Boşandıktan 4 yıl sonra eski eşimle ilk kez buluştuk, fikirlerinizi alabilir miyim?

4 yıllık süren bir evlilik sonunda boşandık çok büyük olaylar oldu. Aradan geçen 4 yıl boyunca köpek gibi sürekli bana saldırdı. Bir kızım var 6 buçuk yaşında. Bugün onu goturudugmde bana birlikte yemek yemek istediğini söyledi. Gerçekten öyle midem bulanıyor ki ondan, çok ağır şeyler yaşattı çünkü. Neyse üstleledi kabul ettim. gece boyu elinde telefon vardı sürekli. Hep ben konu açmak zorunda kaldım çünkü aşırı sıkıldım. Sıkıntıdan patladım. Etrafı insanları izledim. Yani bu saygısızlık değil mi şimdi. Madem böyle yapacak neden ısrar ediyor. Bir de evliiligimizde ki sorunlardan biri de gözünün sürekli kadınlarda olması ve bir yere gittiğimizde falan bu sebeple konuşurken dahi insanın yüzüne bakmamasiydi. Kendini tutmaya çalışsa da yine bu huyunu bırakmamış. Gerçekten güzel ve bakimliyim ama onun yanında kendimi çok tipsiz degesrsiz hissettim çünkü öyle davranıyor. Benim aracımla gittik yol boyu elimi tutmaya falan çalıştı. Bu resmen pislik insan gibi iki çift laf konuşmayıp bunu yapması bana göre ahlaksızlık. Ben boşanma sonrası jir şeyleri atlatabilmek için kişisel gelişimime çok dikkat ettim baya bir yatırırım yaptim. Ama o hala biraktigim yerdeydi. Aradaki fark çok açılmış. Konuşacak bir şey de bulamadık. Sonunda Gerçekten bir daha asla bir araya gelemeyecegimizi anladık. Yıllar önce nasil aşık olmuşum. Hala inanamıyorum. İçim çok buruk. Sanki o zaman sevdiğim kişinin cenazesi bugün evden çıkmış gibi hissediyorum. Bir daha hiç gelmeyecek o kişi çünkü benim için. Sizlerin fikri nedir bu konuda?

Güncellemeler
+1 yıl
Cocuk hakkinda konuşucaz sadece dedi. Yıllar geçmiş ben de sürekli kedi köpek gibi kavga etmekten bıktım o sebeple ondan gibi konuşma olur diye kabul ettim
Güncellemeler
+1 yıl
Ne mi yaşatmış olabili4. Böyle cahilce bir yorumdan sonra ancak şunu diyebilirim. Umarım tanisirsiniz ve ikinci evliliğini sizinle yapar bunu can ı gönülden isterim. Yalnizca birkac ay sonra bana ulaşın lütfen
Boşandıktan 4 yıl sonra eski eşimle ilk kez buluştuk, fikirlerinizi alabilir miyim?