+1 yılBeta ruhlu, sahte romantik, sürekli iltifat eden, çiçek alan, hanımcı, uydu erkek modeli tiplerden uzak durun kızlar. Çünkü onların bir gün sizi aldatma olasılığı en az badboy erkekler kadar yüksektir. Çünkü evli de olsalar, bekar olsalar da otokontrol mekanizmaları zayıf olduğu için hiçbir kadına hayır diyemezler. Yarım teklifin avaresidirler. Siz onları sadık erkek gibi görürsünüz ama onların telefon rehberi erkek ismiyle kaydedilmiş kızlarla dolmuştur çoktan.
Sizi bu hayatta en çok mutlu edecek erkek modeli alfa good boy dediğimiz dediğimiz iyi erkek modelidir. Örneğin; Orhan Gencebay.
Size karşı yerine göre otoriter ve korumaci, yerine göre sevgisini belli eden ideal erkek modelidir.
Kadın avcısı değildir. Tam aksine kadınlar onun cool duruşuna hayrandır. Onun için esasında hiçbir kadın ulaşılmaz ya da vazgeçilmez değildir. Lakin kadınlar, bir alfa good boy erkeğinin hayatının merkezinde değil çevresinde yer tutar. Oyunu sizin kurallarınıza göre değil kendi kurallarına göre oynar.
Lakin o bir kadın düşkünü değildir. Sadece hayat arkadaşı olacağını düşündüğü kadınla ilişki yaşar. O hayatı kadınlar için yaşamaz. Toplumun ve insanlığın ideallerine hizmet edecek işlerin peşindedir.
Alfa good boy erkeği, kadınlar için ideal olduğu kadar sadık bir erkek modelidir. Onun kitabında ihanet yoktur. Asla aldatmaz, aldatanı da affetmez. Delikanlıların şahı, mertliğin zirvesidir. İliklerine kadar sapasağlamdır.
Hiçbir kadın onu betalaştıramaz. Kendi yörüngesine çekemez. İşte bu yüzden bütün kadınlar, böyle bir erkeği sevmekle kalmaz, sevdalanıp bağlanır aynı zamanda.
Sonuç olarak onun prensibi şudur.
Efendi olmak ama pasif ruhlu bir pısırık olmamaktır. P. ç olmak ama abazan ruhlu bir keko olmamaktır. Maço olacağım derken b. rzo/hanzo olmamaktır. Romantik olacağım derken kılıbık/sümsük olmamaktır. Dik durmak ama dikleşmemektir. Mütevazı olacağım derken ezik olmamaktır. Kibirli olmak ama küstahlık yapmamaktır.
Alfa olmak tam manasıyla denge siyaseti güdebilmek, uçlarda olmamak, itidalli yani dengeli olmaktır her alanda.
Alfa erkek;
1. Kadınları hayatının merkezinde değil çevresinde tutar. Hiçbir alfa erkek, kadın kovalamaz. Onun felsefesine göre; erkek hayatı kovalamalı, kadın erkeği kovalamalıdır.
2. Hiçbir kadına aşırı ilgi ve iltifat göstermez. Bunu yaparak kadının gözündeki konumunu, saygınlığını yitireceğini iyi bilir. Kadını erkeğe bağlayacak olan şey aşırı ilgi değil orantılı ilgisizliktir.
3. Hiçbir kadını kaybetmekten korkmaz. Çünkü onun gözünde her kadının bir alternatifi vardır. Vazgeçilmez kadın diye bir şey yoktur. Ulaşılmaz kadın diye bir şey de yoktur.
4. Alfa erkeğin, cool bir duruşu vardır. Kadınların ilgisini çekmeye çalışmaz. Tam aksine alfa erkek, cool duruşuyla kadınların ilgi odağı olur zaten.
5. Alfa erkek, oyunu kadının kurallarına göre değil kendi kurallarına göre oynar.
6. Alfa erkek, bir kadının ihtiyacı olan şeyin ilgi ve iltifat değil korunmak ve yönetilmek olduğunu iyi bilir.
7. Alfa erkek, üzerinde meşru otorite kuramayacağı hiçbir kadınla ciddi bir ilişki yaşamaz. Çünkü bir kadının bir erkeği sevmesi tek başına bir önem arz etmez. Bir kadın kediyi, köpeği de sever ama saygı duymaz. Bir erkek için önemli olan bir kadının sevgisinden önce saygısını kazanmaktır.
