Beton ve binalardan bıktım artık, en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.

Beton ve binalardan bıktım artık, en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.
Büyükşehirde doğmuş büyümüş bir insan olarak, yaklaşık iki hafta önce artık köyde yaşama yaşımın geldiğine karar verdim. 26 yaşımda böyle düşüneceğimi bilmezdim ama gerçekten huzur var yeşillikte.
Kesinlikle 👍
Kesinlikle kardeşim şehir dışı. Yıllarca büyük şehirlerde yaşadım acayip yorucu bana göre trafiği kalabalığı Ben İzmirliyim dikili de yaşıyorum seksen beş bin nüfusu var o kadar güzel bir hayatım var ki Çandarlı da bu bölgede iki buçuk kattan yüksek evler yasak sahilde her Sabah güzelim mas mavi denize bakmak bol oksijen güler yüzlü komşular hayat budur Allah'ım kim istiyorsa böyle bir hayat onlara da nasip etsin inşallah.
Ben şehir hayatına alışkın birisiyim 30 yıldır şehirlerde yaşıyorum, doğayı severim ama temelli yaşayamam, o gürültü, o curcuna beni yine çeker içine.
Cevap
3Cevap
Şehir hayatı tercih ederim.
İsviçre de huzur dolu şehir gürültüsünden uzak doğayla iç içe kuş cıvıltıları ezgisinde bir yerde olmak vardı. 🏡
Ne kadar doğa desem de şehit hayatına alışkın bünyem doğa hayatını kaldırmaz.
Doga hayatı tenhalk sessizlk
şehir hayatı
Küçük bir şehirde ya da köyde mi yaşıyorsun?
yoo çok ta küçük değil şehrim aslında seviyorum çok kalabalık yerleri sevmiyorum çok ta sessiz yerleri sevmiyorum ortası ideal
Şehir hayatı isteyenler şehirden uzak oluyor genelde =))
valla şehirde yaşıyorum yalan borcum var
Orta halli bir şehir anladık, artık yalansa orası senin bileceği iş.
uzakta sakin hayattt
şehir hayatı benlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?