Yok kocasiyla mutlulugu yok cocuklari ne yapiyor ne ediyor yok odasidir yok evinin seklidir yok ne yedigi ictigi cocuklariyla evinin icinde etkinligi niye paylasir insan o sonucta kendi ozelin niye bu kadar gozler onune ifsa ediliyor bakiyorum bazilari haddinden fazla abartiyor bunlarin yasam amaclari ne anlamiyorum kime neyi kanitlama derdindeler cok gereken birseyse biz niye paylasmiyoruz gozler onunde yasamiyoruz herseyimizi..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dikkat çekmek içindir bence abla
Kanotlamakla ne alakası var bunjn. Sonuçta herkesin kendi hesabı ve istediği gbi kullanır bunun kanitlamakla alakası yk
Hayatta senin hayatin ozaman istedigin gibi yasamakla mukellefsin herseyi kanitlama ihtiyaci duyuyormusun etrafindakilere madem ilgisi yok
Evet hayat benim hayatm istedgm gbi yaşıyorum normalde de sosyal medyada da ve kimseyi alaka etmiyor bnim neyi nasl ve nedn yaptgm. Rahatszsan engelle geç sorgulamak kimsenin haddine değil ve bahsettgn kişiler para kazanıyor. Sosyal medyayı para kazanmak amaçlı kullanıyor
Kimseyi alakadar etmiyorsa niye paylasma geregi duyuyon ozaman kendin paylasip kendinmi izliyon
Bn kendi sosyal medyamda kendimi paylasmicm da kimi paylascm siyasetcileri mi.
Onlara influencer deniyor canım . Bu sayede para kazanıyorlar. Bazıları moda bazıları makyaj bazıları da o tarz içerikler üretiyor ve para kazaniyorlar bunun nesi i anlamiosun amac kendini kanıtlamak değil ki sn kimsin ki ya da disardakiler kim ki kanıtlama ihtiyacı duysunlar
Hadi canım ya bak bilmiyordum o sınırsiz engin aydinlatici düsüncelerinle beni aydinlattin kendine bakmiyor akil dagitiyor neyi uretiyorlar acaba neyin emegini yapiyorlar evlerinin icinde bir video cekmeyle dusunmus oluyorlar sizin gibi kitlelerin ustunden para kazanip cakalarini size sunuyorlar
Engelle geç görmek istemiosan neyin duyarliligni yapion acaba.
Sana göre yanlissa bu kimse senin dogruna göre yaşamak zorunda değil . Hem izlemissin hemde yok şöyle yok böyle dion sn milletin hayatını sorgulayacagna kendi hayatnla ilgilen kimin neyi neden yaptgndan sanane yani
En kolay nerden para kazanirim luks hayat yasarim ornegi onlar canım benim alninin teriyle emegiyle isini yapana emegini ortaya koyana lafim yok ama bazilari tam bir para avcisi bunuda gorun
Çok pardonda slak ya da ger@zekali mi bizim milletimiz onlarda olsun influencer onlarda kazansn. Yeni yeni meslekler türüyor ve influencer da bunlardan biri sank haram para kazaniomus gbi saçma tepkiler veriyorsun. Onlarda video çekerek para kazanioalr snde nasıl oluosa öğren snde ol snde kazan yani bı sürü içerik ureticisi var. Seç bir konu snde yap yani engel olan mı var. Sacmaladn yani.
Harammi degilmi o yasinla arastir ogren
Video çekmek mi haram yani bu şekil para kazanmak. P@rno film çekip de para kazanmio bunlar ne haramı ya.
Emek olmayan alin teri olmayan hicbirseyde bereket olmaz kisisel gelisimciyim bunlarin amaclari kolay yoldan para kazanmak bu bir meslek degil olamazda bunlarin tek dusuncesi begenilmek kendini kanitlamak kabullendirmek fonemen olmak videolarinin begenilmesi kendi yollarinda yuruyup yukselmek paralarina para katmak anladin insanlarin cogu sıkıldi bunun gibilerden coguda kendileri gibi kendi zihniyetindeki yalaka goy goycular
Sn zorluk çekerek para kazaniyorsun diye insanlarn senin gbi zorluk cekmesini mi istiosun pardonda.
Kısaca de ki bn nasl çalışıp zorluk çekip kazaniosam onlarda çeksin onlarn kısa yoldan benden fazla kazanması zoruma gidio de kurtul yani.
