Soruyu beğenenlerin süperliği 😏
Gelecekteki kaynananıza “Anne” der misiniz?
Soruyu beğenenlerin süperliği 😏

Esasında komik soru sormak istedim 😂🥳
Ama benim ciddi Cevabım: En değer verdiğin sevdiğin insanı dünyaya getirmiş kişi net “Anne” dir benim için …. Hatta eli artırıyorum sevdiğimin doğum gününde Kayınvalideye hediye alınmalı ilk önce 😎
Tabiki DERİM
Dediğin gibi Sevdiğim adamın annesi benim için değerli
Onu doğurmuş büyütmüş Ben ona Anne derim ne kadar gerekirse kaynanamla kayınbabamla bir evdede yaşarım Bakarım seve seve
Sevdiğim adam ne kadar değerliyse Aileside değerli olur seviyorum hepsini 🤗
Ev olayı 🙄 biraz fazla bence anne denmeli çok sevilmeli ama az görüşüp kıymetli olunmalı
Fazla olan ne
Çok zor …. Ben kendi ailemle yapamam Zzzz ben istemem
Ailem istemez ….
Yuvanızda baş başa olun bence
Cok zor. Gercekten annem degil. Teyze desek olmuyor mu?
Ama deli gibi aşık oldun… ve herşeyine aşıksın adamın ….. annesine de aşık olmaz mısın
Ozaman aşık da mı olmicaksın…. Kocişde demezsin sen 😕🙃
Eşine değer vermicek misin
Olurr
bir şey sormam lazım
Hayır sana değer veren iyi yürek var …. Ve sen o yüreği görevler mutlu edemezsin ….. gerçekçi güzel ifade ediyorsun ama hayat bu gerçeklikler değil …. İçten yürekten bir kelimedir …. Sen eşinin her haline evet diyorsun …. Gerçekten seviyorsun…. Annesine de sadece dünyaya getirdiği için bile kalbin anne der….
Sana bir şey sorabilir miyim … profilimde ki masal ile alakalı
Teyze de denir bu arada teyze de anne yarısı dır… Seven böyle birşeye zaten takılmaz…. Ama hayatta evet be hayırlar yoktur …. Bu insanı yanlışa götürüyor…. Elbette yanlışlar ve doğrular vardır … ama onun harıcınde evet hayır dan değil gri tonlardan oluşur hayat…..
Ben teşekkür ederim zarifliğiniz yorumunuz için
Masalı okudunuz mu öncelikle ilk duygunuzu merak ediyorum okuduktan sonra
Bunu özel olarak size söylemek isterim …
Fikrinizi almak isterim
Anladım… hissiyatınızı merak ediyorum…. Ne düşündünüz okuduğunuzda ….
Çünkü …. Sebebini de ilk duygunuzdan sonra açıklamak isterim izninizle
Tahmin ettiğim cevap …Etkilenmeniz için değildi ….
Sadece ordaki Prensese çok benziyorsunuz….
Çok aklı başında yorumlarınız var bu çok güzel bir şey ama kaçırdığınız çok büyük bir dururum var ….
İyi niyetli kalpli olduğunuz hissettim ama …. Aklı başında olmak güzel ama akıllı olmak daha güzel….
Bence siz çok fazla kaçıyorsunuz … ve kendiniz geliştirmiş olmanız sebebiyle yanılgıya düşüyor … kavram karmaşası yaşıyorsunuz…..
Burdan açıktan örnek örnek gitmem belki izniniz olmadan doğru olmaz …. Ama bazı kavramları doğru sıralamamız gerekiyor
Yani çok doğru yorumlarınız var …. Ve birçok Hanfendinin düşmediği yanlışlardan kendinizi koruyorsunuz… bu çok gğzel bunun farkındasın…
Ama bunu yaparken değerlendirme konusunda aynı o prenses gibi yanlış değerlendirmeleriniz de var….
Gerçekten size değer veren olduğunda bunu kıymetinş değerini fark etmeniz … gerçekten sevilmeyi doğru anlamamız çok önemli….
Bazı çizgi ve kurallar yanlış değerlendirmeye sebebiyet vermiş….
Mesela nasip diyorsunuz ama nasip inan biri bu kadar katı kurallar ile (25 yaşa kadar …) kesin hükümler ile değil daha sakin ve daha ferah olur….
Tam Boğa burcusunuz ama aslında güzelliklere yönelmeyi yanlışlardan uzak durmayı tavsiye vermişsiniz mantıkla hareket edilmesi gerektiğini söylerken… bu çok güzel ama… bunların hepsine hem mantık hem duygu açısında uyacak çok değere veren çok büyük bir güzelliği size talip olsa, yok sayabilecek bir bakış açınızda var….
Mesela seven 1 sene de neleri 10 sene de demişsiniz….
Ama beklese sizi mesela biri ona takıntılı diyip o gerçekten sevenden yine kaçardınız…. çok sağlıklı şeyleri sağlıksız bir değerlendirmeyle sağlıksız yapamayız….
Çok sevilmekten kaçmayın…. İnanın mantıklı ve bu çizdiğiniz kurallar sizi birçok kötü şeyden korur ama yine de güzelliklerden korumasını sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin…sonunda çok mutsuz olunur çünkü…. En çok ondan korkarken….
İyi yürekli sizi canından çok seven biri olduğunda…..”canından çok sevmesi bu sağlıksız “ derseniz …. Sevgiyi anlamamış olmanız değil… sevgiye haksızlık etmeniz yanlışa götürür….
Bu aradaBalıklarda pasif ürkek değildir bazı balıklar çok yüreklidir😂….
Boğalar inatçıdır diğceksiniz 🌹 tamama ya bilmek çok önemlidir…. Çizdiğiniz çizgiler ile mutsuzluğu değil…. Mutlu olmayı akıllı olmayı seçin….
Değer verene değer vererek karşılık verin… gerçekten iyi bir yüreği varsa…. Dağları delecek bir yüreği o prenses gibi gönderirseniz sonunuz o prenses gib olur ….. olmasın… geri çevirin … bunlardan korkmayın ….
Korkun ama dağlardan ejderhalardan korkmamış birine karşı bir adım korkusuz olun ….
Masallar romantiklik duygusallık değildir … metofirik bir anlatımda çok dersler var….
Ben de eğitime kişisel gelişime en çokta karakter eğitimine değer biri olarak…. ( Avrupa’da kolejde okumuş … birden fazla üni bitirmiş biri olarak) veren Çok fazla kendimizi bu kavramlarla geliştirirken …. İçimizdeki çocuksan uzaklaşır…. Halbuki en büyük dersleri çocuklar veriyor bu dönemde…..
İçinizdeki çocuğu öldürmeyin … siz kendinizi geliştirmişsiniz zaten… artık çocukluk halinize dönün …. Hayat o kadar basit değil biri gelir sizi ömürlük değil ahiretlik sonsuz sever …. Masal değil gerçekten o değeri görecek kadar değerli olmanız yetmez…. O değer karşılık verecek kadar değerli olun….
O prens dağları eritip ejderhalara ikram ettiyse … ejderhaların duasıyla size geldiyse …. Bir cümleyle kesip atmayın … gözlerine bşr bakın nasibe inanın…
Kestirip attıysanız inadı bırakıp ejderhalara dönmüş olmadan…. Siz de bir yürek koyun …..
Kolayı doğrulamayın …. Doğruyu yapın zorda kolayda olsa…
Başınız şişmesin😄 biraz dolmuşum sizi kurmak değil niyetimmmm 🌹🍀
Beni tanimiyorsunuz sadece yazdiklarima bakarak genel ve kesin hukumler vermissiniz. Bu sizi yaniltir.
Seven 1 yil degil 10 yil bekler , cevabini verdigim soru sahibi evlilik oncesinde birlikte oldugu insanla fiziksel temas istedigini bunun hakki oldugunu iddia ediyordu. Seviyoruz neden bekeleyelim gibi bir cevabi vardi ona istinaden oyle yazdim.
Boga burcu degilim. Bu kaniya nasil vardiniz bilemiyorum.
Sevmek ve deger vermek bir iliskiyi evlilige goturmek ve hatta surdurmek icin yeterli olmuyor. Hayalci degil gercekci bakiyorum, her seye. Pismanlik duymamak icin de adimlarimi dusunerek atiyorum.
Hayati boyunca cok sevilmis biriyim. Bunun karsiligi olunca kiymetli oluyor aksi bir sure sonra rahatsizlik veriyor. Bu sevilmekten kacmak degil dengini aramakla alakali bir durum.
Bunu çok iyi anladım ama Denginizi bulduğunuzda dengim değil demek çok kolay…. Belki de denginiz … onu söylemeye çalışıyorum …. Sevildiğinizin farkındayım… karşılıklı olmalı zaten…. Ama gerçekten sizi seven biri iyi yürekli biriyise o değere uygun davranmanın size muhalif bir durumu yokki….
Hayalci ben de bakmıyorum gerçekçi bakıyorum…gerçek ve sevgi ve değer vermek o sevgi ve değer uygun hareket etmeyi gerektiriyor ….
Zaten o adımı atsanız… ruhsal bedensel maddi manevi be kadar denk olduğunuzu anlamanız mümkün….
Ben size düşünmeyin hayalci olun demiyorum ama güzellikleri ve gerçekten değerli olan şeyleri küçümsemeyin ve kötülemeyin
Hayır öylesiniz demedim … öyle yapılmaması gerektiğini söyledim…. sizi yargılamak gibi bir niyetim olamaz affedersiniz 🌹😕
Çünkü net kurallara göre hareket edersek …. Hayır ve evet değildir ….
Ben sizin değerli biri olduğunuz anladım ve kalben ve niyet olarak iyi biri olduğunuzu hissettim sadece
Kestirip atmak ve değerlendirme şekliyle alakalı kavramlar üzerinden konuştum….
Yazdığım
O masaldaki prenses asla bir canavar değil … tam tersi o değere layık ama ç çok düşünen gerçekçilik dünyasında kendini geliştirip çalışmış sonra da masalsı bir aşkı elinin tersiyle itmiş birisi….
Prensesin son cümlesi… çok acı ama öğrendiklerinin sonucu….
Buna bir benzetmeydi ….
Ben dolmuşun size içimi boşalttım bununböyle değerlendirin lütfen …. Kabalık olarak görmeyin….
Teşekkür ederim yorumlarınız için …. Özür dilerim yanlış anlaşılma olduysa 🫶🏼😊🌹
İyi günler
Cevap
16Cevap
Evet tabi ki de derim.. zaten annem yok şu an yani benim için yok.. bu yüzden de eşimin annesini kendi annem gibi görürdüm
Derim ama içten söylemem benim tek annem var sonuçta ve aynı hitabı benim için hiç fedakarlık yapmamış biri için rahatça söyleyemem
Peki hayatının aşkını … kendinden çok sevdiğin … çocuklarının babasını…. Doğuran kadın içten bir sevgiye sebeb olmaz mı…..
Ne güzel çocuk doğurmuşsun deyip yanaktan bir ısırık almaz mısın 😕🙃😒
Ya saygı duyarım anne derim ama kendi annem gibi içten duygular besleyemem😒
elin oğlunun annesi diyorsun😂
Keşke doğurmasaydın de bide tam olsun😒
Yeri gelir onu da deriz belli olmaz xnxndn
Haha 😂
Olumsuzlara varız olumlu sevgi pıtırcıklılığına yokuz😒
Sen de cadılık mı var biraz 😋🙃🍀😏
Yok ya şu eşin anasına ana deme olayı bana hep saçma gelmiştir ben demem.
