Sabah 6'da yaşadığım ilginç olay?

Merhaba çok saçma bir olay yaşadım dün sabah. Ne olduğunu anlamadım size sorayım dedim. Uyuyordum ve dışarıdan ilginç bir ses ile uyandım. Camım açıktı ve ses mahalleden geliyordu. Evimin hemen önünden. Nasıl anlatsam o sesi bilmiyorum komik gelecek ama "vadasdat" diye bir kelime. Bir adam sayıklıyordu. Onun sesine irkilerek uyandım. İlk başta çok korktum ama sallamadım. Dua okudum. Ama adam 15 dakika boyunca aynı kelimeyi sayıkladı. Sanki yerime yapıştım, ayağa kalkamadım bir türlü. Susmadan vadasdat diyip durdu. Kafası güzel biridir diye düşündüm o an. Ama mahallemizde hemen herkes uyanır bir ses olduğunda. Kimseden tık yoktu. Sonra bir cam kırılma sesi geldi. Ardından kız çığlıkları duydum. Ardından Karşı komşumuzun sanırsam, dışarı çıktığını ve adama küfür ettiğini duydum. Sesler de kesildi. Sabah tanıdıklarımıza sorduk fakat kimse hiçbir ses duymamış ne cam kırıkları görmüşler ne de biri aşağı inmiş. Delirmek üzereyim uykuda değildim buna ℅100 eminim. Ne yaşadım bilmiyorum sizin de fikirlerinizi duymak istiyorum. Bir güç ayağa kalkmama engel oldu sanki. yoksa kalkıp camdan bakardım kim bu diye. Bakamadım. 20 dakika boyunca neredeyse bağırarak bu kelimeyi söyledi. Kız çığlıkları ve cam kırılma sesi derken geri uyumuşum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sabah 6'da yaşadığım ilginç olay?