Red Pill der ki;
ULAŞILAMAYACAK KADIN YOKTUR. EFENDİ ERKEK DİYE BİR ŞEY DE YOKTUR. ALFA OLMAYI BAŞARAMAMIŞ, BETA OLARAK KALMIŞ ERKEK VARDIR.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Egoist, narsist, bencil, kendini beğenmiş, kendi görünüşüne bakmadan karşısındakini yargılayıp yermeye çalışan, her konuda sadece kendisini düşünen, iletişimden bir haber, empati yoksunu olan, bir kadın ile nasıl konuşması gerektiğini hiç bilmeyen, yaşı kaç olursa olsun beyin gelişimi çoğu yönden ilerleyemeyen, üslubu berbat olan ve nerde ne diyeceğini bilmeyen, feminenliğe özenen, erkek olmayı taşıyamayan.. ha bir de aslan burcu olanlardan 😂
22 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- boş konuşan kendini bişey sanan tip
2- herkeze cahil diyip kendisini âlim sanan tip
3-kadınları kısıtlayan tip
4- beşiktaşı sevmeyen tip
5-manyak manyak akımlara giren tip
6-ortada libidom yüksek diye gezen tip
7-özel hayatını açan tip
8-sanki kendisinin mutlu olmaya hakkı yok gibi karamsar olan tip, gülmekten zarar gelmez
9-eğlenmeyi alkol sanan tip
10-cinsel ilişkiyi hafife alan tip00 Yorumla
Ne istediğini bilmeyen
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de kadınlara kötü davranan. söylediği ve yaptığı farklı olan kadınlara küçümseyen şiddet uygulayan erkeklerden uzak durmaları gerekiyor.. ama kızlar nedense hep de böylelerine gidiyor.. nerede şiddet uygulayan küfür eden psikopat görünümlü serseri var işte kızlar bunların peşinde koşuyorlar.. sonra da haberlere çıkıyorlar zaten.. bir insan seviyorum dediği kişiye kötü davranıyorsa o kişi sevmiyordur ve insan bile demem.. günümüzde erkeklerin çoğu kadını üzer aldatır yalan söyler ve elde etmek için de başta süslü sözler söyler güzel davranır efendi gibi davranır kadını elde ettiği zaman da her gerçek yüzüne geri döner :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar
- Erkeklerde şiddet potansiyeli vardır. Yurt savunması ve sevdikleri için canını tehlikeye atmaktan behis görmez. Ancak kadına karşı fiziksel şiddet gösteren
- Kadına hakaret eden , assagilayan , küfür eden
- Duygusal Kontrolü olmayan
- Kumarbaz, Alkolik, Ve kimyasal bağımlılıkları olan
- Sizi bilerek ve isteyerek zor durumda bırakan, güçlü ve (güvenlik sağlamayan ) güvence oluşturmayan
- Son olarak da kadının değil Erkeğin O... pusu daha tehlikelidir bu tiplerden ve bu Kişilerden uzak durmanizda fayda var...
Saygılarımla...10 Yorumla
+1 yılDişil enerji denen şey bir erkeğin özünde insan olduğunu kabul etmesiyse, her şeye gücünün yeteceğini bilmemesiyse, espri kabiliyeti yüksek sürekli ağır abi gibi takılmayan biriyse burada o kişiyi aşağılamak yersiz.
Cesaret konusunda katılıyorum ama yukarıdaki şeyleri yapan bir erkeğe sırf çok gülüyor, eğlenmeyi seviyor eğlendirmeyi seviyor diye kötülemek bence önyargılı bir durumdur
20 YorumlaEn önemlisi bence kendine güveni olmayan ne istediğini bilmeyen erkek modelinden uzak durmak en önemli faktör. Aslında uzak durulması gereken erkek bir kızın istemediğin erkek tipidir ya da karakteri kimisi çocuk gibi olsun der kimisi olgun ister kimisi başka bir şey çünkü kimi romantik seviyor, kimisi odun bunu ayırtta etmekte zor şimdi...
20 Yorumla
+1 yılGörsele göre seçersek
Ne istediğini bilmeyen ( her zaman gelgitli olur)
Cesaretsiz olan ( bu da zaten ilk adım falan atamaz aynı şey)
Trip atan /nazlanan ( bu ikisi de aynı şey ) 🤷
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bu sorudan sonra da ne tür kadınlardan uzak durmalıyız demek lazım cinsiyetçilik yapmayalım 😂
Dişil dediği kişi zaten erke değil ki, abla orada büyük oynamış kumarı 🤣
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy zaten maddelerin hepsi dişil enerjisi yüksek erkeği kapsıyor. Dişil enerjisi yüksekse sadece görüntüsü erkek geri kalanlar kadınsı. Kadınlarla da çok iyi anlaşırlar ooo kahve falı bakan mı dersin ay burcu bilmem ne hesaplama mı hepsine hakimler 😂😂 Yani dişil enerjisi yüksekse ancak kankim olabiliyo zaten başka gözle bakmam mümkün değil tripler alınganlıklar gırla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede takılan adı Göktuğ olan erkekten uzak durun arkadaşlar bir kez ifşaladım yeni hesap açmış bu sefer sazan yutmadı bana engel attı bu şahıs eskiden fenomendi yani 2 hafta önce hesabı kapatıldı. Nicki rakılı bir şey tam olarak RakıApexli... olacak kendine yeni persona yaratıyor. Yazdıkları kadınların sadece çok zeki ve çok karakterli olduklarını söyleyip düşürmeye çalışıyor ve hep karakterden bahsediyor o ne diyorsa aslında her şey tam tersi ona sakın inanmayın sakın!..
14 Yorumla- +1 yıl
Madam öyle birisi. Kaçak dövüşme. Yüzleş kendisiyle. Neden gizleniyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKızın teki aşk ilişkilerinde ona soru açmış dönsün diye git bak çoğu kızları kekliyor git sor o soruyu sorana da Xd
Cevap sahibi+1 yılNedense sende bu çocuğa fazla takılsın bir soruda buna yürüyordun canım benim soruma gelmiştin
Cevap sahibi+1 yılSenin için gizliden çıkıyorum
+1 yılHer şeyi sorun hâline getiren, sorumsuz, egosunu sevgisinin üstüne koyan, konuyu uzatan, fazla cıvık vs vs. Uzar gider bu maddeler.
Bu söylediklerim sadece erkekler için değil, kadınlar içinde geçerli.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Çok geniş kapsamlı bir soru bu ama kısaca , egoist ve bencil olanlar başta gelir. Sürekli ben diyen kişiden hayır gelmez. Karşısındaki kişinin duygularını ve düşüncelerini önemsemeyen , narsist kişiler de dahildir buna. Empati yoksunu vs
10 YorumlaSürekli fotoğraf anlık, nude isteyen
Cinselliğe düşkün
Her zaman cinsellik konusu açan
Erkeklere şans veren kızlar ne yaşıyor hiç anlamıyorum20 Yorumla
u +1 yılSadece geceleri ortaya çıkan, umursamaz, sorumsuz, cimri, istisnasız herkese yürüyen çoşan azan ve görselde yazanlar tabii ki. Aa bir de Sıcak duş almaya gittiğini haber veren erkeklerden.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun olmayan, kararsız olan, dengesiz olan, ne istediğini bilmeyen, hayata karşı duruşu olmayan, karşı cinse karşı mesafesini korumayan, korkak, sözleri ve davranışları tutarsız
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnasının kuzusu
Yavu şak ( daha kibar tabiri varsa da ben bulamadım) 😂
Pısırık30 Yorumla
+1 yılCimri, şiddet yanlısı, anakuzusu, saygısız, bencil ben merkezxci, kadın ruhunda anlamayan empati kuramayan, kendini bir şey zannedip herşeyi herkesi küçümsemesi, sabırsız, psikopat, Zorba, narsist toksik erkek türünden uzak durmak şart daha çok varda üşendim
10 YorumlaYetinmeyi hiçbir halükarda bilmeyen, açgözlü, kendi doysa gözü doymayan, erkek demek için bin şahit lazım olanlardan falan. Bana sorsalar bu erkeklik mi değil
10 YorumlaKorkak
Çok konuşup icraat sıfır olan
İstediği olmayınca küstahlaşan
Dişil enerjisi çok yüksek
He birde bence ev kuşu 😂 aklıma gelen bunlar10 Yorumla
+1 yılGorseldekiler bir erkeğe ait özellikler değil.
Cevaplamak isterdim ancak buradaki kadinlarin cogu dusunmeyi bilmiyor (sorularda goruyoruz) o sebeple zahmet etmeye gerek yok.
10 YorumlaListe kadınların onları aldatan aşağılayan bad boy arayışında olduklarının itirafı gibi olmuş. Aldatan erkekler ve maçolar, mahalle kabadayıları listede bile yok :D :D
10 Yorumla
+1 yılCimri , Anne kuzusu
Kendini geliştirememiş yetiştirilememiş
Utangaç verimsiz duygusuz merhametsiz
Odun erkekkkkya olanlardan uzak durunuz.10 YorumlaAbiş bu listeye bunu ekliyoyum şürekli iyi bir insan olduğunu süleyenlerden uzak duurmak gerekiyoy çünkü çoğu yalancı çıkıyoy
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görsele ek.. net olmayan… sözleriyle yaptıkları çelişen.. gibi gibi güzel adam insan olmayan herkesten uzak durmalı…
10 YorumlaKorkak erkeklerden uzak durmak gerekiyor seni sahiplenmekten bile korkan..
20 Yorumla
+1 yılGerçekten tam anlamıyla karakteri oturmamış, olgunlaşmamış vicdansız merhametsiz vs
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Çapkından
Herkesle sulu sohbet edenden
Küfür edenden
Egoludan10 Yorumla
+1 yılOlgun olmayan
Ne istediğini bilmeyen
Yumuşak olan10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Merhametsiz vicdan yoksunlarindan uzak durmak gerek
10 Yorumla
+1 yılHer erkeğe göre kadın her kadına göre erkek var birbirini özellikleriyle tamamlarlar böylece
10 Yorumlaerkekler trip atamaz diye bi kural yok ki dışarıya ağır abi olsun bana nazlansın 🫡
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı atmayan derken ilk adımı hep erkek mi atcak belki sen hoşlandın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNarsist egolu bencil ukala kendini beğenmiş yalancı erkeklerden uzak durulmali
10 Yorumla
+1 yılBeni örnek verebilirsin mesela tabi o yazidan bagimsiz :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaba, saygısız, şiddet eğilimli, cimri, namert, sinameki, egoist
10 Yorumla
+1 yılÇok acayip. Bunlar kadınların özellikleri 🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. şiddet uygulayan, kaba konuşan, nazlanan, sürekli cinsellik konuşan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDetayda yazanlar yetiyo uzak durmak için...😄
10 Yorumla
+1 yılBence sadece listene göre ne istediğini bilmeyen ve cesaretsiz olan diyorum 😄
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeği bilmemde bunu yazan kadından uzak durmak gerektiği kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımı atmayan, cesaretsiz, nazlanan, ne istediğini bilmeyen.1. Madde ile son madde kapışır bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyleleri karşıma çıkıyor hep aşık edip bırakıyorlar. Ne adım atıyorlar ne bisey. Üstelik kanki ayağı çekiyorlar sonunda
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@everkeğii Zaten adım atar gibi yaptım diye kardeşim demeye başladı. Yetmedi arkadaşına anlattı beni nerde gorse arkadaşı kaş göz yapıyor. Bu şahıs samimi arkadaşım. Arkadaş olacak birde. Asla bir kız erkeğe adım atmamalı. Kızın adını çıkarıyorlar orada burada çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@everkeğii Erkeğe bisey olmaz. Kızın adı çıktı mı ona kimse kolay kolay teklif etmiyor. Siz istediğinizi elde edebiliyorsunuz her türlü. Erkeğin adı çıkmaz Kızın çıkar
+1 yılCesaretsiz ne istediğini bilmeyen aptal düşüncesiz kaba olanlardan
10 Yorumla
+1 yılHadi kızlar ben cesaretliyim benimle sev olan çıksın lafınızı arkasında durun hadi. Bakim
10 Yorumla
+1 yılCesaretsiz nazlanan erkekler benim gosumde oje sürup makyaj yapan Shrek gibi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞiddet uygulayan.
35 Yorumla- +1 yıl
@DedektifMinnie senle bir şey konuşabilir miyim?
- +1 yıl
Yorumda?
- +1 yıl
Şu aşağı da entrika çevirdiği ve yalan söylediği için, karşı taraf ekran kaydı ile bunu kanıtladığı için (site de yeni hesap açmış ve soru sormuş, sorduğu soruya denk geldim, kullanıcı adını bilmem) engellediğim kız hayatımda hiç tanımadığım ve mesajlaşmadığım birisine yürüdüğümü söylüyor. Site de defalarca kez beklediğim birisi olduğunu söylememe rağmen hâlâ bu tarz çirkin ithamlara maruz kalıyorum. Karşı tarafı dinlemeden yargısız infaz yaptığım için ve sonrasında özür dileyip kendisinin tarafını tutmayıp konu dışı kalmak istediğim için birisine yürüdüğüm yalanını söyleme cüretinde bulunuyor. Onun tarafını tutsaydım iyi bir insan olacaktım sanırım. Tanım: Tehlikeli insan modeli.
- +1 yıl
@dedektifminnieay hayır yorumda değil
- +1 yıl
Mesaj kimseye açmıyorum maalesef.
+1 yılHer erkekten jxmdmxmd
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılIlgisiz erkekten kacarm
20 Yorumla Oynamaya çalışan net olmayan erkeklerden
10 YorumlaAbi sen söyle bize taktik verin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeklerden, korkak erkeklerden.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı küçük erkeklerden
10 Yorumla Ne istediĝini bilmeyen.
10 YorumlaBir duruşu ve sınırı olmayan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılListeye imzamı atıp, kaşemi basıyorum ahsjs
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNe istediğini bilmeyen
10 Yorumla Listeye ana kuzusu erkek de yazalım lütfen.
00 Yorumla
+1 yılMaymun iştahlı ne istediğini bilmeyen
10 Yorumla
+1 yılDetayda belirtilmiş çok net.
10 Yorumlaİkizler burcu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı. egolu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Utanmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem