Mesela din ile ilgili hassasiyetlerimizden bahsederken gösteriş mi yapıyoruz hava mı atıyoruz nasıl anlayacağız bunu çünkü riya gösteriş günah
1. Örnek dindar temiz yüzlü birini görüyosun yüzü nurlu veya birine sadece insan olarak erkek olsa bile için ısınıyo insan olarak yakın görüyosun o kişiyi kendine ama insan olarak yanlış amaçla değil neyse, ay acaba yoksa ben düşünce ile kocamı mı aldatıyorum ay yoksa acaba ben bu kişiden mi hoşlandım diye pişman oluyorsun
2. Örnek mesela aklına bi düşünce geliyo benim şöyle iyi böyle iyi olmam sebebiyle Allah bana şunu nasip etti diye ama sen bunu düşünmek istemiyosun böyle aklına gelse ve buna inansan bile sonra hayır bu düşünce yanlış Allah sana ikram etti sen hakettin diye değil veya sen iyi insansın diye değil Allah istemeseydi vermezdi diyosun ama 1. Düşünceden dolayı suçlu hissediyosub
3. Örnek mesela ben şu an bu yazıyı yazıyorum aklıma geliyor yoksa sen insanlar seni övsünler de a bak böyle temiz insanlar da varmış diye egonu tatmin etmek için mi bu soruyu sordun diye geldi aklıma ve kendimi kötü hissettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer