AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
sana kım dedı cıplak fotolarını gonder dıye beter ol emı srtuk bır de kendını haklı cıkarmaya calısıyosun utanmadan gondermeyeydın sen de sımdı sonuclarına katlan
Ya tamam cok yanlis bisey haklisin da kiz. pisman olmus yanlis oldugunun farkina varmis. Allah herkesin colugunu cocugunu korusun ama herkesin basina gelebilir. Bilememis cahillik etmis. Olmasaymis keske ama olmus. Bu cok sert bir tepki. Beter ol ne demek surtk ne demek. Kinadigi basina gelmeden olmez kimse derler. Kizindan bacindan cikar oyle beddualar etme.
hakedıyo banane ya yollamasaymıs kım dedı yolla dıye azmıs azmıs sora da nıye fotolarımı alıp kactı dıyo yok ole sey
orspu tabı srtuk hatta fahıse beter olsun nefret edıyorum kızlardan
18 yaşındaysan polise git ve şikayette bulun ailen duymadan ama 18 den küçüksen geçmiş olsun... baban o görüntüleri gördkten sonra hapisteeee
22 yasındayım :(
ozaman dilekçeyle sikayetçi ol polise karakoluna gidip elinde görüntülerim var bana böle böle diyo die mesajlarıda duruyosa
duruyor mesajları :(
tamam yapacağın bu başka bir şekilde kurtulaman...
hahah yotube ya koyarsa dava aç paranın dibine vur :D
Tek kelime ile şerefsizlik acizlik ve yasal olarak suç jantajcı deyus
kızın yaptıgı ne cıplak resım gondermek ne demek ya
O güvendiğinden göndermiş bu hata ama onu kullanarak tehdit şantajdır ve bu büyük suçtur demin yazamadım basmadı ş
neyıne guvenıyo ya gurursuz mu bu khpe cıplak resmını gonderıyo
sonuclarına katlanacak o zaman beter olsun
kötü ayrıldıysan sosyal medyaya yaymasa bile adını çıkartır değişik gözle bakarlar sana a:D
Bende gönderdim ne yapalım istedi baksın baksın dursun
kolay mı l*n bir yerlere koymak onları hapisten çıkamaz kesinlikle sen ona sadece yanlış bir hareketinde savcılığa giderim de yeterli götü yiyorsa koysun :D
umarım :(
umma umma kesin böyle için rahat olsun üzülmenede gerek yok kardeşim
tesekküre derim :(
Bu ülkede sübyana 10 kişi tecavüz ediyor, kız suçlu deniyor mahkemede. Hapisten çıkamazmış, hiçbir şey olmaz yayınlarsa o adama. Bu gün yayınlamaz, bir sene sonra yayınlar.
sen öyle zannet kardeşim
Son pişmanlıgın fayda etmedigini simdi daha iyi anlayacaksin iste
Şikayet edebilirsin karakola. Ozaman bişey yapamaz şerefsizin çocuğu utanmamış hiç. Ama sende neden gõnderiyosun ilersini düşünemedinmi
o o hamleyi yapmadan savcıya git bu konuşamaları delil diye göster şantajdan direkt 3 yıl hapis cezası alır.
Blof yapiyor bence , o biraz g*t ister , cezasi buyuk , yine de git sikayette bulun suphelendigin bir durum olursa
yayınlarsa tazminat davası açabilir baya bir para alabilirsin birinden habersiz bir fotoğrafı yayınlarsan baya bir para alıyorsun
Buraya üye olup aynı başlıkları ve sonuçlarını okuduğun halde bunu yaptıysan ciddi sorunların var. Ama tabi fakesin o ayrı mesele.
Savcılığa şikayet de bulun niye baştan böyle bir şey yaparsın ki, bu arada eğer ona boyun eğersen senden şantaj ile her şeyi ister dikkatli ol
:(( sagolun
hiç bişey yapma. nereye istersen yükle de sonra sende kendini savcılığın kapısında bulursan şaşırma de. götü tutuşsn şerefsizin
umarım dediginiz gibii korkar ya da hiç yüklemez
yüklerse yüklesin gider cezaevinde 6-7 sene yatar gerçi o g*t onda yoktur ama
:(((((( ailemden birii görür diye korkuyorm
kimse görmez. senin korktuğunu anlarsa daha çoküstüne gelir
aşağılık adammış
resim yollanır ama sadece zevk olması için
bende yolladım banada yolladı kız arkadaşlarım ama paylaşım ahlaksızlık
paylasacagını söylüyor
bence büyük ihtimal blöf yapıyor
ona mesaj atarsın eğer bir yerde görürsem tek sana yolladığımdan hayatının 7 yılını içerde geçirmeye hazırla de atlet ve ortası delik hacı şakiride ben hazırladım mesajı at blöf öyle yapılmaz böyle yapılır
bu arada ne yolladın merak ettim mcıgını yolladınmı?
tüm vücut :(
aynısını bizde yaptık karsılıklı olarak bunun savcılık bir durumu yok istemedim ayrıldık bitti oda bin pişman oldu bende ona bunu yaptığım için ama zorlamadım kimseyi. akıllı olunması lazım ben kendimi kaybettim oda
:(((
Asla bir daha kimseye yapmayacağımm cinsel ihtiyaclarımı bastırıyorum pişmanlık fayda etmiyor.
bende kımseye böyle birsey asla :(
Aferim kizimaaa bir akillanmadiiz haa (cekinme cekinme bas eksiyi et lafini)
Ne serefsizmis... savciliga gidecgni soyle bdahda yapma
bin pişmanım asla bir daha yapmamm :(
Atan şerefsiz degilde tehtit eden şerefsiz He la He
Ben kizi savunmadim cocugn yaptgi suc odakli bsy oldgu icin ona odaklandim oncelikle.
nasi anlarsan anla yaa laf kalabaligi etme
Kandır onu savciliga veririm de tanidigim var de bim pişman ederim de pasif durma
çok tesekkür ederim :(
Nerden buluyorsunuz böyle süzme şerefsizleri? Zor iş olsa gerek.
zor kelime degil bu durumda :(((
Rahat ol hiçbirşey yapamaz.. Anlıyorum ben seni şu an çok tedirginsin.. Aklına türlü türlü şeyler geliyor ama emin ol hiçbirşey yapamaz.. O da sana atmadı mı fotoğraflarını?
attı ama benimkiler gibi egil :((
Çıplak değil mi sonuçta? kasıkları görünmüyor mu mesela?
hayır :(
Dert etme hiçbişey yapamaz.. Istersen ona bir polis baskını yapabiliriz. Korkuturz. bidaha aklının ucundan bile geçiremez.
polis baskını yapabilirz derken?
Bana yazsana.
Sen niye yolluyosun ki zaten öyle videolar aklın nerde :(
:((( seviyorum
Seviyorsan bile ne alaka her seven öyl resimler mı yolluyor allah akıl fikir versin
yapacak bırsey yok onu yapacak kadar piç bırıyse yaopar ama onun tlf ulasmaya calıs arkadasların falan ulasabılırse ulassın tlfdan caktırmadan sılsın
Akıllı ol. Öyle birşey yaparsa polise vereceğini söyle. Çok güzel cezaları var ;)
Sen bir şaşkın o tam o. cocugu... :( neyse kendi düşen ağlamaz :S
sen pisman falan degilsin.
sadece yaymasindan korkuyorsun.
atmadan önce düşünecektin malesef pişmanlık bir işine yaramaz?
Siz kızlar yok musunuz nerede şerefsiz var ondasınız be.
işte şerefsiz haysiyetsizi bol olan bir ulkede yasıyoruz
Senin yPtigin cok yanlis onun yaptigida adamlik diil o yuzden konusmaya calis bir yerlere koymasin diye
standart elde tutma çabaları. naparsan yap babam duyarsa beni değil seni de öldürür bunu da yaz kenara de gül :D
Aferin sana benim senin gibi kız arkadaşım sevgilim olmuyor ki ben olsam tehdit etmez hep anı hatıra olsun diye saklardım
Bu serefsizler yuzden erkeklerin adi çıkıyo boyle bir serefsizlik nasil yapilir bir türlü kafam almiyo
Böyleleroi tam bir pislik diğer erkeklerinde adını batırıyor önünü kesiyor
:(((( bileiyoruz böyle olacagını sonunun
Bana da çok geldi ama hepsini hemen sildim
adam değilmiş götmüş demek ki ama bir halt yiyemez
ınshaaallah
hiç bir b. k yapamaz sanada mahkemeden kağıt gelirsen sende şaşma de nasıl yusufluyo ozaman.