Neden
Çünkü anne desen de demesen de onun çocuğu değilsin asla olmayacaksın ve önceliği ve tarafı her zaman kendi evladı olacak anne dediğin evladı ile olan bağı sayesinde annedir bu bağı taşımadığım kimseye anne demem bunu sadece beni doğuran kadın hakediyor.
Ozman kendini eşimden çok seviyorsun demek oluyor 😂
Eşini doğuran kadına da Teşekkür eder insan hahaha ne güzel doğürmuşun benim için diye
Bunun sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum ve benim için değil anne olmak için o çocuğu dünyaya getirdi niyeti ben olsaydım minnet duyardım öyle bir niyetinin olma olasılığı olmadığından bana içi boş bir sırnaşma yöntemi gibi geliyor açıkçası
Hiç bir anne çocuğunu biri için doğurmaz o işin şov kısmı.
Belki de niyeti oymuşdur gğzel bir gelin alacağım hava atacağım… diye doğurmuşdur 😂
Şaka yapıyorum…. Zaten aşk kalmadı ki
Eşine sonsuz sevgi beslemek zor iken annesine oooo sıra gelir mi bu dönemde ….
Ben derim sen demezsin …. Tarz meselesi
Son cümlene katılıyorum
Ben de sın cümlene katılıyorum 😏
Katıldığımıza göre iyi geceler o zaman iyi bak kendine 🌼👋
Daha karpuz 🍉. Kesecektik … diğer sorular vardı 😕
Karpuzun mevsimi değil ne yazık ki ya. Başka yaza.
Denmeli elbette eşinin annesi benim de annem sayılır
✨
Soru güzel. Başka birisine anne demeyi garipserdim ve bu yüzden anne diyemezdim sanırım.
Hmmm ama çok seviyorsun….. onu bekliyorsun şimdi….
Annesi aranızı yapacak belki ….
O kadar değer veriyorsun onu doğuran kadın çok değerli değil mi
Yaşamıyor maalesef.
Hmmmm başınız sağolsun🍀
Onun ki yaşamıyorum. Teşekkür ederim.
Yaşamıyor.
e zaten benim annem olucak niye demiyim derim tabikide
Yanaığındanda ısırır mısın 😂
hahahah yok o kdar değil
Bunun kadar saçma bişey yok. Büyük konuşmak istemiyorum ama anne demem.
Haydaaaaaaaaa neden en değer verdiğin insanı doğurmuş
Oo sen hanımcı çıktın 👏👏👏👏 ebedi saadeti bulacaksın karısını mutlu eden mutsuz olmaz
Kasın mutluysa herkes mutlu…. alfayıM ben 😏 onu unutma onu da söyle
#Alfaprens
Kızı kadar değer verirse annem kadar tabi derim.
Peki kazım gel beraber sarılıp 1-2 saat uyuyalım dinlenelim …. Derse annenle uyur gibi uyur musun 😂
Zannetmiyorum annemle uyudum huzuru onda bulmam.
Halanla uyuduğun huzur kadar olur
Halamla hiç uyumadım için bi fikrim yok.
Yapılacaklar listesine ekle
Hala sende pijama partisi var senine sarılıp uyucapım de 😂
Kadıncağız biraz şok olsun
Sevinir hem
Anne ya da baba demekle incilerim dökülmez ve derim. Bu bir saygı ifadesidir ve eşine verdiğin değerin de bir göstergesidir.
Derim tabii ki. Kocamı doğurmuş başımın üstünde yeri var canım annemin. Allahım nasip etsin bana tez vakitte hayırlı bir eş ve anne
Wow🍀
Evet derim eğer yakınlığımızds samiöiyetiöizde bir sorun yoksa
Elin karisi nerden annem oluyor. Oyle herkes anne olsaydi. Annelik sozle olmuyor.
