Aile & Toplum Dışarda nerde sabhlayabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güvenli bir yer söyler misiniz evden uzağım taksi için bir butcemde yok otobüs saatine kadar sabahlayalim yeter Güncellemeler+1 yıl Bankta uyuyacagim sabah giderim sağolun yine de Dışarda nerde sabhlayabilirim? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. nasıl bir yerde olduğunu söyle 24 saat çalışan bir yer yok mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok ev dolu burasi Yorumla sörfurkan +1 yıl hangi semt ilçe cadde yok mu Yorumla Soran +1 yıl Narlıdere askeriye ilerisi maltepe diyegeciyoe izmirdeyim Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Evin uzakmı dışarda kalmak nasıl oluyor heryee tehlikeli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet uzak Yorumla Soran +1 yıl Evet uzak maalesef Yorumla
Adamlikfarki Takip Et Xper 7 Yaş: 55 , eic 98% +1 yıl Navigasyona yaz en yakın hastaneye git 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Otobüsün olmadığı bir saatte mi? Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Yürüyerek git diyorum. Otobüsle gittikten sonra neden en yakın diyeyim. Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Ya da ana caddede bir bank bul oraya otur Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Hepsini geçtim polisi ara. Sadece olayda mı aranır. Ara durumu anlat seni istediğin yere birakirlar Yorumla Soran +1 yıl 10 km? Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Öyleyse polisi ara. Onlar nereyi istersen oraya götürürler Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. Kütüphane veya hastane 0 0 Yorumla
Modelyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hastane acili 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Düşündüm yakında yok cami kapsli Yorumla Soran +1 yıl Yakında yok Yorumla Modelyaz +1 yıl Çevrende 7/24 açık bir restoran falan var mi Yorumla Soran +1 yıl Çevrem karanlık😭😭😭 ev ve deniz sadece Yorumla Modelyaz +1 yıl "Fatmagül'ün suçu ne" olmasın dikkat et 👀👀 Yorumla Modelyaz +1 yıl İstanbul çevresindeysen arkadaş gondereyim evine bıraksın abi Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Hangi şehir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eve gitsene 0 0 Yorumla
Hawkguard Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Neden ki 0 1 Yorumla Hawkguard +1 yıl Dışarıda ne ediyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
nasıl bir yerde olduğunu söyle 24 saat çalışan bir yer yok mu
Yok ev dolu burasi
hangi semt ilçe cadde yok mu
Narlıdere askeriye ilerisi maltepe diyegeciyoe izmirdeyim
Evin uzakmı dışarda kalmak nasıl oluyor heryee tehlikeli
Evet uzak
Evet uzak maalesef
Polis merkezine yakın bir yer cami
Navigasyona yaz en yakın hastaneye git
Otobüsün olmadığı bir saatte mi?
Yürüyerek git diyorum. Otobüsle gittikten sonra neden en yakın diyeyim.
Ya da ana caddede bir bank bul oraya otur
Hepsini geçtim polisi ara. Sadece olayda mı aranır. Ara durumu anlat seni istediğin yere birakirlar
10 km?
Öyleyse polisi ara. Onlar nereyi istersen oraya götürürler
Kütüphane veya hastane
Hastane acili
Düşündüm yakında yok cami kapsli
Yakında yok
Çevrende 7/24 açık bir restoran falan var mi
Çevrem karanlık😭😭😭 ev ve deniz sadece
"Fatmagül'ün suçu ne" olmasın dikkat et 👀👀
İstanbul çevresindeysen arkadaş gondereyim evine bıraksın abi
Hangi şehir
İzmir