Aile & Toplum Tüm kızlar boya takıntılı mı? Monbinel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun boylu olmadan sevmezler Evet Hayır Hepsi öyle değil Hayır hepsi öyle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tüm kızlar boya takıntılı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değil, bazı kızlar tipe bakıyor sadece. 1 7 Yorumla Monbinel +1 yıl ikisine de bakıyorlar Yorumla snemaumun +1 yıl reddedildiysen bizim sorunumuz ne xD ona bakarsak bütün erkekler s@pik Yorumla Homelanderr +1 yıl @snemaumun reddedilmedim tipimde de sorun yok bu kadar basit bir yorum bir insana niye bu kadar batabilir anlamıyorum Yorumla snemaumun +1 yıl @homelanderr sana demedim dostum häää Yorumla Homelanderr +1 yıl @snemuamun ona dediysen kendi yorumunda yazman daha doğru olurdu benim yorumumun altına yazınca bende doğal olarak üzerime alındım pardon Yorumla snemaumun +1 yıl @homelanderr sorun degil Yorumla Monbinel +1 yıl Beni anlayan insan 🙄🙄 boş ver takma kendisi böyle galiba çenesi bozuk kadınlar genelde daha çok takıntılıdır 🙄🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boya takıntısı erkeklerde değil miydiiii ya ashafdfk😅 0 1 Yorumla Monbinel +1 yıl Genelde çoğu kadın da öyledir de bilmiyorum. Erkeklerin olma sebebi kızların sorun etmesinden kaynaklı olması olası bir durumdur. 😅 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tüm kızlar demek doğru değil aslında. Bazı kızlar demek daha doğru.. 0 0 Yorumla
snemaumun Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl ben zekaya bakim kisilik ve centilmenligine bakarim. bunlarin 4 ü varsa kapar beni. yaani hepimiz böyle degiliz. 0 4 Yorumla Monbinel +1 yıl Inanmıyorum. Kızlar da erkekler gibidir. Illa bir şeyi bulur. Sanmıyorum ve inanmıyorum Yorumla snemaumun +1 yıl beni veya exlerimi taniyormusun dostum? hayir. o zaman bos yapma. Yorumla Monbinel +1 yıl maalesef böyle yorumlar seni haksız çıkartmaya devam edecektir. Exin-hexin umrumda değildir. Bu tamamen obejktif bir sorudur. Kabullenememen senin sorunun benim değildir anlayabildin mi 😒😒 Yorumla Monbinel +1 yıl Objektif bir soru sana mı battı anlamadım 🙄 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim boy takıntım var evet ama çevremde boya takılmayan bir sürü insan da var hepsi değil yani 🤷♀️ 0 1 Yorumla Monbinel +1 yıl Olabilir ama her çevrede böyle insan vardır denilmez. Mesela bir kankamın çevresi 175 üzeri mecburi diye düşün ama şanslısın. Öyle bir çevren varsa 🌺🌺 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çoğu kadın öyle 1 1 Yorumla Monbinel +1 yıl Aynen öyle gardaşım , benden bi like aldın 👍 Yorumla
sinirlisogan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. evet 1 2 Yorumla Monbinel +1 yıl 172 olduğundan mı reddedildin yoksa? :)))) Yorumla sinirlisogan +1 yıl 1.92 oldugum icin tercih edildim bu yüzden terk ettim Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsi değil 0 4 Yorumla Monbinel +1 yıl katılmıyorum ve reddediyorum Yorumla snemaumun +1 yıl @monbinel kiz misin mk sinirimi bozma benim agzimi bozacan eger etrafin böyle kizlara doluysa bizim sorunumuz degil reddedmeni varya senin ebn mk Yorumla Monbinel +1 yıl @snemaumun ikna olmadım teşekkürler. öyle olduğuna şahit olmaya devam ediyorum. Böyle cevaplar beni daha çok haklı çıkartıyor. Bravooo!!! 👏👏👏 Yorumla snemaumun +1 yıl @monbinel ceneni kapat mk cahilli hibir kiz seni sevmiyor diye kudurma XD Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değil, bazı kızlar tipe bakıyor sadece.
ikisine de bakıyorlar
reddedildiysen bizim sorunumuz ne xD ona bakarsak bütün erkekler s@pik
@snemaumun reddedilmedim tipimde de sorun yok bu kadar basit bir yorum bir insana niye bu kadar batabilir anlamıyorum
@homelanderr sana demedim dostum häää
@snemuamun ona dediysen kendi yorumunda yazman daha doğru olurdu benim yorumumun altına yazınca bende doğal olarak üzerime alındım pardon
@homelanderr sorun degil
Beni anlayan insan 🙄🙄 boş ver takma kendisi böyle galiba çenesi bozuk kadınlar genelde daha çok takıntılıdır 🙄🙄
Boya takıntısı erkeklerde değil miydiiii ya ashafdfk😅
Genelde çoğu kadın da öyledir de bilmiyorum. Erkeklerin olma sebebi kızların sorun etmesinden kaynaklı olması olası bir durumdur. 😅
Tüm kızlar demek doğru değil aslında. Bazı kızlar demek daha doğru..
ben zekaya bakim kisilik ve centilmenligine bakarim. bunlarin 4 ü varsa kapar beni. yaani hepimiz böyle degiliz.
Inanmıyorum. Kızlar da erkekler gibidir. Illa bir şeyi bulur. Sanmıyorum ve inanmıyorum
beni veya exlerimi taniyormusun dostum? hayir. o zaman bos yapma.
maalesef böyle yorumlar seni haksız çıkartmaya devam edecektir. Exin-hexin umrumda değildir. Bu tamamen obejktif bir sorudur. Kabullenememen senin sorunun benim değildir anlayabildin mi 😒😒
Objektif bir soru sana mı battı anlamadım 🙄
Benim boy takıntım var evet ama çevremde boya takılmayan bir sürü insan da var hepsi değil yani 🤷♀️
Olabilir ama her çevrede böyle insan vardır denilmez. Mesela bir kankamın çevresi 175 üzeri mecburi diye düşün ama şanslısın. Öyle bir çevren varsa 🌺🌺
çoğu kadın öyle
Aynen öyle gardaşım , benden bi like aldın 👍
evet
172 olduğundan mı reddedildin yoksa? :))))
1.92 oldugum icin tercih edildim bu yüzden terk ettim
Hepsi değil
katılmıyorum ve reddediyorum
@monbinel kiz misin mk sinirimi bozma benim agzimi bozacan eger etrafin böyle kizlara doluysa bizim sorunumuz degil reddedmeni varya senin ebn mk
@snemaumun ikna olmadım teşekkürler. öyle olduğuna şahit olmaya devam ediyorum. Böyle cevaplar beni daha çok haklı çıkartıyor. Bravooo!!! 👏👏👏
@monbinel ceneni kapat mk cahilli hibir kiz seni sevmiyor diye kudurma XD