Eşimin kardesi daha yeni evlendi. 3 ay oldu. Bizde 1 yillik evliyiz. Arada da bize gelip giderler. Dun geldiler ve 4. gelişleriydi. Kizin yuzu eh iste ama fizigi gercekten cok iyi. At gibi hatun diyorsunuz ya ondan iste.
Zaten cok spor yapan da biri. Bir ara spor hocalığı da yapmis atanmadan, meslegine kavusmadan önce. Fizigini de belli eden seyler giyiyor cogunlukla.
Yani ben kadin olarak inceliyorum kendisini. Baska birinin ya da esimin incelememesi icin hicbir sebep yok. Kadin kendine baktırıyor illaki. Esi de karismiyor galiba bilmiyorum. Ben esimin kardesinin yanina daha kapali cikiyorum mesela esimin talebi olmadigi halde. Yani kardesine niye vucuduma falan gostereyim?
Ama eltim disarda neyse bize karsi da öyle. Bir kere de onlarin evine daha nişan doneminde gittigimizde hani ev temizligi falan yapiyorlardi yardima gidelim dedik. Bir gittik.
Ustte yarim atlet, altta da tayt vardi. orada tam anlamiyla fit fizigini görmüş olduk. Eşimde bakmistir yani ben sinirim bozulmasin diye esime cok bakmadim o gun. Hatta o gun vedalasirken herkesin icinde yillardir yaptigin, emek verdigin fit vucuduna da görmüş olduk diye sakayla karisik soyledim.
Guldu tesekkur etti. Esim hic yorum yapmadi bu durumla ilgili ama yani insan yine de rahatsiz oluyor. Ve esim bir kere sey dedi onunla spor falan mi yapsan, sana yol da gösterir beraber arkadasca vakit gecirmis hemde yararli seyler yapmis olursunuz gibi bir sey dedi.
Bende bir sey demeden gozlerine baktim sadece. Biraz da sinirlendim aslinda. Sonra gulumsedi bir sey demedim, bir oneri sundum sadece ama vakit gecirmek zorunda degilsin tabi vs diye kivirmaya çalıştı.
Simdi mesela tam tersini düşünün. Esimin kardesi cok yakisikli, boylu poslu, kasli, kendine bakan, sporunu yapan biri olsa ona da illaki bakarsin yuz yuze geliyorsun cunku ve yani esim boyle bir sey olsa rahatsiz olur muydu bilemiyorum.
Ama kadinin nefsiyle erkegin nefsi de bir degil ki. Erkegin bir nefsi var, kadinin 9 muydu neydi. Ben kadin olarak, kiza tas gibi hatun diyorum, bir erkegin dememesi mumkun degil. Gorusmemekte olmuyor. Kizi kenara cekip kendine ceki duzen ver de diyemem koskoca kadina. Bilmiyorum ne olacak boyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer