Neden mutsuz olduğuma gelirsek?

Kimisi bu kadar genç yaşta cıvıl cıvıl olman gerekirken bu kadar mutsuzluk ne diye soruyor kimisi de neler yaşadın bu kadar neler yaşadın da seni ne etkilemiş olabilir bırak edebiyat yapmayı diyorlar tabiiki de kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez geriye doğru baktığımda çocukluğumun güzel geçtiğini anımsıyorum en güzel yıllarım çocukluk yıllarımdı ben ilkokuldan liseye kadar dışlandım yeni aldığım ayakkabıma basıyorlardı ezik seni hiç sevmiyoruz diyorlardı bir çocuk düşünün çocuklarla kendi yaşıtlarıyla oyun oynamak istiyor çocuklar onu istemiyor birde okulda sıraya dizilirken beni gördüklerinde kaçarlardı döverlerdi kaç kere annemi çağırdım fayda etmedi daha çok dövüyorlardı öğretmene söyledim olmadı tüm bunlara ne için katlandım biliyor musunuz aynı sınıfta sevdiğim bir çocuk vardı çok seviyordum başka okula gitsem onu göremeyecektim bu yüzden bu riski almak istemedim hakkımda çok iftiralar atıldı ve birazda ürkek sessiz utangaç çocuktum benimle çocuk aklımla o kadar şaşkınım ve üzüntü içerisindeyim ki kime ne yaptım diye ağlıyordum okulda teneffüste herkes arkadaşlarıyken ben hep yalnız dolaşırdım dalga geçerlerdi benimle v. b yaptıkları şeyler beni hayattan soğuttu içime kapandım kendimi eve kapattım zamanla insanlara yabancılaştım
Güncellemeler
+1 yıl
Zamanla insan herşeye alışıyor arkadaşlar beni dışlayan bazı insanlar hep benden özür dilediler hakkını helal et dediler çocuklarınız olduğunda onları farklılığı sevmeyi öğretin kucaklayabilsin öyle insanları dedim mesajlarınız için ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim 😊 bu Kızlar Soruyor platformunu çok seviyorum bundan sonra hep birbirimize dayanak olalım yardımcı olalım birleşelim ❤️
Neden mutsuz olduğuma gelirsek?