Aile & Toplum Uyandınız mı KS üyeleri 🌸✨? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Günaydın Güncellemeler+1 yıl Güncell😋 Uyandınız mı KS üyeleri 🌸✨? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Günaydın uyandım :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Mesaiyi bile yarıladım. Birazdan öğle yemeği çıkcak 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Wow Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Uyandım ama yataktan çıkmadım henüz 😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl İşin yoksa çıkma dışarı buz gibi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Ohh sıcacık uyubgitsin boşvir :) Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Günaydın. Haftasonu ne işim var benim bu saatte ayakta ya 😕 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Oo kraliyet tacını da koymuş köşeye tüh be prens yok 😅 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef 😀 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Yaa nasılda biliyorum 🤙😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Bide hafta sonu erkenden de kalkmış canın sıkılmış ne yapcaksin acaba diye de düşünürsun 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hıhımm Yorumla hasanhceylan +1 yıl Lan sana nasıl yürüyecek lerini şaşırmışlar 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi 😒 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Bide surat asmış bundan da memnun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiçte bile :‹ Yorumla hasanhceylan +1 yıl İfade atmışsın ama belirsiz 😄 ne yapcan bugün Yorumla Soran +1 yıl Sen ne yapcaksın bugünn Yorumla hasanhceylan +1 yıl Valla bilmiyorum ki ya ne yapsam? Yorumla Soran +1 yıl Ne istersen jsjsj Yorumla hasanhceylan +1 yıl Sahile giderim bakarım hava ne alemde alırım sandalyemi de Yorumla hasanhceylan +1 yıl Kalk biseyler hazirlada senide alıyım 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahahhsshs Yorumla hasanhceylan +1 yıl Sen ne yapcan Yorumla Soran +1 yıl Hiçbi sey Yorumla hasanhceylan +1 yıl Nerde oturuyosun ki Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Günaydın 🎈 henüz ayılamadım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Günaydın. Çok şükür bugünde uyandık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn 🌸 Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Şu şarkıyı dinle güzel mi https://spotify.link/M5kB6xPdHDb Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha tarzım diğil ama güzel 😂 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Uyandık uyandık, Günaydın ☺️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn ❤️🌸☺️ Yorumla Melioraa +1 yıl 💐❤️ Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl B*k varmış gibi yine erkenden uyandık 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilk erken uyanışım 😂 Yorumla Alessapl +1 yıl Git geri yat Yorumla Soran +1 yıl Kâbus gördüm uyumam tekrar Yorumla Alessapl +1 yıl Gel bi tokat atayım direkt bayılırsın ve mis gibi uyursun Yorumla Soran +1 yıl Gıcık 😛😛 Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl maalesef evet.:[ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl : ( Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Günaydın, uyuyamadım ki uyanayım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyanmış oldunn kalk artık:‹ Yorumla berksvoice +1 yıl Kalkalım bakalım Yorumla Soran +1 yıl 👏🏻👏🏻🤭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Günün Aydın olsun canım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm senin de 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Günaydın , Evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌸✨ Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% +1 yıl Hayır daha var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyan artık Yorumla count4r6cul6 +1 yıl Tamam uyandım kızma Yorumla Soran +1 yıl Peki ☺️ Yorumla
anonim1flankss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Günaydın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸🤍 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gunaydinnn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyandım prenses :) 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Nasılsınız bu sabah?Biz diğer dünyalılar sizi görünce çok mutlu oluyoruz iyi ki varsınız ❤️ Yorumla Soran +1 yıl İyiyim teşekkürlerr 🌷 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Prensesimiz bana çiçek gönderdi, zannediyorum yeryüzündeki en mutlu erkek benim şu an 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim buna 🖤 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Ve bende prensesimin sevinmesine çok sevindim..İyi ki var 😍 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Prensesimin güncellemesine de gelirim.O umarım benden rahatsız olmuyordur. Yorumla Soran +1 yıl ❤️😉 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Beni emojilerle geçiştirme :(O güzel parmak uçlarınla bişeyler yaz benim icin 😔 Yorumla Soran +1 yıl Yerimm seni ahahha 😘 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Yesen keşke diye bekliyorum sabahın köründen beri 😔 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. uyumandınız 2 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl maalesef 1 4 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sana. Takip et dedim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bende. Çıkıyor um Yorumla Soran +1 yıl Peki dikkat et kendine çikolata 🍫 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Etmiyormu sum ama neden sen benim hikayemdesin Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Keşke uyanmasaydim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. uyandım 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Mert7Bugra7 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Günaydın uyandım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla
İkiorta1sade Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Günaydın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla İkiorta1sade +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm 😊 Yorumla İkiorta1sade +1 yıl 😉😉🤗 Yorumla
ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛʙᴀʙᴇᴍᴏᴏɴ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Günaydın dışardayım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyanmadık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyannn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Günaydın uyandım :)
Günaydın 🌸
Mesaiyi bile yarıladım. Birazdan öğle yemeği çıkcak
Wow
Sen?
Uyandım ama yataktan çıkmadım henüz 😂
İşin yoksa çıkma dışarı buz gibi 😂😂
😂😂
Ohh sıcacık uyubgitsin boşvir :)
Günaydın. Haftasonu ne işim var benim bu saatte ayakta ya 😕
:((
Oo kraliyet tacını da koymuş köşeye tüh be prens yok 😅
Yok maalesef 😀
Yaa nasılda biliyorum 🤙😄
😂😂
Bide hafta sonu erkenden de kalkmış canın sıkılmış ne yapcaksin acaba diye de düşünürsun 😄
Hıhımm
Lan sana nasıl yürüyecek lerini şaşırmışlar 😂🤣
Gerçekten mi 😒
Bide surat asmış bundan da memnun 😂
Hiçte bile :‹
İfade atmışsın ama belirsiz 😄 ne yapcan bugün
Sen ne yapcaksın bugünn
Valla bilmiyorum ki ya ne yapsam?
Ne istersen jsjsj
Sahile giderim bakarım hava ne alemde alırım sandalyemi de
Kalk biseyler hazirlada senide alıyım 😂🤣
Hahahhsshs
Sen ne yapcan
Hiçbi sey
Nerde oturuyosun ki
Günaydın 🎈 henüz ayılamadım
Günaydın 🌸
Günaydın. Çok şükür bugünde uyandık
Günaydınn 🌸
Şu şarkıyı dinle güzel mi
https://spotify.link/M5kB6xPdHDb
Ahahhaha tarzım diğil ama güzel 😂
Uyandık uyandık,
Günaydın ☺️
Günaydınn ❤️🌸☺️
💐❤️
B*k varmış gibi yine erkenden uyandık
Benim ilk erken uyanışım 😂
Git geri yat
Kâbus gördüm uyumam tekrar
Gel bi tokat atayım direkt bayılırsın ve mis gibi uyursun
Gıcık 😛😛
🤣🤣
maalesef evet.
:[
: (
Günaydın, uyuyamadım ki uyanayım
Uyanmış oldunn kalk artık:‹
Kalkalım bakalım
👏🏻👏🏻🤭
Günün Aydın olsun canım
Teşekkür ederimm senin de 🌸
🌹
Günaydın , Evet
🌸✨
He gel şekerleme yapalım
uyandık. günaydın sanada
Günaydın
Günaydın
Hayır daha var
Uyan artık
Tamam uyandım kızma
Peki ☺️
Günaydın
Günaydın 🌸🤍
Gunaydinnn
Günaydın 🌸
Uyandım prenses :)
Günaydın 🌸
Nasılsınız bu sabah?
Biz diğer dünyalılar sizi görünce çok mutlu oluyoruz iyi ki varsınız ❤️
İyiyim teşekkürlerr 🌷
Prensesimiz bana çiçek gönderdi, zannediyorum yeryüzündeki en mutlu erkek benim şu an 🥰
Sevindim buna 🖤
Ve bende prensesimin sevinmesine çok sevindim..
İyi ki var 😍
Prensesimin güncellemesine de gelirim.
O umarım benden rahatsız olmuyordur.
❤️😉
Beni emojilerle geçiştirme :(
O güzel parmak uçlarınla bişeyler yaz benim icin 😔
Yerimm seni ahahha 😘
Yesen keşke diye bekliyorum sabahın köründen beri 😔
Uyandık.
uyumandınız
maalesef
Sana. Takip et dedim