Güncellemeler
+1 yıl
Hem onların hesaplarını almak icin hem de kendi hesabimi verebilmek icin bi yontem ariyorum, cok muhabbet edildiğinde hos karsilanmiyor telepatik olarak da iletisime gececek gucum yok maalesed
Kafede garsonum, bazen bakisinca yolundan donen musteriler oluyor, instagramlarini diger çalışanlara caktirmadan nasil isteyebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
direk isteyin
Biraz sıkıntılı bir durum. İnstagram istediğin biri şikayet ederse iş yerinde sorun yaşayabilirsin. Madem bakışıyorsunuz bırak da isteyecekse onlar istesin.
Neden istiyorsun ki beğendiğin için mi öyleyse qr kod oluştur ekleşelim de okut Qr kodunu ekleşin hemde fazla konuşmamış olursun dikkat çekmezsin.
Onu nasi yapicam abim be
Internete sorabilirsin instagram profil linkini Qr koda entegre ediceksin kod oluşacak sonra onun resmini telefonda tut istediğin kişi ya da kişiler kaç kişiyse artık o kodu okuyacak direkt instagram hesabın onlarda gözükecek.
Bununla uğraşmak yerine direkt hesabimi acip gostermem daha iyi olur bence ama telefondan bisey gostermek de gerici geliyor bilmiyorum
İşte o yüzden dedim
Bir kadın olarak istemek pek iyi gibi durmuyor ama bilmiyorum
Yalnız değilmişim. Gittiğim dükkanda hoşlandığım kıza Instagram'ı nasıl verebilirim diye düşünüyorum ben de 😂
Peçeteye yazin garsonlar bislatiyor tepsileri genelde bakar burusturup atar
Hayırlısı 😂 Zaten kırgınım ona 🙁 Birkaç kez gittiğimde hep iyi davranıyordu, sonradan bana karşı kabalaştı. Affeder miyim bilmiyorum 🤔
Dışarda almaya çalış ya da çalış madigin vakitler de
Bi kağıda yaz hesabı götürürken arasına koy görürler herhalde 😂
onlar istesin yoldan dönüyolarsa sen neden şey yapıon
Genellikle kızlar gelip istiyor.
Sen yaz bir kağıda ver
Hesap fişine yazıver 2 saniye
Niye sktrcen mi kendini
Aynen
Allahım bu nası soru JDPSNDĞENDDND
Çok hayati bi soru tamam mi Ksbslebksekevewin
Yolundan dönen derken?
Karekod ile
Adisyon ya da küçük bir kağıda yazıp verebilirsin
Adisyona kendikini yaz
Yaz ver
Nerede çalışıyorsun bende geleyim.
Eskort musun sen
Evet
Yer neresi postası ne kadar?
Müşteriler versin sen riske atma
Onlar da alsın almasina da caktirmadan verme yontemi ariyorum. Peçeteye mi yazayim napayim cok düşündüm
Niye istiyosun?
Erkeksizlikten o kadarmı ölüyosunda müşterilere göz koyuyosun adamların sevgilileri nisanlilari var belki öyle şeymi olur saçını başını yolarlar sonra işinden olursun bak
Kanka gayri meşru çocuğu olan da yürüyor bana merak etme kardeşim bulma sorunum yok dert etme sen