Bir kız arkadaşım bu
Kırıcı değil mi sizce de?
Bir kız arkadaşım bu
00.00'da doğum gününü kutladım. Story attım.
❤❤❤❤❤❤❤
Az önce bunu yazmış sadece.
Kırılmakta haksız mıyım ya. Kırılır miydiniz siz?
Belki o an hızlı cevap vermesi gerekiyordu şartlar onu gerektiriyor olamaz mı? Başında beri öyleyse zaten mesafe koyarsın en azından bir yanıt almışsın görüldü yememişsin
Ay bir de görüldü yeseydim. Ambulans ile götürülürdüm buradan.
Yani haklısın hızlı cevap vermesi gerekiyor olabilir ama bir teşekkür zor değil.
Teşekkür ederim ❤
bu kadar başka bir şey beklemiyorum yani
Sen üstüne düşeni yapmışsın o pek kale almayarak kendisi kaybetmiş dikkat et kendini harcatacak ilişilerden/arkadaşlıklardan kaçın sonradan yüzüne tokat gibi gelen gerçekler senin sadakatini bitirmesin nacizane tavsiyem
Cevap
5Cevap
Sende bir daha kutlama gadası
Kutlamam 🤦🏻♀️
👍
Ne yaşıyosunuz. Senin samimi olduğun insan seni telefonla arar zaten hayatınızın emoji ve mesajdan ibaret olması zaten normal değil.
Yani ben kırıldım şahsen. Gecenin köründe aramayım diye story attım. Uğraştım o kadar. Bu muydu karşılığı. Teşekkür eder bir insan yani
maalesef böyle insanlar var. Sende bunu gördün bidaha atmazsın. Mesafeni koyarsın çünkü bu sana değer vermediğini gösteriyor. ya da sende ona aynısını yaparsın herkese hakettiğinden fazla değer vermeye gerek yok. Aynısını yaşatırsın zaten seni biraz seviyorsa hatasını anlar
Teşekkür ederim 🙏🏻
Bende aksine aradığım insanların müsait değilim deyip emoji atmasına ya da mesaj yazmasına sinir oluyorum. Ne yapıyorum tabiki mesafemi koyarım. Çünkü beni seven insan 5 dk olsa zaman bulup arayabilir. Kimse bunu anlamayacak kadar a. ptal değildir. Böylesi saygısız insanların hayatımda yeri olmaz kimsenin olmamalıda.
Haklısın.
Seni seven müsait olmasa bile senin için zaman yaratır. Ya da telefonu açar sonra arıcam der kibarca.
Nahiflik çok az bu dünyada...
Evet onu bile söyleyemiyor. Mesaj atıyor neymiş efendim müsait değilmiş. Ama mesaj atmaya müsait olabiliyorsun. Arayıp söylemen daha kibarca olurdu diye geçiyor içimden gerçekten çok sahte hareketler. Hiç nefesimi yormaya değmez kimse benden değerli değil. Yeri geldimi bende aynısını yaşatırım. Nasıl oluyormuş görür.
👍🏻👍🏻👍🏻
Haklısın, insan zahmet edip arar ya da mesaj atar. Hele de devamlı konuştuğun biriyse.
Yani 🙏🏻❤
Umursamıyor senin kutlayıp kutlamaman onun için bir şey ifade etmiyor anlaşılan odun.
🥺🥺🥺
Yanlis insanlara asik olmaktan ne zaman vazgececeksiniz?
Aşık değilim ya arkadaşım
Haklisin bence düzgün bisiler yazar insan
🥲🙏🏻
Instagram aşkı Sadece bu kadar olur
Işi vardır
Bilemiyorum. Bir teşekkür etmek zor değil yani
Beklentilerin çok yüksek olmasın
Ya teşekkür ya akt tarafı
Teşekkür ederim ❤🎂
Falan.
Nesi yüksek beklenti bunun
Bu tür şeyler ailede öğretilir �yi geceler demek günaydın demek nasılsınız demek kutlamak başarılar dilemek Demek ki verilmemiş Ailesi tarafından
Haklısın
🏵️
Bayıl istersen bide Feriha
Bayılıcam valla
naruhodo
Ama teşekkür etmek zor bir şey mi ya
Değil de işi olabilir belki sonra yazar
Bakalımm
👍🏻
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?