaya laf atacak kadar aşağılık bir bacım. Kesin sen eskort filansındır sen.
Asla on yargılı değilim ama bence siz kendinizi sorgulayın. Bir İzmir'e bayıl birde doğuda bayıl insanlık var şu an doğuda batıda var ama doğu yaşamadiginizi için bikemezsiniz
Gelipte bi kişiye mi kötü dedim ben daha kuzenim bugün Antep’te başına gelen bir şeyi anlatıp ağlıyordu kötüye kötü diyoruz işte ayrıca Malatya da doğuya giriyor doğuyla çalıştım diyorsun birde coğrafya yok galiba
Soruyu ters anladım yoğunluktan şöyle diyim doğu her konuda geri kalmış iş imkanı olsun insanların davranışları olsun oradayken daha zordu bana sorarsam
Cunku orada Yunan medeniyeti var ya i başında deniz var İstanbul var ama Doğu'da bunlar var mı yok çünkü karasal iklim çünkü sert geçiyor çünkü iklimler insanı etkiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğunun hangi illerine gittin merak ettim
Diyarbakır Şanlıurfa Gaziantep Kilis Erzurum Mardin Batman Adıyaman
Artı olarak Mardin
Yazmışım zaten işten güçten odaklanamadım neyse
Hiç sorma bacım valla öküz geldik öküz gidiyoruz
Yorumlardan belli değil mi
En azından dürüstsün
Bunun sebebi eğitimsizlik cahillik. Kürt kızları daha çok cahil kaba.
Allah için yorumları oku döödşcçd
Yorumları oku bi ya hahaha
Okuyorum dünyadaki bütün insanlar eğitilir ama bunlar hariç. İclerindeyim kafayı yemek üzereyim.
"okudum" olacaktı.
Şaka gibiler sende kaç kurtul ordan halbuki tarihi olarak baya iyiler ama toplum olarak maalesef
Başlık parası, altın, erkeği sömürüyorlar Kürtlerin bu kadar cahil olmasının tek sebebi Kürt kadınlarının kendi gibi cahil bir nesil yetiştirmesidir. Üniversiteyi okuyan Türk kızlarıyla evlenip kurtuluyorlar benim sevgilimde Türk az kaldı bir evlenelim batıya yerlesecem
İzmir’de her şey ortak ödeniyor
Yok ben istanbulla yerlesecem.
Buraya gel demedimki kanki buradaki işleyişi söyledim
He anladım sen İzmirli misin
Valla Türk erkekleri bile Türk kızlarını sevmezken, bizim Kürt erkekleri Türk kızları için ölüp bitiyorlar. Onlarla evlenmek için çırpınıyorlar ve Kürt Türk evliliklerinde Kürt erkek Türk kızı oluyor. Bu çok acı bir durum.
Türk erkekleri Türk kızları istemiyormuymuş herhalde doğudan bahsediyor yine burada herkes takır takır evleniyor :)
Ayrıca siz akraba evliliğinden başka (genel) evlilik yapmayıp burada bunu demen komik amcanın oğluna vuruldun da o Türk mü sevdi 😁😁
Sen Arap mısın. Suriyelisin değil mi.
Lan ne alaka gtünüzden mi okuyorsunuz
Has türküm ben git ağla
Üslubuna bak. Ne kadar edepli ve saygilisin. Senin gibi bir zilleye ben de olsa bend e bakarım. Helal olsun doğulular kime bakacağını iyi bilir.
Senin üslubun çok mu güzeldi hanzo
Karakterinizi ben söylemeden zaten ortaya koyuyormuşsunuz yazdıklarımda ne kadar haklıysam artık bu arada oradakiler annene de bakıyorlar haberin olsun bunu iyi ya da kötü anla sen annene laf attığımı sanarsın ama halbuki sizin erkekleriniz öyle :)
Sen ilk yanıtı vermeden önce Ben sana sadece Arap mısın Suriyeli misin diye sordum. Sonra sen ağzını bozdun. Sana hakaret ettim mi. Valla dua etki doğulular sana tecavüz etmemişler. Tam bir zillisin çünkü.
Dogulular zillilere bakar sadece.😀
Zihniyetin iğrenç ayrıca sen soru sormadın Suriye Arap diye küçümsedin medeniyetsizsiniz işte ayrıca sizinkiler annene de bakıyor dikkat et
Hatta babana da dikkat et annenin üstüne kuma almasın
Araplari mi küçümsedin. İftira atma. Ben arap kqrdeslerimi de severim. Tam tersi ben sana suriyeli misin arap miskn diye sorunca senin zoruna gitti. Çünkü kendini bişey zannediyorsun. Anne babaya laf atacak kadar aşağılık bir bacım. Kesin sen eskort filansındır sen.
