Ev arkadasim filipinli. Turk erkek arkadasimla sevgili dost hayati yasiyorlar. Onlar ayni odada. Ben diger odada tekim. Tek basina gucum yetmedigi icin Ortak geldim bu eve maalesef... kadin arkadssimi ariyo ulasamiyo sonra beni ariyo ikimizde acmayinca bilerek acmadigimizi berabrr oldimuzu dusunuyo kiskanclik yapiyo. Bana senin derdin ne muratin sevgilisi misin onu ne kadar iyi tanıyorsun.. kibarım ama beni aldattığında farklıyım sinirleniyorum yazmis. Acayip sinir oldum cevap verme tenzul bile etmedim. Kimsenin kocasinda sevgilisine bakacak basit kadin degilim. Mk gecim derdine dusmusum yarin ne yicem diye dusunuyorum kadinin yaptiyi muamalemye yakisyirdigi kaliba bak. Amgot veripte bedavadan kalmiyorum bktan odaya dogalgazi bile yok 5 bin veriyoum. Faturalarida aksatmiyorum hayirdir ya. UyurKen korkmaya basladim. Bu manyak kiskanclik krize girup bicaklar diye:/ acil uygun ortak yer lazim bulamiyorumda; (
Filipinliler nasil insanlar. Sikinti yasarmiyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
İstanbul'da mecidikoy taraflari ortak ev ariyorum. ? Burdan kurtulmam lazim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oooooo birileri kapında pıçakla bekliyor 🗡️ seni keser sonrada parçalar cesedini parça parça evden çıkarır değişik yerlere atar 😏 soruşturma başlarsada ülkesine kaçar. Cınt cınt cınt cınt
Ayy suss yaa :(
Korkutma beni be3
Filipinliler erkeklerine deli gibi aşıktır varya sana ne yapar hiç belli olmaz cınt cınt cınt cınt
Filipinli köledir
Asyali kadınlar genel olarak ingilizler tarafından köle olarak kullanılır cogu köle pazarinda satılır al getir hem ev işi hem yatak hem kölelik yaptır
Ben böyle bir evi yıllar önce ziyaret etmiştim
Nerdeydi o ev? Acaba burasimi
İstanbul mecidiyeköy 😀
Bana detay girsene :D
Guncrlememden kopya calma len :D
Yok be vallahi
Ziyaret etme be icindi arkadaslarinmiydi
Bunu burdan yazmasam
Geçmiş olsun kurtulursun umarım
Uygun ortak bi ev bulabilirsem gidicem burden insallah. Kadin bide pis yaa
Abi tuvalette kullanilan teli geliyo mutfakta kullaniyo mutfak bezi ni ariyorum tuvaletten cikiyo cildiriyorum
Unideyken yarım dönem bir evde kaldiydim yan odamdaki hiçbir şeyini toplamazdı yerde bardaklar vs iğrenç pasaklı insanlar var
Oykkk bulasigimi yikamadan uyuyamam bile ya
Odasına girince sasiriyordum yerde yediği şeyin kabı küflenmiş 🤢 kalkıp atmak çok mu zor mq
Oykkkyykk Ben bu kadinin yemegini yedim ya ilk zamanlar bide beni dusun
Kanka sende dikkat et yanlış kisilere denk gelme ev arıyorsun da
Tek basina gucum yetmiyo ya en az kira 9 bin berbat evler:(
Kadindan korkmaya basladim biraz saplantili kiskanc tip krize girip zarar verebilir ulan bunlar evdeyken rahat takilsin diye evi terkediyorum kadinin bana yakistirdigina bak
Tanımadığın insanlarla aynı evde yaşamak zor yani kızla konuş herşeyi belki çözersiniz
Kanka kumar oynuyorsun beterin beteri var uyuşturucu verirler fuhuş yaptiritlar başın belaya girer dikkat et
İstanbul birde orası türlü türlü insan var
Haklisin kanka tesekur Ederim beni dusundugun icin
Evet bin cesit insan var geceleri bicak biber gazi tasimadan cikamiyosun
Üni var mı yakınlarda onun itiraf sayfasından kız bulursun belki
Aklima gelmedi o bakayim kank tsk ederim
Beni ekle yardımcı olurum
Sen bulursun heralde
Pansiyona gitmeyi dusunuyorum
Pansiyonda ne fark etcek
Öğrenci kızlar vardır ev arkadaşı arayan
Küçük şeyleri olur
Anlaşabilir isek olabilir