Bana karşı iyi olursa derim
Karşılıklı diyorsun djdj
Saygı duyacağım için eşime derim tabi ki kızın içi burkulmasın yeter ki derim
Demeyi düşünmüyorum
Haydaaa dnsnja
Anne derim ne diyeyim başka
Sweet 🌹
Bilmiyorum o kaynanama bağlı
Sen bence cadısın 😒 melek olsa demezsin 😏😂
Kayinvalideme anne diyorum.
Yanağından ısırsan nolur 😂🙃😕
Hiçbir şey olmaz😅
İsır hadi şu KS bir Gelin kaynana görsün 😂
25 yıllık geliniyim artık gelin olmaktan çıktım ben kayinvalide olacağım 🤣
Torun veren gelin wow
Bugün gelin adayımla kayinvalidem tanıştı düşün artık ne kadar yaşlıyım 🤣🤣
Wow gelin adayını değerlendirsene sen mı buldun
Kaynan olunca nelere bakılıyor 😂
Hayır oğlumun arkadaşı ve çok seviyorum nasipse olur.
Nasıl tanıştılar
herkesin KS halkın önünde kaynanalık yapmayacağına söz veriyor musun😂
derim tabii ki ne dicem anne demicem de
vay nenem böyle ince düşünce hiç duymamıştım ömrümde sevdiğini doğurdu diye sevdiğinin doğum gününde kaynanaya hediye
Bunu beklemiyordum ön yargılarımı kırdın
Beklediğim cevap 😒 hayır
Gelen cevap tabiki
neden benden neden anne demez intibası alınıyor ve o cevap bekleniyor anlamadım
Ah şu ön yargılar
Elbette, zaten ailesini tanımadan evlenmem diye düşünüyorum bu yüzden sıkıntı olmaz
İlk başlarda zorlanırım ama asla anne demekten gocunmam. Tabii ki derim
Zamanında dediğime pişmanım
Evlenenler hep pişman neden böyle 🤔
Hahaha aynen ya
Denmesi lazım bana göre saygı sevgi cercevesin de
kaynanaya anne demek icin bence haketmesi gerekiyor bu sıfatı yani kaynanalik yapmak gibi bir terim var onu yapiyorsa anne denemez o insana ama anne şefkatiyle iyimserligiyle geliyosa denir seve seve
Ben diyemedim
Olabilir yani acikcasi bana guzel gelmeyen birine bende anne baba demek istemem icimden gelmez gerçekten bana ve evliligime saygi duyan bir insansa derim
Ondan değil diyemedim ama
Olabilir normall ya banada tuaf gelir mesela düşünüyorum icten bir anne baba diyemem yani esimin ailesine bence icten gelmiyosa denmemeli zayen ama aile büyükleri bunu yadirgar eski kafalilarsa bide
Evet orası öyle. Zaten evlilikte öyle sorunlar oluyor ki bu hiç kalıyor
Valla ben sevgilimi cok seviyorum oda beni aileleri katmasak evliligi isteriz ama isin icine aileler gireceginden hoc canimiz istemiyor ben onun ailesinden memnun değilim fikir ve dusunceleri acisindan benim ailem ve ozellikle benimle cok ters oyuzden geriliyorum sorun yaşarım diye birazda sevgilimden kaynakli Şu an aile evinde diye her istediklerini yapıyor evlenince yapmam vs cok sey dedide evler karsi karsiya ne kadar sozunun eri ne kadar sahip cikar evlilige bilmiyorum asla emin olmuyorum
Anlıyorum
Derim diyorum da
Evet da?
Da. da
Ha diyorum şu an😂
🍀 mutluluklar öp ısır bide yanağından
Kadın mutlu olsun😂🍀
Tamam öpeyim tabiki mutlu olsun sağol 🥰
Isır tatlıca bir şok olsun 😂
Hahaha okey
Evet derim
🍀✅