Güncellemeler
+1 yıl
Soranlar olmuş toplu olarak cevap vereyim 5 kisi gittik masa sallanıyo diye değiştirdi arkadaslar geldi birden sert şekilde amaç ne dedi masa sallanıyor dedik yasak değiştirmek dedi sonra menüleri fırlattı üstümüze adeta biz de hemen kalktık
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayet ettim tavuk dünyası beni aradı o sırada dersteydim sonradan geri aradım size geri dönüş yapacağız dendi ama yapılmadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şikayet etmeli gadası
Tazminatli kovulmak istiyorsan açık söyle yardimci olayımde
şikayetvar a gidip şikayetini yaz ve markanın çagrı merkezini arayıp şikayetini bildir
Firmayı arayıp şikayet et
Şikayet ettim tavuk dünyası beni aradı o sırada dersteydim sonradan geri aradım size geri dönüş yapacağız dendi ama yapılmadı
Arkadaşların da arasın o zaman ayrı ayrı arayın işte
çok kalabalık oluyor gidilmez
Geneli oyle onlarn bnde ankardaym kizilayda ayni
Bu sitede ne çok angaralı var la 😏
Adamlar calisiyo takma bu kadar mk
Biz oraya 5 kişi para veriyorsak hizmet almak istiyorsak ona saygılı davranıyorsak o da saygılı davranmak zorunda ya da kalkar giderim
Keyfinden mi ordalar sanki aq sacma sapan triplere giriyonuz
Kaba davranamaz
Kaba davranmasinin nedeni belki gunde senin gibi birsuru insanla ugrasiyo sabrinda bi sınırı var
Yapamıyorsa başka yerde çalışsın
Bos yapiyosun is mi var sanki abd veya kanadada yasiyoz
Saygısız davranamazsın hizmet sektöründe
Para verip üstüne kötü muamele alamam
Sadece o sektörde de değil genel olarak
Tamam en saygi duyulasi sensin mk uzatma
Akrabası falansın herhalde kadının
Degilim ama bu işi keyfinden yapmiyosa alttan almayi bilicen sende onun yerinde olabilirsin kimse düşmez degil
Neden alttan alsın? Bende okul harçlığı için çalıştım 20 yaşındayım büyük ablalar güler yüzlülüğüme hayrandı müşterilere saygı duymak zorunda anladın mı böyle kabalıkla iş yapılmaz sonuçta o insanların memnuniyeti önemli onu geçtim insanlık söz konusu umarım anlatabildim ve boşuna maaş almıyor işini düzgün yapacak
@elmaasekeriiii peki moruk seni baskan yapsinlar
Şu üsluba bak belli seninde onlardan beş karış farkın yok
@elmaasekeriiii beyni olanlara karsi gayet guzel konusuyorum
Senin yok ama sen bilirsin varsada oksijen almıyor galiba
@elmaasekeriiii saygiyi hak edersen gorursun musteri daima haklidir tezini savunan bana gore köledir cahil bi beynin var o yuzden yok sayiyorum
Kanka ben ne diyorum iki saattir?
@elmaasekeriiii musteri daima haklidir dion
Menüyü fırlatmış sence hoş bir şey mi öyle yapmaya hakkı yok tamam güler yüzlü olmasa bile saygılı davranmali
Hayır iyi oku
Sen demişsin ki adamlar çalışıyor alttan al diye
Çalışıyor evet ama böyle çalışmamali
@elmaasekeriiii belki daha once gelen musterilerle bi sorun yasadi sanki keyfinden calisiyomus gibi ustten bakmalar filan bende calistim kole gibi
Kanka bende çalıştım ama öyle yapmaya hakkı yok herkes çalışıyor ve benim molalarda belli etmeden lavaboya gidip ağlamışlığım var sonra bir şey olmamış gibi davrandım ben demiyorum illaki güler yüzlü olsun ama kaba olmaya kimsenin hakkı yok ne işçinin nede müşterinin terazi dengede kalmalı
@elmaasekeriiii o senin dusuncen
Tamam kanka ne desemde anlamıyorsun neyse o da senin düşüncen
@elmaasekeriiii eyw elma
Nasıl davrandı
5 kisi gittik masa sallanıyo diye değiştirdi arkadaslar geldi birden sert şekilde amaç ne dedi masa sallanıyor dedik yasak değiştirmek dedi sonra menüleri fırlattı üstümüze adeta biz de hemen kalktık
Yanlış davranmışsınız. Müdürleri ile görüşseydiniz keşke. Ayrıca size hizmet sunmak zorundalar. Masanın saklandığını onlara söyleyip çözüm aramak iyi olabilirdi.
Yasak oldugunu bilmiyorduk bunu kibarca söyleyebilirdi
Tutumu çok yanlış. Şikayetvara yazabilirsiniz
Hiç gitmedim
Sıkıntı nedir
5 kisi gittik masa sallanıyo diye değiştirdi arkadaslar geldi birden sert şekilde amaç ne dedi masa sallanıyor dedik yasak değiştirmek dedi sonra menüleri fırlattı üstümüze adeta biz de hemen kalktık