tesekkur ederim :(
Ne diye o resimleri, videoları o or çocuğuna gönderirsin ki? Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde sonuçlarına katlanacaksın malesef. Şikayetçi olabilirsin.
tesekkürler :(
Allah akıl versin ne diyeyim al güvendiğin erkek ne yaptı işte.
bilemedim :(
Ayrıca böyle bişey isteyenden ne beklenir ki
kelime bulamıyorum söylemek için :((
Dikkat edersin umarım bundan sonra
öyle oalacak zteeen :(
Eğer böyle bir şey yaparsa kendisine dava açabilirsiniz.
Bu ihtimali her zaman düşünecektiniz!! Adam olan yapmaz, yapamaz demek ki değil!!! Görürseniz şayet direkt şikayetçi olun ve suç duyurusunda bulunun!!
sıkayet et o aksam saglam kanıtlrın olursa cocugu almaya gıderler
Yapacak birşey yok.. bunun stresini yaşayacaksın artık.. Nasıl güvenip veriyorsunuz ben şaşırıyorum
tek kelimeyle gerizekalısın. başka bir izah tarzı yok bunun :/
hem de katıksız
Böyle götlere neden bu tarz şeyler yaparsınız bilmiyorum ki.
Bol bol siteleri kontrol et :D :D :D bende kız arkadaşımın videolarını herkese dagıttım resimlerini de okula dağıttım iyi oldu bir daha millete resmini yollamaz hahaja :D :D
Geçmiş olsun dava aç suç duyurusunda bulun şimdiden işe koyul birşey olursa direk ondan bilsinler
Şerefsizse yapar ama yaparsa şikayetinde hapis cezası alabilir.
Ablacım atmayın kimseye çıplak fotoğrafınızı falan ya
Nasil insanlar var yaa. Gel de guven güvenebilirsen birine. Allah yardim etsin
Gecmis olsun adam isterse nette dagitir yani biseyi yprkn dusunmuyor musunuz. seven erkek sevdgnden foto istemez bunu anlyn bari
cok karaktersiz bir adammis bu 1
sen coook buyuk bir yanlis yapmissin buda 2
polise git sikayet et hapse bile atarlar
Evet şuanki sevglme bende gönderdim fakat ben ilişkiye girmiyorum kmsele. O yuzden kendimi oyle tatmin edym dedim fakat bende pişmanım.
Direk savcılağa git bişey yapmaz sakon kars8lık verme ve tehdit msjlarını silme
selam
sevgili secerken lütfen or*spu cocuklarini secmeyin !
Savciliga gidicegini soyle ya da bir erkege arattir tehtid ettir
Ulan herkes avukat kesilmis a. mk. kendini isteginle attığına dair kanıt varsa bir halt yapamazsin
Git ver mahkemeye yeğenim Tehdit mesajlarını göster
Buse nur varol diye google'da aratsanıza bir . Senin gibi kız kurbanı bu isim. Googleda adını soyadını yazınca senin çıplak resimlerin çıkmasın :)
aman Allahım :(((
Buse nur varol yazdın mı? Her sitede artık resmi var videolarıda var
evet yazdım :(
Neler çıktı karşına
oh oh ne mal varmıs sende buse :D
işte onun için evlenmeden önce bazı şeyler yaşamayın.
hadi canım iyi günler :)
Benimde büsürü sevgilimden gelen ciplak fotograflar var ama ben bigün öyle demedim sadece arşivledim sakladm arada bakarim. Senin ki baya pzoymus
ayrildigimiz gibii bir yerde görürüsn sasaırma dedii :((
yüzün gözüküyor muydu?
bazılarında evett :(
o zaman geçmiş olsun sktr et yapcak bir şeyinde yok boşuna kendini paralama.
korkum ailemden biri görürse diye
sanmym cok düsük ihtimal ailende erkek var mi kac yasında varsa? baban zaten gircegini sanmyrm