Sosyal medyada izledgn o videoları ayarlamak saatler sürüyor habern var mı 15 saniye video çekip bı telefnla sosyal medyaya yuklemiolar bn onlardan biri dglm hemen snde onlardansn falan diye saçma etiket yapistrma bana ama nasıl oldgnu pekala bnde biliyorum. Bu tepkilerini oturdgnu yerden para kazanan hatta yetinmeyip de az bulan hcbir işe yaramayan insanlara ver bunlara değil tabi bunlar da sana göre ise yaramaz ya o da ayrı
İnfluencer oylemi gecen bir video dikkatimi cekti normalde hayatta izlemem begenmem boylelerini bir kiz namaz videosu cekmis arkada duygusal bir fon dua ediyor vaziyette gecen gunde bu kizin videosu karsima cikti tesadufen acik sekilde giyinmis bu zihniyetlerde fonemen olmak adina dini bile alet ediyorlar ortaya birsey koyup katip influencer oluyor oylemi
Dini sadece bunlar mı kullanio. Dini kullanıp da yeni türeyen dinciler noluo
Ben onlari konusmuyorum Şu an onlar ayri bir rezil ama bunlarda masum degil
Senin bajsettgn influencer dini kullananlar sanrm
Bak canım benim ben kendimi senin gibilerin karsisinda anlatamiyorum galiba benim lafim sadece isiyle guzel seyler basarana sozde influencer lara degil allah yollarini acik etsin benim lafim yasantilarini abartanlara herseyini goz onunde yasayanlara ve sozunu ettigim kisiler influencer da degil normal insan yasantisina sahip kisiler
Abartio dediklernde para kazanıyor diyorum bnde snde bunu anlamiosun
Para kazanmak oylemi ne sekilde peki dilan polatta markasiyla isiyle para kazaniyordu insanlar ovgu destek yok oyle insan boyle insan isiyle yukseldi ama arkasi bambaska alem bambaska pislik
Arkası bizi alaka etmez
Yasin geregi olgun bir bir dusunce senden bekleyemicem keza yolun cok basindasin anlasiliyorki para gelsinde kazanilsinda ne sekilde kazanildigi hic onemli degil basitte olur zahmetsizde olur kara para da olur ne diyeyim zihniyetinle sana yolunda mutlu olmalar
Ya slak msn dicm olmick devlet kara para aklayanlari bulup patlatio zaten emniyet güçleri bişey varsa zaten ortaya çıkar. İnfluencerlardan girdin abuk sabuk yerlere cektn smdide bni bunla sucluyorsun. İnfluencer olmakla kara para aklamanin alakası ne sosyaledyadaki herkes Dilan Polat mı saniosun sadece sosyal medya kullanarak para kazananlara çamur atmak amacn ama onun sebebi de belli kendin çalışıp didinip ugrasion onlar da sana kıyasla o kadr zorluk cekmio ama snden fazla kazanio bunun kiskanclig ger@zekali dglsin snde influencer ol snde kazan engel olan ne de kıskançlık peşinde insanlara çamur atiosun
Bana canım diyorsun canım icinde yuzuyorsun bak algilarini iyi ac yazdiklarimi iyi oku ilk once sonra gec karsima ahlak dersi ver sana basinda ne dedim isini iyi yapanlara sozum lafim yok dedim yani sadece meslegini icraa edenlere hicbir sozum olmaz ama benim konu basligim esini ozelini cocugunu evini yatak odasini ulu orta influencer adi altinda birsey yaptiklarini sanarak goz onune sokanlara amacim burada siyaset tartismak degil ben ornegini ortaya koydum ben zorlugunu cektigim herseyle gurur duyuyorum herkesin yaptigi seyi yapacak olsaydim karsimda gordugum birbiriyle ayni mecrada ustun olmak istiyrn insanlardan farkim olmazdi ve unutmaki herseyin bir sonu var kolay yoldan kazanilan paranin degirmenide belli bir yere kadar donuyor anladin bu ulke kimleri gordu kimleri unuttu sen boyle dusun birde o guzel kafanida onlari savunmak adina yorma bak senden yasca buyuk insanim sayet yasin dogruysa bu yasima kadar kimseyle yarismadim kimseyede hasetlik ederek camur atarak kiskanclik beslemedim ben kendimi bilirim kendi yolumu ve kendi yolumda kendime neler kattigimi ve inan bu yasima kadar basit ve kolay olan hicbirseyde ilgimi cekmedi
Birde su influencer dedigin kisilerin mesleklerini cok merak ettim ortaya koyduklari seyler neler ya guzellik salonu acmak birbirleriyle rakipleserek ya da butik acip isletmek ben farkli olanina henuz denk gelmedim ve bunlari acmak icinde influencer olmana gerek yok becerisine kendine guvenen herkes acabilir keza boyle tanidiklarim sosyal yasamimda var influencer mi kendileri ya da kendilerinin reklamami ihtiyaclari var mesleginin isinin gucunun derdindeler kendi caplarinda velhasil sana bir ornek te sunayim tiktokta asena adli bir kizcagiz var influencer diye geciniyor bir ara bu kiz tesadufen karsima denk geldi videolarina baktim siradan bir genc kiz di bu kadar isi yurutmeden sonralari bu bir guzellik merkezi acmayla patladi birde actigi meslekle uzaktan yakindan ilgisi yok ama gundemde dilan polat furyasi varya o yoldan yukselmek ilerlemek dilan polat gibi olmak bunlarin zihniyetleri bu kendi meslegiylede ilgisi yok varsa yoksa kizi ve kendi sacma sapan videolari arada isyerinde bir video okadar simdi ikinci subesini acmis onun gosterisi hani nerde meslek hani nerde meslegiyle gundeme gelen ben goremiyorum sadece amac belli gordugum bu ama ben bunu senin gibilere anlatamam cunku senin zihniyetinde onun gibi guzelim
Ay hala gecenin bu saatinde buna yorum yapmaya devam ediosun ya.
Arkadaş kim napiosa yapsn banane diyemion gelmissn yok şu şuna kadr paylasio buna kadr paylasio sanane yani.
Tanimadgn elalemi konuşacak düşünecek kadr boş vaktn çok sanrm 🤦🏻♀️ bı sal artk
Kendince hava atmak :D
ilgi çekmek için
acıyorum ben onlara aslında paylastıkları için degil, bu kadar yalnız ve kendilerine öz saygı duymayıp kendilerini sevmedikleri için. bir insan onaylanmaya ve var olduğunu kanıtlamaya bu kadar ihtiyaç duymamalı... sen sensin baskasi degilsin ve baskasinin onayina kabullenilmeye hic ihtiyacin yok
Çoğu bu durumdan para kazaniyor
Zaten bu zihniyettekilerin ailede umrunda olmuyor paylasabilirsin ben paylasmalarina karsi degilim abartmayin ya ozelini aileni paylasma ne yaptigini ettigini yatak odani yapma o senin ozelin ozel olan herseyinde bir gizliligi tatlidir niye goz onune seriyorsun ben boylelerine pek saglikli gozle bakamiyorum