Yobaz mısın kendi medeniyetsizliğinizi millete iftara atarak mı kapatıyorsunuz zaten bellisiniz ne tartışıyoruz ki
Güle güle
Nerelisin sen
Türküm
Bak işte ırkçılık
Akilsiz banane senin Türk olmandan
Medeniyetsiz ayrıca beyinsizsiniz sen sordum malız
Boş insansın gerçekten doğuya kurban ol
Gezdiğim gördüğüm her yerden Çok kötüsün bir sorgulayın kendinizi
Asla on yargılı değilim ama bence siz kendinizi sorgulayın. Bir İzmir'e bayıl birde doğuda bayıl insanlık var şu an doğuda batıda var ama doğu yaşamadiginizi için bikemezsiniz
Bilemezsiniz
Doğuda 10 yıl yaşadım gerçekten yurt dışında 5 sene 1 yıldır da batıdayım sadece bu sene 15 şehir bir ülkeye gittim gördüklerimi anlatıyorum
Aynur rıza ile bakmıyorsun
On yargılı düşüncen var
İş gereği çok insan tanıdım dünyanın ülkelerinin yarısından çoguyla diyalog halindeyim
İstediğin kadar gez doğru güzellikleri gorememişsin
Senin çevren düzgün sadece başka doğulu gördüğüne cidden topluma karıştığına emin misin
Malatyaliyim batıda yaşıyorum sayısız doğu illere gittim
Abicim kimi kandırıyorsun anlamıyorum gidip kadın gözüyle mi gördün orayı erkekleri phpohlayıp duruyorlar zaten?
Kimi kaldırayım abla kom ne yaparsa kendine yapar her ilin ve her ırkın iyisi ve kötüsü var bir hata görüp herkese kötü demem
Gelipte bi kişiye mi kötü dedim ben daha kuzenim bugün Antep’te başına gelen bir şeyi anlatıp ağlıyordu kötüye kötü diyoruz işte ayrıca Malatya da doğuya giriyor doğuyla çalıştım diyorsun birde coğrafya yok galiba
Sana kötü insnalar denk gelmiş sen ırkçılık yapıyorsun dünyadaki çoğu insala tanıştım iş gereği kim insan kim insan degil biliyorum
Hala kötü insan gelmiş diyor 10 yılda yüzlerce kötü?
Bizim orada bir laf vardır çerçi üzerindeki satarmiş yani insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş
Sen ister kabullen ister kabullenme değişmiyor gerçekler ben sana oturur burada sabaha kadar yüzlerce olay anlatırım da sen anlamazsın
Ben anlarımda sen kalıpta kalmişsin
Nerelisin
Sorumla alakası?
Sen bir hele soyle
Türk üm
Lan hangi ildesin aek
İzmir deyim hanzoluğunuzu konuşturdunuz yine
Sonunda awk bbir il soylecem kırk takla atıyorsun
Lan ne farkeder aq
Çok şey farkeder senin dibinde Yunan medeniyeti var Roma var İstanbul var
Evet ama doğuda yaşadım 10 sene
Peki Doğu'da şu an ulasabildijlerine ulasabildin mi
İnsanların ön yargılarına ailemde dayanamadı biz o yüzden taşındık oradan
İzmir'de ulasabildijlerine dogudanulasabiliyormudun
Fazlasıyla
Soruyu ters anladım yoğunluktan şöyle diyim doğu her konuda geri kalmış iş imkanı olsun insanların davranışları olsun oradayken daha zordu bana sorarsam
Ya bırak Doğu'da İzmir'de ulasabildimlerine ulasamazsin en azından kültürel acidan
Sonuç olarak İzmir daha iyi değil mi?
Cunku orada Yunan medeniyeti var ya i başında deniz var İstanbul var ama Doğu'da bunlar var mı yok çünkü karasal iklim çünkü sert geçiyor çünkü iklimler insanı etkiliyor
Alakası yok iç Anadolu da hava şartları sert denize kısıyı yok ama daha iyiler
Sen öyle zannet
Gittim gördüm türkiyenin her yerini zannettiğim bir şey yo
Yaşadın mi